Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bay Royal Weymouth Hotel

Besøg hotellets website
Billeder fra rejsende (166)
Værelse og suite (76)
Spisesal (9)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Restaurant
Bar/lounge
Gratis internet
Røgfrit hotel
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Historisk hotel
Bugtudsigt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Placering
Fuld visning
97Fremragende til gående
Vurdering: 97 ud af 100
107restauranterinden for 0,5 km
23seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
543anmeldelser
199billeder
32Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 139
  • 175
  • 135
  • 58
  • 36
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Her har vi en af Forskydningskraft's hoteller, som i de forgangne år ( 8 - 10 progressive) var god, men nu er faldet drastisk. Det er ikke mere end et hvil hjem for dem at vente på Gud. År siden det var en pulserende hotel med aften enjoyments der varede fra 2000 til over midnat
Læs mere
Svar fra RoyalManager, Manager hos Bay Royal Weymouth Hotel
Svarede d. 2. jul. 2017
Dear Guest, Thank you for taking the time to review your stay here with us and for your valuable feedback. I am pleased you found the food to be fantastic and have passed your kind comment onto our Chefs. I am sorry that you received two parking tickets whilst here with us. Our parking permits clearly state on them that they are not valid for car parks and our staff are fully aware of this. Furthermore, there is a map on the permits that show what streets the permit can be used in. It is unfortunate that you missed this and ended up with two tickets. Our windows, for safety reasons cannot be opened fully, should you have expressed your discomfort we would have provided you with a fan immediately. The Royal offers an ‘Entertainment Light Package’ which is great entertainment in a relaxed environment on selected evenings. Our entertainment usually starts between 8pm/8.30pm and continues until around 11pm.
Læs mere
Vi boede her i 2. weekend i juni. Personalet i receptionen var dejlig, hjælpsomme og imødekommende og professionelt. Vores værelse var fantastisk, vi havde betalt for en opgradering med havudsigt og elskede det, vi fik. Gennemsnitsalderen for gæster på hotellet var en hel del
Læs mere
Svar fra RoyalManager, Manager hos Bay Royal Weymouth Hotel
Svarede d. 20. jun. 2017
Dear Guest, thank you for taking the time to review your stay with us and for your feedback. I am pleased to hear that you loved the room and have also passed your kind comments onto the reception staff. I am shocked to hear that you were not happy with the salad, our salads are extremely popular and we regularly receive positive feedback regarding them. I am sorry to hear that you were not satisfied. With regards to your wine being served in a plastic glass, we do not have any plastic glasses on the bar or in the hotel. I look forward to welcoming you back should you return.
Læs mere
Vi elsker Weymouth og dette Hotel er ideelt beliggende vi vælger at opgradere til at få et værelse med en balkon, hvor du kan nyde den smukke udsigt. Hotellet er rent, personalet imødekommende, venlig og hjælpsom. Jeg har kun en regelret (maden) ikke et dårligt valg, men vi
Læs mere
Svar fra RoyalManager, Manager hos Bay Royal Weymouth Hotel
Svarede d. 11. jun. 2017
Dear Guest. Thank you for taking the time to review your stay with us and for your valuable feedback. I am pleased to hear that you found the hotel clean, staff welcoming, friendly and helpful. Our guests usually comment on how generous our food portions are, so I am surprised to hear you found them meagre. I am sorry to hear that we did not meet your expectations, I hope we exceed them should you decide to return.
Læs mere
Er lige kommet tilbage fra en rigtig god weekend i Weymouth, blev endnu bedre at bo på dette hotel. Smukke, gamle bygning, store komfortable værelse med fantastisk udsigt over den en ward prisvindende beach. Vi havde kun morgenmad, men maden var dejlig og portionsstørrelse var
Læs mere
Svar fra RoyalManager, General Manager hos Bay Royal Weymouth Hotel
Svarede d. 11. jun. 2017
Dear Guest. Thank you for taking the time to review your stay with us and for your valuable feedback. I am so pleased to hear that you had a really good weekend and would recommended the Hotel. I have passed your lovely comments on to the staff and look forward to welcoming you back when you decide to return.
Læs mere
26. Maj - receptionist var studs og ugæstfri ved ankomsten. Den næste dag 27. maj om aftenen den vores bryllupsdag jeg havde såret min fod, spurgte, om vi kunne bestille mad, igen med det samme uforskammet og kortfattet måde at vide, at maden var færdig med kl. 8:00. Næste
Læs mere
Svar fra RoyalManager, General Manager hos Bay Royal Weymouth Hotel
Svarede d. 4. jun. 2017
Dear Guest, Thank you for you comments. I am disappointed to hear that you found our team to be unwelcoming, on this occasion unfortunately due to an error in our bookings system it took a little longer than usual to check you in. My Head Receptionist did apologise for the wait and you were given a complimentary upgrade to a superior sea view room. As clearly stated in all our literature our restaurant is open between 6.30pm and 8.00pm and all guests are notified of this upon check in. I apologise that you had to wait for the use of one of our irons, but unfortunately they were in very high demand on this occasion. The staff here at the Royal Hotel undertake regular and effective customer service training and I am sorry that my team did not meet your expectations when dealing with your complaints.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strand
Sunrise from Room 215
Bathroom
The single room I paid a supplement for!
Damp/mould room 206 Bay hotel Weymouth
ForrigeNæste
12345616
Is there free wifi in the bedrooms?
No, only downstairs in the bar and reception area
1 stemme
Vis alle svar
Kettle, cups, milks, coffees, sugars, tea bags etc all provided and refreshed daily by the chambermaid.
0 stemmer
Vis alle svar
Sorry, but I don't know as we did not have a premier room. We had to go to the bar for WiFi. If you contact the hotel, they should let you know.
0 stemmer
Vis alle svar
Hi can you tell me if there is any evening entertainment especially ballroom/sequence dancing, thank you.
Yes there is evening entertainment most nights but you can dance to the music that is on offer mainly mixed Geoff p
0 stemmer
Is there parking on site
Sorry for the delay. Just found your question. Only on street parking. We usually go in the winter and have a disabled card so don't have a problem. I hope this helps. Nora
0 stemmer
ForrigeNæste
1234567
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
87 $ - 154 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
royal hotel weymouth
PLACERING
StorbritannienEnglandWeymouth
ANTAL VÆRELSER
21
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering