Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
07/05/2017 08/05/2017
    Der er ingen stifter i din visning. Prøv at flytte kortet eller ændre dine filtre.
    • {providername} {price}
    {providername} {price}
      {listitems}
    {sold_out_text}
    Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
    From {rate_price} {rate_periodicity}

    216 Luxury Accommodation Auckland

    216 Oaia Road | Muriwai Beach RD1, Muriwai Beach 0881, New Zealand
    Gem
    7 maj 
    8 maj 
    1 værelse, 2 voksne, 0 børn
    Rejsende (4)
    Værelse og suite (4)
    Spisesal (3)
    Vineyard Cottages
    25 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Waimauku
     
    Sofitel Auckland Viaduct Harbour
    2.717 anmeldelser
    Nr. 3 af 66 hoteller i Auckland Central
     
    Quality Hotel Lincoln Green
    128 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Waitakere City
     
    Bethells Beach Cottages
    131 anmeldelser
    Nr. 1 af 2 specialiserede indkvarteringssteder i Te Henga (Bethells Beach)
     
    Oversigt

    • Fremragende100 %
    • Rigtig god0 %
    • Gennemsnitligt0 %
    • Utilfreds0 %
    • Frygteligt0 %
    1 uge siden
    “Absolute Relaxation”
    1. februar 2017
    “Highlight of the Month”
    Gratis Wi-Fi
    5-stjernet hotel
    Alle hoteloplysninger
    Vineyard Cottages
    25 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Waimauku
     
    Sofitel Auckland Viaduct Harbour
    2.717 anmeldelser
    Nr. 3 af 66 hoteller i Auckland Central
     
    Quality Hotel Lincoln Green
    128 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Waitakere City
     
    Bethells Beach Cottages
    131 anmeldelser
    Nr. 1 af 2 specialiserede indkvarteringssteder i Te Henga (Bethells Beach)
     
    {"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","moduleList":["handlers"],"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"}},"scriptFlags":null,"containerClass":null}
    Skriv en anmeldelse
    Anmeldelser (20)
    Medlemsvurdering
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    Sprog

    1-5 af 20 anmeldelser

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 1 uge siden

    We were looking for somewhere to celebrate a wedding anniversary, and somewhere where we could just relax and unwind from what has been an unbelievably busy start to the year. We had also never stayed in Muriwai so it was also a new adventure. Jeanette...Mere

    Svar fra JeanetteM216, Owner hos 216 Luxury Accommodation Auckland
    Google Oversæt

    Thank you for the kind review Stephen. It was my pleasure to host you both during your mini stay and...Mere

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 2 februar 2017

    We chose 216 last year to celebrator 40th wedding anniversary and were not disappointed. So this year we returned. Why would we not. The unit has stunning views facing the sea, was private, peaceful and to top it off the breakfasts were delicious. The late...Mere

    Svar fra JeanetteM216, Owner hos 216 Luxury Accommodation Auckland
    Google Oversæt

    Thanks for taking the time to write a review. One of the best accolades for us is that you have...Mere

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 1 februar 2017

    We spent a night at this beautiful apartment, overlooking Muriwai Beach. We were completely spoilt. The apartment was perfection with everything thoughtfully provided, including homemade chocolates and biscuits. The bed linen was luxurious and we woke up to a beautiful view from our bed! We...Mere

    Svar fra JeanetteM216, Owner hos 216 Luxury Accommodation Auckland
    Google Oversæt

    Thank you for your kind review. Unfortunately we cannot control the weather, but didn't it just make Muriwai shine through...Mere

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 24 januar 2017

    We just stayed at this absolutely stunning place with an incredible view. We were greeted with a warm New Zealand welcome from Jeanette. The unit was spotlessly clean with homemade baking, beautiful fresh roses and everything from pressed sheets to bathrobes. We enjoyed a wonderful...Mere

    Svar fra JeanetteM216, Owner hos 216 Luxury Accommodation Auckland
    Google Oversæt

    Thank you so much for taking the time to post a review. It was a pleasure to have you all...Mere

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 20 september 2016

    We recently stayed in 216 this was our first stop in New Zealand. We received a very warm welcome and tasty home made biscuits, delicious food, comfortable bed and beautiful view and close enough to the airport and city. A definite must!Mere

    Svar fra JeanetteM216, Owner hos 216 Luxury Accommodation Auckland
    Google Oversæt

    Thank you so much for your lovely comments. We are delighted that you found 216 so comfortable and that you...Mere

    Vineyard Cottages
    25 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Waimauku
     
    Sofitel Auckland Viaduct Harbour
    2.717 anmeldelser
    Nr. 3 af 66 hoteller i Auckland Central
     
    Quality Hotel Lincoln Green
    128 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Waitakere City
     
    Bethells Beach Cottages
    131 anmeldelser
    Nr. 1 af 2 specialiserede indkvarteringssteder i Te Henga (Bethells Beach)
     
    Om
    Faciliteter
    • Mest populære faciliteter
    • Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
    • Værelsesfaciliteter
    • Køleskab på værelset
    Oplysninger
    • Prisklasse
    • 176 $-246 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
    • Hotelklasse
    • Værelsestype
    • Tekøkken
    Billeder
    Rejsende (4)
    Værelse og suite (4)
    Spisesal (3)
    Pool og strand (3)
    I nærheden
    Restauranter i nærheden
    Sand Dunz Beach Cafe
    79 anmeldelser
    0,78 km væk
    The Tasting Shed
    159 anmeldelser
    10,13 km væk
    Huapai Tavern
    9 anmeldelser
    11,44 km væk
    Swanson Station Cafe
    38 anmeldelser
    13,07 km væk
    Seværdigheder i nærheden
    Muriwai Gannet Colony
    279 anmeldelser
    1,28 km væk
    Muriwai Surf School
    75 anmeldelser
    0,82 km væk
    Gannet Colony
    114 anmeldelser
    1,29 km væk
    Aboutriding. Co. Nz
    21 anmeldelser
    1,28 km væk
    Spørgsmål og svar
    Få hurtige svar fra personale og tidligere gæster på 216 Luxury Accommodation Auckland.
    Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
    Retningslinjer for indlæg
    Send
    Værelsestip
    "Only two apartments available and both perfection"
    Læs anmeldelse
    "There is only two units which makes it ideal for couples"
    Læs anmeldelse
    "There are only 2 apartments so either one is fine"
    Læs anmeldelse
    "There a two identical and adjacent self contained units, both share the glorious view."
    Læs anmeldelse