Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Lucania Palazzo Hotel

Billeder fra rejsende (190)
Værelse og suite (80)
Spisesal (23)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
GrønneForløbere Bronze-niveau
Stedets faciliteter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Restaurant
Fitnesscenter
Roomservice
Bar/lounge
Morgenmad inkluderet
Concierge
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Lufthavnstransport
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Vaskeri
Wi-fi på offentlige områder
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Minibar
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
God udsigt
Klassisk
HOTELKLASSE
Anmeldelser med mere
488anmeldelser
285billeder
2Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 204
  • 221
  • 53
  • 7
  • 3
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Nyd de mi estancia eget hotel y recomendaria este hotel. Ingen tengo ninguna queja. Jeg har ingen klager og hotellet var rent. Mit ophold var der en meget afslappende, mit ophold, så var for forretning og det var for en nat. Jeg planlægger at bo på mine rejser.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra Lucania Palazzo H, Noelia Hernández - Responsable de Calidad hos Lucania Palazzo Hotel
Svarede d. 19. jun. 2017
df_salazar, gracias por sus comentarios. Nos reconforta muchísimo saber que disfrutó su estancia y es un orgullo contar con su valiosa recomendación. Esperamos recibirle en breve, Lucania Palazzo Hotel es su casa en Comodoro Rivadavia.
Læs mere
Det er min anden gang på dette hotel, og den er altid den samme, internet virker ikke arbejde, nogle gange arbejder i lobbyen, men i mit ophold, jeg kunne ikke få kontakt, jeg prøver med min telefon, Ipad'og notebook computere. Så hvis du kommer i arbejde, det opad vil være en
Læs mere
Svar fra Lucania Palazzo H, Responsable de Calidad hos Lucania Palazzo Hotel
Svarede d. 9. mar. 2017
Emiliano P, thank you for your comments concerning our rooms and breakfast. We constantly work to enhance our internet service. Nevertheless, we are very sorry for the Internet inconveninence. All the best and hope to see you soon. Warm regards, Lucania Palazzo Hotel Staff
Læs mere
Værelset var OK. Internettet var forfærdelig, simpelthen upålideligt. Tilbragte 4 uger der. Min eneste mulighed var at gå til et nærliggende hotel og få forbindelse. Lucania ledelse er ikke noget ønske om at løse dette problem. Jeg kan nævne at dem, indtil jeg keder af ingen
Læs mere
Svar fra Lucania Palazzo H, Responsable de Calidad hos Lucania Palazzo Hotel
Svarede d. 5. jan. 2017
Mr. Vargas, we are very sorry for the inconvenience. Our front desk team tests wi-fi efficiency on the floors and common areas twice a day. Nevertheless, we have shared your opinion with our team and we are working to avoid future inconveniences. We are pleased to tell you that we are coming to an arrengement with other internet service provider, to enhance our current service. Thank you for sharing your experience. Kind Regards, Quality Department Lucania Palazzo Hotel
Læs mere
Tilbragte en uge her. Værelset var rent og komfortabelt. Sikkert ikke fungerede på værelset. Ingen aircondition, så vi var nødt til at forlade den åbne vinduer - men det er meget almindeligt i Comodoro. Fantastisk havudsigt fra mit værelse. Personalet og servicen var ok.
Læs mere
Svar fra Lucania Palazzo H, Responsable de Calidad hos Lucania Palazzo Hotel
Svarede d. 5. jan. 2017
Samir B, thank you for your comments. We are pleased to know that you have enjoyed our view, staff service and breakfast. Nevertheless, we will pay attention to the improvement opportunities that you have shared with us. Thanks again!
Læs mere
Der findes tre typer værelser på hotellet, standard, junior og suite. En junior er næsten en almindelig værelse med en smule mere plads der ikke med en separat opholdsstue. Værelsesindretningen er trætte, men acceptabelt. Gulvtæppet på værelset og på gangene er meget mere end
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
Cama y salida de baño
Billede leveret af ledelsenLucania Palazzo Hotel
Junior Suite
Billede leveret af ledelsenLucania Palazzo Hotel
Junior Suite
Billede leveret af ledelsenLucania Palazzo Hotel
Hotel 4 estrellas en Comodoro Chubut
Billede leveret af ledelsenLucania Palazzo Hotel
Hotel 4 estrellas en Comodoro Rivadavia
ForrigeNæste
12345616
Hola, quisiera saber si cuentan con servicio de noche romantica y el costo. Seria para el 14 de febrero
¡Hola Cintia! Gracias por contactarnos. Sí, contamos con la promoción Lucania Romántica. Te pedimos nos contactes al hotel vía teléfono o mail, ya que las directrices de publicación de Trip Advisor no nos permiten incluir contactos en este apartado. ¡Saludos!
0 stemmer
Cual es el precio de una habitación con cama matrimonial?
perdon por la demora... esta entre 1600 y 1700 pesos argentinos, slds.-
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
116 $ - 157 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
ArgentinaPatagoniaProvince of ChubutComodoro Rivadavia
ANTAL VÆRELSER
107
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering