Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Billeder fra rejsende (8)
Værelse og suite (3)
Spisesal (1)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Røgfrit hotel
Wi-fi på offentlige områder
Værelsesfaciliteter
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Værd at vide
HOTELSTIL
Klassisk
Mellemklasse
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
82God til gående
Vurdering: 82 ud af 100
14restauranterinden for 0,5 km
2seværdighederinden for 0,5 km
Kontakt
Clarence Road, Shanklin PO37 7BH England
Navn/adresse på det lokale sprog
Sådan kommer du derhen
Eastleigh Lufthavn37 km
Bournebouth International Lufthavn49 km
Se alle hoteller i nærheden
Anmeldelser med mere
147anmeldelser
15billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 121
  • 20
  • 3
  • 0
  • 3
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Vi reserverede dette i sidste sekund efter at have læst de gode anmeldelser, ejendommen er i en god beliggenhed tæt på togstationen, strand og Olde landsby. Værterne er meget behageligt, værelserne rene og komfortable, har parkering væk fra vejen, morgenmaden er meget, meget
Læs mere
Jeg havde ikke besøge den Kenbury men havde planlagt at gøre det. Min partner bad mig om at ringe og spørge om de middag. Jeg ringede flere gange lørdag og sendte mandag, men fik intet svar. Jeg ringede i morges 9 th i maj, en kvinde tog telefonen da jeg spurgte efter middagen
Læs mere
Svar fra kenburystaff, Owner hos The Kenbury
Svarede d. 14. maj 2017
Dear Annale We were very disappointed to receive this review from you, as we work extremely hard to give all of our guests the best possible customer experience. We are sorry that we didn’t manage to answer your calls on Saturday, we do endeavour to answer all calls but when we are busy this is not always possible. So that we don’t miss calls from potential guests, we have recorded a personal greeting on our phone which encourages guests to leave a contact number so that we can call them back. As you didn’t do this we, of course, didn’t know that you had called, so couldn’t call you back. When you phoned again we confirmed that we are a Bed &Breakfast only, and do not serve an evening meal, which is of course the case for most B&Bs. Your question about the price of meals is not one which is very straightforward to answer, as, like everywhere else, prices in Shanklin can vary greatly depending on whether your preference is for a cheap café or a more elegant restaurant. We were trying to be helpful so that we could give you an appropriate reply. Unfortunately you ended the call before we were able to provide you with local restaurant information. We do apologise if you feel that you were treated unfairly but we can assure you this was not the intention, we regularly welcome guests from overseas and the UK and have received many positive reviews from them.
Læs mere
Vi tog til det Isle of Wight for første gang, og på glip af det. Reserverede på Kenbury, hvor heldig. Dette er der også er helt fantastisk. Renlighed er min ting, og dette sparkled. Bedste, jeg nogensinde har boet på. Ejerne fantastisk, værelset fantastisk, morgenmaden var
Læs mere
Svar fra KenburyStaff, Owner hos The Kenbury
Svarede d. 11. maj 2017
Thank you so much for choosing to stay with us, we're glad you were pleased with your choice. We really appreciate you taking the time to write your review, and the very positive comments. Hope to see you again in the future.
Læs mere
Meget venligt og rent sted ideel beliggenhed for attraktioner og sådan. Kun 5 minutters gang fra shanklin busstation, jeg vil igen næste år vil vi det er det værd. Morgenmaden var pragtfuldt. Gratis kaffe- og på værelserne og Karen ejeren meget venlig og professionel. 5 Stjerner.
Læs mere
Svar fra KenburyStaff, Owner hos The Kenbury
Svarede d. 11. maj 2017
Thank you so much for your kind review, Richard, very good to have the feedback. We do hope that you will return again next year.
Læs mere
Har boet her med min mor tidligt. september, vi havde den i stueetagen med to enkeltsenge værelse, som var rummelig og rent, masser af opbevaringsplads og dejligt badeværelse. Ejeren var meget venlige, glade for at give anbefalinger af steder at spise lokalt, og oplysninger om
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
Billede leveret af ledelsenThe Kenbury
Double room with Garden View
Billede leveret af ledelsenThe Kenbury
Small Double room
Billede leveret af ledelsenThe Kenbury
Premier Double Room at The Kenbury
Hi thanks for your question. The shower in the superior room is over the bath not a separate shower. Thanks Sue
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
94 $ - 112 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
StorbritannienEnglandIsle of WightShanklin
ANTAL VÆRELSER
12
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering
<