Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bellevue Rheinhotel

Gem
Videresend
Rheinallee 41, 56154 Boppard, Rheinland-Pfalz Tyskland
COVID-19-opdatering: Se de ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, som denne ejendom har truffet.Læs mere
Laveste priser for dit ophold
Hotels.com
eDreams
ZenHotels.com
146 $
Se tilbud
Snaptravel
Booking.com
Agoda.com
Vis 8 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Billeder fra rejsende (459)
Værelse og suite (70)
Spisesal (37)
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Hvad du kan forvente under dit ophold
  • Alt sengetøj desinficeret gennem vask ved høj temperatur
  • Ansigtsmasker påbudt gæster på offentlige områder
  • Ansigtsmasker påbudt personale på offentlige områder
  • Gulve afmærket med henblik på social distancering
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for gæster og personale
  • Betalte sygedage til medarbejdere med symptomer
Læs mere
Opdateret 15/10/20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
En bemærkning fra Bellevue Rheinhotel
Opdateret 15/10/20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.

Om

Nr.2 af 19hoteller i Boppard
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Travellers' Choice

Alle har brug for et sted at lægge deres trætte hoved. For rejsende, der besøger Boppard, er Bellevue Rheinhotel et godt sted at hvile og lade batterierne op. Bellevue Rheinhotel er kendt for dets familievenlige stemning og beliggenhed i nærheden af gode restauranter og seværdigheder, hvilket gør det let at nyde det bedste af Boppard.

Værelserne på Bellevue Rheinhotel har fladskærms-tv og minibar, og gæsterne kan holde sig forbundet med gratis wi-fi.

Der er også pool og morgenmad på Best Western Premier Bellevue Rheinhotel Hotel. Har du brug for et sted at parkere? Der er parkering på Best Western Boppard.

Mens du er i Boppard, kan du prøve nogle af de restauranter, der ligger en kort gåtur fra Boppard Best Western, som for eksempel Karmeliter Hof (0,1 km), Romerburg (0,2 km) og Weinhaus Heilig Grab (0,3 km).

Hvis du leder efter noget at lave, er Church of St. Severus (0,1 km), Carmelite Church (0,1 km) og Roemer-Kastell Bodobrica (0,2 km) gode steder at bruge noget tid, og de ligger alle i gåafstand fra Best Western Boppard.

Uanset om du rejser pga. forretninger eller fornøjelse eller begge dele, vil Bellevue Rheinhotel gøre dit besøg i Boppard mindeværdigt.

Læs mere
Fuld visning
Stedets faciliteter
Parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Pool
Fitnesscenter
Restaurant
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Wi-fi
Indendørs pool
Opvarmet pool
Mulighed for morgenmad
Morgenmadsbuffet
Morgenmad på værelset
Selskabslokale
Mødelokaler
Spa
Kuffertopbevaring
Concierge
Valutaveksling
Hotel, hvor rygning ikke er tilladt
Renseri
Vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Rengøring
Privat altan
Roomservice
Sikkert
Minibar
Fladskærms-tv
Værelsestyper
Værelser, hvor rygning ikke er tilladt
Suiter
Værd at vide
HOTELKLASSE
HOTELSTIL
God udsigt
Romantisk
Sprog, der tales
Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk

