Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Best Western Catalina Inn

Oversigt
Besøg hotellets website
2015 McFarland Blvd, Northport, AL 35476-2920 Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Morgenmad inkluderet
Aircondition
Pool
Røgfrit hotel
Familieværelser
2.5-stjernet overnatningssted
Yderligere oplysninger
Besøg hotellets website
Tilbud fra Best Western Catalina Inn
Tilbud og Meddelelser:Pakketilbud
Hotelpakker
Om
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Gratis parkering
Morgenmad inkluderet
Pool
Aircondition
Flersproget personale
Køleskab på værelset
Mikroovn
Røgfrit hotel
Udendørs pool
Ved stranden
Roomservice
Restaurant
Bar/lounge
Fitnesscenter
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Værelsestype
Ikke-ryger værelser, Familieværelser, Tilgængelige rygerværelser
Hotelklasse
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Kontaktoplysninger
Værelsestype
Ikke-ryger værelser, Familieværelser, Tilgængelige rygerværelser
Antal værelser
37
Prisklasse
92 $-174 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Sted
USA > Alabama > Northport
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller i nærheden
Econo Lodge & Suites
27 anmeldelser
0,23 km væk
Hotel Indigo Tuscaloosa Downtown
134 anmeldelser
2,97 km væk
Embassy Suites by Hilton Tuscaloosa Alabama Downtown
663 anmeldelser
3,34 km væk
Home2 Suites by Hilton Tuscaloosa Downtown University Boulevard
743 anmeldelser
3,39 km væk
Restauranter i nærhedenSe 88 restauranter i nærheden
Pastor's Kitchen Mexican Food
47 anmeldelser
0,4 km væk
Chick-fil-A
31 anmeldelser
0,52 km væk
Mr. G's
34 anmeldelser
0,92 km væk
Mr. Bill's Family Dining
28 anmeldelser
0,53 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 2 seværdigheder i nærheden
Tuscaloosa Amphitheater
145 anmeldelser
3,05 km væk
Children's Hands-On Museum of Tuscaloosa
91 anmeldelser
3,4 km væk
Capitol park
46 anmeldelser
3,47 km væk
Tuscaloosa Federal Building and U.S. Courthouse
19 anmeldelser
3,52 km væk
Anmeldelser med mere
171anmeldelser
25billeder
2Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 93
  • 54
  • 15
  • 4
  • 5
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Hotellet er meget let at finde w masser af parkeringspladser og veloplyste. Personalet var venlige og hjælpsomme. Da vi åbnede døren, lugten var rent og friskt og behageligt. Værelset var fyldt med nok håndklæder og faciliteter for vores 1 nætters ophold. Beliggenheden var fantas
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Det er et dejligt og rent hotel med meget venligt personale. Vi havde en lille værelse spørgsmål ved check-in og Herren i receptionen gik ud af sin måde at gøre det rigtige. Selv om hotellet var fyldt, og vores værelse lå i midten, det meget stille. Hvis du er på udkig efter en e
Læs mere
Dette motel var ikke ligefrem imponerende. Vi betalte for meget. Vi fik en sniking værelse, men bad om et ikke-ryger værelse. De ville ikke ændre det uden at opkræve us $ 75 mere pr. nat. Ved skranken ledere fra de om morgenen vi checkede ind, var uvenligt og ikke hjælpsomt, selv
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Svar fra catalinainn, General Manager hos Best Western Catalina Inn
Svarede d. 28. apr. 2017
We apologize that you were unhappy with your stay. We remind our guests that they should always check their reservation confirmation to ensure proper room type. The room you booked was a single queen, and the only non-smoking rooms we had available were doubles. Because of high occupancy and special events going on that weekend the price difference was significant. We hope you will consider staying with us again on your next visit to the area.
Læs mere
The Best Western Catalina Inn, Northport, Alabama er vores " gå til " hotel for alle ting Bama - Roll strømmen! Min familie og jeg har været alene med dette hotel, da vores søn færdig både videregående uddannelser og Graduate programmer på universitetet i Alabama. Selv om hans Al
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Efter at have hørt så gode anmeldelser jeg havde en forfærdelig oplevelse. Jeg havde bestilt på Best Western hotel, og mit værelse endte med at være en ryger værelse, selvom det er i små udskriv når du bestiller i bunden. Best Western behov for at få den i bold ryger-værelse. Man
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Svar fra catalinainn, General Manager hos Best Western Catalina Inn
Svarede d. 15. apr. 2017
The Best Western Catalina Inn strives to provide great accommodations for our guests. We are truly sorry that your experience did not live up to the standards to which we hold ourselves. While we have no control over the design of the corporate website, we encourage all travelers to check their confirmation to assure proper room assignment. If we had a non-smoking room available we would have gladly given it to you. The hotel provides a grilling area for guests and they are encouraged to use it during their stay. We have not received any other complaints about guests grilling, or about the group you mentioned. The property is lighted throughout and monitored 24 hours a day via CCTV cameras. We have had zero incidents regarding guest safety at the Best Western Catalina Inn. All pictures of the hotel on the website are accurate and were taken on location. Any claim that the photos are not of the property are false. Our free breakfast consists of hot and cold items including: biscuits and gravy, cheese omelets, bacon, sausage, waffles, bagels, toast, muffins, pastries, yogurt, fruit, juice, milk, and coffee. We are sorry you did not find anything that suited your tastes, and we always welcome any guest suggestions for improving our breakfast options. One aspect that we never receive complaints about is our housekeeping, so I was surprised to read your complaint about the sheets. We will discuss the issue with our housekeepers to prevent future occurrences. Again, we are sorry you didn’t enjoy your stay. Our positive reviews and the reputation we have built is what led you to try the Best Western Catalina Inn, and we do not take that lightly. We hope that the next time you are in the area you will consider staying with us again.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokaler
Beautiful clean room!! Love it ����
Beautiful clean room!! Love it ����
Beautiful clean room!! Love it ����
Beautiful clean room!! Love it ����
Beautiful clean room!! Love it ����
Forrige
Do you have non-smoking rooms
Our room was nonsmoking
0 stemmer
Do you allow dogs?
No, We don't allow dogs
0 stemmer
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering