Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Dubrovnik Palace

Besøg hotellets website
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Travellers' Choice Vinder i 2018
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Pool
Roomservice
Fitnesscenter
Forretningscenter med internetadgang
Restaurant
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Gratis parkering
Spa
Kørestolsadgang
Bar/lounge
Lufthavnstransport
Morgenmad inkluderet
Renseri
Mødelokaler
Boblebad
Vaskeri
Concierge
Selskabslokale
Flersproget personale
Konferencefaciliteter
Børnepasning
Røgfrit hotel
Opvarmet pool
Indendørs pool
Udendørs pool
Morgenmad tilgængelig
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Suiter
Ikke-ryger værelser
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Køleskab på værelset
Minibar
Værd at vide
HOTELSTIL
God udsigt
Havudsigt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Placering
Fuld visning
61Forholdsvis god til gående
Vurdering: 61 ud af 100
52restauranterinden for 0,5 km
7seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
2.420anmeldelser
2.111billeder
109Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 1.410
  • 720
  • 208
  • 56
  • 26
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Endnu en gang et andet dejligt ophold på slottet. Det er vores tredje besøg og vil gå tilbage igen.
Det eneste, der kunne have været lidt bedre, men tror ikke, de kan gøre noget ved, er udendørs poolen meget koldt
Læs mere
Svar fra Hrvoje S, General Manager hos Hotel Dubrovnik Palace
Svarede for 4 uger siden
Dear Alison S, thank you so much for posting your wonderful feedback on Trip Advisor's pages and for staying with us for the third time! We are delighted to see that you have thoroughly enjoyed your stay with us again. We look forward to welcoming you in the future and we would like to ask you to contact us when you decide to visit us again so we can do our best to ensure that you have another perfect stay. Warm regards, Hrvoje Sanje Hotel Director
Læs mere
Det ligger fra den gamle bydel i 15 minutter med bus eller taxa. Hvis du vil gå til gamle byer, er det meget bekvemt at tage, men da hotellet er endelige destination. Som jeg ved, har alle værelser værelser havudsigt og smukt landskab. Indvendig pool er god, men udenfor er bedre.
Læs mere
Svar fra Hrvoje S, General Manager hos Hotel Dubrovnik Palace
Svarede for 4 uger siden
Dear Grapepapa, We would like to thank you for taking the time to share your positive experience from Dubrovnik Palace on Tripadvisor. We are delighted to see that you thoroughly enjoyed in your stay. Thank you once again for staying with us and for recommending our hotel to others. We are looking forward to your next visit. Kind regards, Hrvoje Sanje Hotel Director
Læs mere
Dette er et fremragende hotel med fremragende service. Når du går ind i lobbyen, bliver din åndedræt taget væk ved udsigten gennem hele væggen af ​​vinduer. Hvert værelse har balkon med udsigt - - naturligvis jo højere op, jo bedre er udsigten. Det var rent og støjsvagt. Fødevare
Læs mere
Svar fra Hrvoje S, General Manager hos Hotel Dubrovnik Palace
Svarede for 4 uger siden
Dear vbarshis, thank you for taking the time to share your positive experience from Dubrovnik Palace on Tripadvisor. We are especially grateful for your recognition of our staff and the service they provide .Thank you for choosing our hotel for your stay in Dubrovnik and we hope we will have the honour to welcome you again in the future. Best regards, Hrvoje Sanje Hotel Director
Læs mere
Er netop vendt tilbage fra en ti dagers ferie på dette hotel. fra ankomst til check ud jeg har intet men ros for hotellets personale, høflig hjælpsom du kan normalt finde en men alle munter. vi havde en ren og god størrelse værelse med stor havudsigt aircondition condition puljer
Læs mere
Svar fra Hrvoje S, General Manager hos Hotel Dubrovnik Palace
Svarede for 4 uger siden
Dear ian s, Thank you for posting your review. We are delighted to see that you enjoyed in your stay with us. Thank you once again for staying at Dubrovnik Palace and we are looking forward to your next visit. Kind regards, Hrvoje Sanje Hotel Director
Læs mere
Vi kontrolleres i går aftes 4 nætter med havudsigt, ingen træer foran!
Vi fik lokalet, uden træer foran og havudsigt. Når vi trådte det lugter virkelig dårlig og meget stærk lugt. Vi kaldes receptionen, han sagde det er fra dræning!
Hvilket 5-stjernet hotel vil ikke rette deres d
Læs mere
Svar fra Hrvoje S, General Manager hos Hotel Dubrovnik Palace
Svarede for 4 uger siden
Dear houseofveggies, thank you for posting your feedback on Trip advisor pages. We are sorry to see that we failed to meet your expectations in several aspects of your stay and we apologize for any inconvenience caused by this. We have checked all our records and we do not have recorded any similar complaints. Since you wrote that you were staying in our hotel three more days we have tried to contact you via Trip advisor in order to see what we can do for you to improve your stay but we did not received your reply. I am sorry that I did not have a chance to talk to you while you were still in the hotel and to try to turn your experience around. Since we did not know who posted this feedback we were unable to contact you directly in your room and the only option was to send you the message via Trip Advisor. Since you did not reply we were unable to assist you. Warm regards, Hrvoje Sanje Hotel Director
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalMøde- og festlokalerFamilie- og legeområder
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Dubrovnik Palace
The Junior Suite at the Hotel Dubrovnik Palace
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Dubrovnik Palace
The Deluxe Room with Terrace at the Hotel Dubrovnik Palace
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Dubrovnik Palace
The Deluxe Room with End Terrace at the Hotel Dubrovnik Palace
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Dubrovnik Palace
The Deluxe Room with End Terrace at the Hotel Dubrovnik Palace
We asked for a double room and got twin beds. Very small standard rooms.
Forrige
Hi guys How are the beach? Is there a private beach and who are the guests? We are a young couple and want to stay somewhere without too many children. How is the food? Best wishes Cem
There were not many children when we visited last June--those there were well behaved and well supervised by parents. We tend to visit adult only hotels but this was acceptable.You have access to rocky shore but there are plenty of quite private spots for sunbathing in the grounds.We found food in all restaurants to be very good and reasonably priced as was the local wine.
0 stemmer
L'hotel mette a disposizione degli ospiti le tovaglie per il mare o la piscina?
Yes the hotel has towels for pool and beach
1 stemme
How often are the buses and what is the latest time back in the night? Also, do you pay per journey or one day ticket? Thank you
By the way it’s easier to buy two tickets from the hotel - as then you don’t have the hassle of having to buy the return ticket when your ready to come back
0 stemmer
Vis alle svar
Can u buy drink from a shop to have at hotek
It is not a problem to pick up some drinks and take them back to the hotel. We bought some wine down the road at Lapad Beach and drank it on the balcony of our room at the Dubrovnik Palace.
1 stemme
Vis alle svar
Hi is there a shuttle bus from the hotel into town?
Yea the receptionist will give you a timetable when you check in. I did a return ticket which bought at reception as easier. It was 48Kuna which works out 12Kuna each way.
1 stemme
Vis alle svar
Forrige
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
117 $ - 457 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
dubrovnik palace hotelhotel dubrovnik palace
PLACERING
KroatienDalmatiaDubrovnik
ANTAL VÆRELSER
308
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering