Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
Hagatorg, Reykjavik 107 Island
Laveste priser for dit ophold
Direkte hoteltilbud!Pakketilbud
137 $
Se tilbud
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
Snaptravel
Vis 11 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Billeder fra rejsende (1093)
360
Panoramabilleder (8)
Videoklip (5)
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.

Om

Nr.44 af 56hoteller i Reykjavik
Sted
Renlighed
Service
Værdi
GrønneForløbere Guld-niveau

Er du på udkig efter et sted at overnatte i Reykjavik? Du behøver ikke lede længere end Radisson Blu Saga Hotel, et familievenligt hotel som giver dig det bedste af Reykjavik lige ved din dør.

Værelserne på Reykjavík Radisson har fladskærms-tv og køleskab, og gæsterne kan holde sig forbundet med gratis wi-fi.

Der er også fitnesscenter og morgenmad på Radisson Reykjavik. Har du brug for et sted at parkere? Der er gratis parkering på Radisson Blu Saga Hotel.

For dem som er interesserede i at besøge populære vartegn under deres besøg i Reykjavik, ligger Radisson Blu Saga Hotel lige i nærheden af Cemetery Holavallagardur (0,3 km) og Reykjavík 871±2, Museum over Reykjaviks bosættelseshistorie (0,9 km).

Rejsende, der er på udkig efter rejer, bør prøve Saegreifinn - The Sea Baron, Fiskmarkadurinn - The Fish Market eller Icelandic Street Food. Du kan også prøve en fisk- og skaldyrsrestaurant som for eksempel Saegreifinn - The Sea Baron, Icelandic Street Food eller Apotek Restaurant.

Husk også at se nogle af de populære kunstmuseer, som f.eks. Einar Jónsson Museet (Listasafn Einars Jónssonar), Reykjavík Art Museum Ásmundarsafn og Kulturhuset - det nationale center for kulturarven på din tur.

Vi er sikre på at du vil nyde dit ophold på Radisson Blu Saga Hotel mens du oplever alt, hvad Reykjavik har at byde på.