Placering

Fuld visning
96Fremragende til gående
Vurdering: 96 ud af 100
34restauranterinden for 0,5 km
9seværdighederinden for 0,5 km
805anmeldelser12spørgsmål og svar3værelsestip
Medlemsvurdering
  • 422
  • 274
  • 78
  • 21
  • 10
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Mere
Valgte filtre
  • Filtrér
  • Dansk
Flemming R skrev en anmeldelse d. aug. 2020
Athen, Grækenland5 bidrag
Perfekt beliggenhed lige ned til Rhinen med mulighed for mange spændende udflugter - både natur og kultur/historie. Meget imødekommende personale. 3 restauranter i forskellige prisklasser. Indendørs pool og sauna.
Læs mere
Dato for ophold: august 2020
Værdi
Renlighed
Service
Nyttig
Videresend
Svar fra Marek Gawel, Owner hos Bellevue Rheinhotel
Svarede d. 11. aug. 2020
Dear 367flemmingr, thank you very much for taking time and writing a personal feedback. We are happy that you did enjoy your time in our hotel so much. It would be great to welcome you again in the future. Sincerely yours Family Gawel
Læs mere
Paul Dan M skrev en anmeldelse d. jun. 2018
31 bidrag11 nyttige stemmer
Beliggenhed: Top, i centrum og lige ud til Rhinen. Værelse: OK, stort, balkon til Rhinen. Dyrt. Mærkeligt badeværelse: Det virkede som gulvet var hæve 10 centimeter uden at toilet og håndvask var fulgt med. Sauna: Lille, få hvilepladser, lille pool. Restaurant: Middel. Havde halvpension med 4 retter. Altid den samme kedelige salatbar til at starte med. Ingen afveksling af dens indhold. Derefter altid suppe – varm eller halvvarm. Hovedret altid god. Til dessert kunne man vælge mellem dagen dessert eller den samme is alle dage. Torve og forretninger bugnede med friske jordbær. Men i de fire aftener vi var på hotellet ingen jordbær til dessert. Morgenmaden var ligeledes uden afveksling og jævnt kedelig.
Læs mere
Dato for ophold: juni 2018
Værdi
Service
Søvnkvalitet
Rejsetype: Rejste alene
Nyttig
Videresend
Svar fra Bellevue_Rheinhotel, Manager hos Bellevue Rheinhotel
Svarede d. 11. jul. 2018
Dear Paul Dan M, thank you very much for your stay with us and your personal feedback. As you can imagine, we are very disappointed that your stay with us has not been fully satisfying and we would like to take the opportunity to comment on your response. We are sorry that you were not satisfied with your room. We would have checked a room change for you, but unfortunately we can not do anything for you anymore. We would like to point out, that we do not advertise us as a "wellness hotel". We ask for your understanding. Our spa is free of charge / 14 hours a day. If you would like to relax after a long day you can enjoy our heated pool, the sauna or the steam bath and relax in our relaxation room. We hope for your understanding. We are very sorry that you were not satisfied with the meal we served. Please take the opportunity to inform us directly so that we can react to the situation. Your feedback is important and the only way to improve our services, so thank you for your feedback on check-out. Nevertheless, we would be happy to welcome you again as a guest. This would give us the chance to remedy the bad impression you gained during your last stay. Yours sincerely, Family Gawel
Læs mere
Michael R skrev en anmeldelse d. jul. 2017
Gentofte Kommune, Danmark80 bidrag14 nyttige stemmer
Hotellet er beliggende langs promenaden langs Rhinen med dejlig udsigt fra restauranten over floden. Fine store værelser og en venlig betjening. God bar med klassiske cocktails. Der er støj fra jernbane på begge sider af floden hele natten. Morgenmad helt i top.
Læs mere
Dato for ophold: juli 2017
Renlighed
Service
Søvnkvalitet
Rejsetype: Rejste som par
Nyttig
Videresend
Svar fra Bellevue_Rheinhotel, Manager hos Bellevue Rheinhotel
Svarede d. 7. aug. 2017
Dear Michael R, thank you very much for your stay with us and your personal feedback. As you can imagine, we are very disappointed that your stay with us has not been fully satisfying and we would like to take the opportunity to comment on your response. The location of our hotel is indeed a case of great fortune. Directly on the Rhine, our front side rooms provide you with a sensational view on the river. Piers, the city and the train station can be reached within a few minutes. It is also an optimal starting point to explore the whole region. Enough space and comfortable furnishings are prerequisites of every wellbeing. Because of that, our individual rooms are spacious and equipped with quality furniture only. As a consequence, you can relax and enjoy your stay in our hotel. We are happy to hear that you did like our breakfast buffet. We put a lot of effort into its arrangement to provide our international guests with a substantial morning meal. Unfortunately the Middle Rhine Valley has always been affected by the noise of the railway. As a hotel, we have no influence on the railway traffic. In such cases you can always contact our service. Probably we could have changed your room to minimize the noise or provide you with ear-plugs. Nevertheless, we would be happy to welcome you again as a guest. This would give us the chance to remedy the bad impression you gained during your last stay. Yours sincerely, Family Gawel
Læs mere
Lars L skrev en anmeldelse d. aug. 2016
Ebeltoft, Danmark14 bidrag4 nyttige stemmer
Professionel modtagelse,hvor der også er tid til,at man bliver vist på værelset.Gl romantiske værelser,og nye high tech lejligheder ved siden af.Fantastisk morgen buffet.Dejlig udendørs restaurant helt ned til Rhinen.Husk at reservere parkering,da der er få pladser i høj sæssonen
Læs mere
Dato for ophold: juli 2016
Sted
Renlighed
Service
Rejsetype: Rejste som par
Nyttig
Videresend
Svar fra Bellevue_Rheinhotel, Inhaber hos Bellevue Rheinhotel
Svarede d. 10. aug. 2016
Dear Lars L, thank you very much for your personal feedback and your stay at our hotel. We are happy that your stay with us has been a positive experience. Welcoming our guests warmly and friendly is natural to us, because we want you to feel comfortable during your stay. Obtaining the ambience of the Founding Era is something we invest a lot of time and effort into. The special look and feel of Belle Époque is mirrored everywhere in the hotel and most of our guests appreciate this unique charm. Unfortunately it cannot be found very often these days. In the Résidence Bellevue, which opened in 2014, we offer spacious apartments with Rhine view and all modern comfort. Thank you for praising our garden restaurant “Le Jardin”. There we offer light cuisine and homemade pastries in a beautiful surrounding with Rhine view. We are happy to hear that you did like our breakfast buffet. We put a lot of effort into its arrangement to provide our international guests with a substantial morning meal. Parking in Boppard during the high season should not be a problem. There are many possibilities all over the town. Alternatively, you can book a place in one of our garages for € 7,50 per day. We are the only hotel in Boppard that offers this service. Please be our guests again, if you ever revisit this region of Germany. Sincerely yours, Family Gawel
Læs mere
Anders O skrev en anmeldelse d. okt. 2015
Egå, Danmark3 bidrag3 nyttige stemmer
Et hotel, der holder en rigtig god standard, hvad angår såvel service, restaurant som værelser. Beliggenheden er noget nær perfekt lige ned til Rhinen og få skridt op til byens hyggelige strøg og centrale plads.
Læs mere
Dato for ophold: september 2015
Renlighed
Service
Søvnkvalitet
Rejsetype: Rejste med venner
Værelsestip: Vælg et værelse med flodudsigt. Og hvis ikke flodudsigt da et værelse på 4.etage.
Vis flere værelsestip
Nyttig
Videresend
Svar fra Bellevue_Rheinhotel, Inhaber hos Bellevue Rheinhotel
Svarede d. 7. okt. 2015
Dear Anders O, Thank you very much for your personal feedback and your stay with us. We are happy that did have a good time in our hotel in Boppard. We would like to thank you for praising the standard of our hotel. Service, restaurant and rooms are there to satisfy our international customers. The location of our hotel is indeed a case of great fortune. Directly on the Rhine, our front side rooms provide you with a sensational view on the river. Piers, the city and the train station can be reached within a few minutes. It is also an optimal starting point to explore the whole region. If you ever revisit this beautiful region, please be our guest again. Yours sincerely Family Gawel
Læs mere
Forrige
PRISKLASSE
109 $ - 185 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
best western premier bellevue rheinhotel hotel boppard, best western hotel boppard, best western boppard, boppard best western
TIDLIGERE KENDT SOM
BEST WESTERN PREMIER Bellevue Rheinhotel
PLACERING
TysklandRheinland-PfalzBoppard
ANTAL VÆRELSER
93
Er dette din Tripadvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Ofte stillede spørgsmål om Bellevue Rheinhotel
Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Bellevue Rheinhotel?
Blandt de nærliggende seværdigheder er Church of St. Severus (0,1 km), Roemer-Kastell Bodobrica (0,3 km) og Carmelite Church (0,1 km).
Hvilke faciliteter er der på Bellevue Rheinhotel?
Blandt de mere populære faciliteter er indendørs pool, gratis wi-fi og restaurant.
Hvilke muligheder for mad og drikke er der på Bellevue Rheinhotel?
Gæsterne kan få restaurant og morgenmad under deres ophold.
Er det muligt at parkere på Bellevue Rheinhotel?
Ja, der er parkering til rådighed for gæsterne.
Hvilke restauranter er der i nærheden af Bellevue Rheinhotel?
Blandt de bekvemt beliggende restauranter er Cafe Baldeau, Cafe Zeitgeist og Severus Stube.
Er der mulighed for at dyrke motion på Bellevue Rheinhotel?
Ja, gæsterne har adgang til indendørs pool og fitnesscenter under deres ophold.
Ligger Bellevue Rheinhotel i nærheden af byens centrum?
Ja, det ligger 0,2 km fra centrum af Boppard.
Tilbydes der rengøringsservice på Bellevue Rheinhotel?
Ja, gæsterne tilbydes renseri og vaskeri.
Er kæledyr tilladt på Bellevue Rheinhotel?
Ja, kæledyr er som regel tilladt, men det er altid bedst at ringe i forvejen for at bekræfte.
Tilbyder Bellevue Rheinhotel forretningstjenester?
Ja, der tilbydes forretningscenter, mødelokaler og selskabslokale.
Hvilke sprog tales af personalet på Bellevue Rheinhotel?
Personalet taler flere sprog, bl.a. engelsk, spansk, fransk og tysk.