Læs mere
Værelse og suite (483)483
Fuld visning
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Fitnesscenter
Bar/lounge
Børne-tv
Biludlejning
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Parkering
Wi-fi
Restaurant
Mulighed for morgenmad
Morgenmadsbuffet
Morgenmad på værelset
Gratis pulverkaffe
Menuer til særlige kostkrav
Taxakørsel
Selskabslokale
Mødelokaler
Faxning/fotokopiering
Salon
Sikkerhedsvagt døgnet rundt
Kuffertopbevaring
Concierge
Valutaveksling
Hotel, hvor rygning ikke er tilladt
Butikker
Hæveautomat på området
Døgnåben reception
Hurtig indtjekning/udtjekning
Renseri
Vaskeri
Strygeservice
Skopudsning
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Allergivenligt værelse
Rengøring
Roomservice
Sikkert
VIP-faciliteter
Køleskab
Fladskærms-tv
Værelsestyper
Bryllupssuite
Værelser, hvor rygning ikke er tilladt
Suiter
Værd at vide
HOTELKLASSE
HOTELSTIL
Grønt
God udsigt
Sprog, der tales
Dansk,Engelsk,Spansk,Islandsk og 2 mere
Hotellinks
Særtilbud:Pakketilbud
2.894anmeldelser101spørgsmål og svar3værelsestip
Medlemsvurdering
  • 623
  • 1.066
  • 750
  • 305
  • 150
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Mere
Valgte filtre
  • Filtrér
  • Dansk
kaihollmann skrev en anmeldelse d. nov. 2019
1 bidrag
Hotellet ligger lidt uden for Down Town, men stadig i gå afstand til Down Town ca ½ time via søen ved rådhuset. Venligt personale og betjening, Der mangler dog større udvalg på deres menukort Steak, fisk,samt Forretter.
Læs mere
Dato for ophold: oktober 2019
Værdi
Værelser
Sted
Renlighed
Service
Søvnkvalitet
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Nyttig
Videresend
Svar fra RB_Saga, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Saga Hotel
Svarede d. 6. nov. 2019
Dear Kai, Thank you for taking the time to rate and review our hotel. We are pleased that you had a nice stay and that our staff and service has met your expectations and your comments regarding the restaurant menu has been well received. We appreciate your feedback and thank you for staying with us Warmest Regards, Heidi - Guest Relations
Læs mere
Wander46609131794 skrev en anmeldelse d. okt. 2019
Ølstykke, Danmark2 bidrag
Hotellet er et godt hotel til at afholde møder i en afstand fra centrum der er overkommelig på gåben til byens restauranter, men i en tilpas afstand til at fokusere på mødet i dagtimerne. Hotellet har desuden engod restaurant, men virker ikke helt gearet til mange gæster
Læs mere
Dato for ophold: oktober 2019
Værdi
Værelser
Sted
Renlighed
Søvnkvalitet
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Nyttig
Videresend
Svar fra RB_Saga, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Saga Hotel
Svarede d. 14. okt. 2019
Dear guest, Thank you for taking the time to write your review and for the nice comments about our hotel. We are very happy to know that you had a pleasant stay and found the hotel conveniently located. We appreciate your feedback and look forward to another opportunity to welcome you back to us, the next time you visit Iceland. Warmest Regards, Heidi - Guest Relations
Læs mere
Johanna V skrev en anmeldelse d. sep. 2019
3 bidrag
Vi ankommer 4 personer til adoptionskongress i forbindelse med ca 100 andre, som også skal deltage på ligeglad. Vi kender nok omkring de 30 af dem. Vi har aldrig haft så smertefuld en check-in? Vi har forudbetalt alt og alligevel vil de ikke godkende selv samme kreditkort, da vi skal checke ind ved skranken. Der skal smides et depositum på 5.000 ISK/værelse (beløbet fremgår hverken på hotel.com eller deres egen hjemmeside, ej heller, at man ikke kan betale med Mastercard), og de foreslår , at vi skal bruge vores personlige kreditkort i stedet eller finde en hævemaskine så de kan få deres 10.000 ISK i depositum. Da det er en forretningsrejse fortæller vi dem, at vi på ingen måde vil bruge vores personlige kort, og at vi ikke skal betale 30 kr i gebyr fordi vi skal hæve kontanter. Efter længere snak får de dog os indchecket , men til gengæld får vi at vide, at vi hverken kan bruge roomservice eller må skrive ting på værelsets regning. Det betyder self kun , at de dermed lige mister muligheden for 3 x 4 måltider de 4 dage vi er der. Måske er det sådan de skaber relationer i receptionen, men spoiler-alert, det plejer som regel ikke at virke 😂 Nåh, men vi drager op mod værelserne og førstehåndsindtrykket var ‘wauw, tilbage i fremtiden’. Hold op et slidt værelse med møblerne hvor ruskindet og læderet var ved at falde af på armlæn, bordene var der afpillet lak på, sengen var dog stor og så ren ud. Udemøblet badeværelse, men alle rør var dog blottede og lignede de kunne sprænge hver øjeblik. Der var desuden en kæmpe revne i loftet lige over badekaret, ingen stikkontakter til fladjern eller barbermaskine (som kunne finde). Vi var blevet lovet tvillingeværelserne sådan, at man kunne åbne døren op mellem de 2 værelser. Der var naturligvis låst, men receptionen har ikke nøglen, så vi må vente 2 dage på en hotelmanager som kommer og låser op, mens vi ligger og sover? Total uprofessionelt og en morgenkiller!! Vi har desuden bestilt en afbestillingsforsikring på både fly og hotel, i så fald at nogle af os blev syge eller måtte rejse en dag før. Desværre blev 2 af os faktisk syge deroppe, men der var ikk mulighed for at afbestille nogen værelser eller noget. Generelt var det her hotel en skamplet for alle andre Radisson-hoteller . Jeg har selv arbejdet på Radisson i KBH og trods alt rejst en del og boet på dem. Værelserne var på ingen måde 2.000 kr/hver pr nat! Nu finder vi senere ud af, at værelserne kun koster 1.600/ nat pr mand?
Læs mere
Dato for ophold: september 2019Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Nyttig
Videresend
Svar fra RB_Saga, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Saga Hotel
Svarede d. 24. sep. 2019
Dear Johanna, Thank you for reviewing our hotel and for the comments regarding your stay with us. We are terribly disappointed that your visit was less than acceptable and that you have left with a poor impression of us. Thank you for taking the time to share your experience as we learn so much from our guests and their expectations. All comments lead to a sincere effort to improve our service quality and learn how we can do better in the future. We are also very sorry to hear about your problems at check in. Please accept our sincere apologies. With online bookings it is very important to handle creditcard information according to security protocol and we cannot assume they can be used for payment. Unfortunately we had not been notified about the payment instructions prior to your arrival and we are sorry for the inconvenience that it caused you. However, perhaps this could have been handled in a different manner and that we will surely look into. Our classic hotel is undergoing renovation at the moment and please rest assured that we are working hard on improving our product and guest experience. We appreciate your feedback and thank you for staying with us. Warmest Regards, Heidi - Guest Relations
Læs mere
Kristina K skrev en anmeldelse d. apr. 2019
1 bidrag
Vi ankom til hotellet, og det lever slet ikke op til forventningerne. Værelset er lille, mørkt og værst af alt er der mug og svamp i vinduerne, og der lugter fælt jordslået. Vi får så anvist andre værelser, der dog ikke lugter, men jeg har aldrig oplevet så ringe en stand før. Alt er beskidt, foruden sengetøj og håndklæder. Nullermænd ligger frit fremme på gulvet under vores tre dages ophold. Generelt er der intet vedligehold lavet, vinduerne trækker, væggene der engang var hvide er både gule og med alle mulige tænkelige og utænkelige pletter og aftryk på. Generelt ses der tydeligt slid og manglende vedligehold på hele hotellet. Personalet er søde og venlige, og gør hvad de kan. Morgenmaden er ganske udemærket. Hotellet levede på ingen måde op til beskrivelserne eller de faciliteter, der var angivet. Vi kan ikke anbefale dette hotel til prisen. Hvis prisen var under discount-pris, så kunne det fint gå til bare at overnatte på. Vi kommer ikke igen!
Læs mere
Dato for ophold: april 2019Rejsetype: Rejste med familie
Nyttig
Videresend
Svar fra RB_Saga, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Saga Hotel
Svarede d. 9. apr. 2019
Dear Kristina, Thank you for taking your time to review our hotel on TripAdvisor. We are extremely sorry to hear that you were not completely satisfied with our hotel and the service provided during your stay. We always prefer to focus on every guest's experience and dissatisfaction directly and for this reason, I would highly appreciate it if you can contact me directly on e-mail sonja@radissonblu.com so as to discuss further of your experience in our hotel. I look forward to hearing from you. Warmest Regards, Sonja Guest Relations
Læs mere
Guide33902036676 skrev en anmeldelse d. jan. 2019
Spa og alt det andet vi havde glædet os til, virkede ikke. Spa’en havde ikke virket i tre år. Alligevel er det ligesom det, de sælger deres sted på. Det synes jeg virkelig er for dårligt. Det var møg dyrt med næsten 2000 dkr. pr. overnatning. Internet, nøglekort, fjernsyn i træningslokalet virkede heller ikke. Ingen mad heller udover noget i en plastikkøledisk, da vi ankom og var hundesultne.....
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Radisson Blu
Dato for ophold: januar 2019
Værdi
Værelser
Renlighed
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Nyttig
Videresend
Svar fra RB_Saga, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Saga Hotel
Svarede d. 30. jan. 2019
Dear Guest, Thank you for taking the time to let us know of your experience in our hotel. We are sorry to hear that we did not meet your expectations and you did not enjoy your stay with us. We appreciate you informing us of your dissatisfaction and we will actively share this within the hotel management and make the necessary adjustments in our service to our guests. We always prefer to listen every guest's experience in detail to improve our service standards and for this reason, I would highly appreciate it if you can contact me directly on the e-mail sonja@radissonblu.com and let me know further of your experience in our hotel. We hope you will consider giving us a second chance to make your stay better should you decide to come back to Reykjavik. Warmest Regards, Sonja Guest Relations
Læs mere
Forrige
PRISKLASSE
102 $ - 204 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
radisson blu saga hotel, reykjavik hotel, radisson reykjavík, radisson reykjavik, reykjavík radisson
PLACERING
IslandCapital RegionReykjavik
ANTAL VÆRELSER
235
Betalinger foretaget af partnere påvirker rækkefølgen af de viste priser, og med hensyn til fremhævede eller sponsorerede sorteringsrækkefølger kan partnernes betalinger også påvirke rækkefølgen af de anførte overnatningssteder.
Er dette din Tripadvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Ofte stillede spørgsmål om Radisson Blu Saga Hotel
Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Radisson Blu Saga Hotel?
Blandt de nærliggende seværdigheder er Hidden People Iceland (1,1 km), Ring Road (1,1 km) og 12 Tonar (1,1 km).
Hvilke faciliteter er der på Radisson Blu Saga Hotel?
Blandt de mere populære faciliteter er gratis wi-fi, restaurant og lounge.
Hvilke muligheder for mad og drikke er der på Radisson Blu Saga Hotel?
Gæsterne kan få restaurant, lounge og morgenmad under deres ophold.
Er det muligt at parkere på Radisson Blu Saga Hotel?
Ja, der er gratis parkering til rådighed for gæsterne.
Hvilke restauranter er der i nærheden af Radisson Blu Saga Hotel?
Blandt de bekvemt beliggende restauranter er 101 Reykjavik Street Food, Fisherman Fish Shop & Kitchen og Icelandic Street Food.
Er der mulighed for at dyrke motion på Radisson Blu Saga Hotel?
Ja, gæsterne har adgang til fitnesscenter under deres ophold.
Tilbydes der rengøringsservice på Radisson Blu Saga Hotel?
Ja, gæsterne tilbydes renseri og vaskeri.
Tilbyder Radisson Blu Saga Hotel forretningstjenester?
Ja, der tilbydes forretningscenter, mødelokaler og selskabslokale.
Hvilke sprog tales af personalet på Radisson Blu Saga Hotel?
Personalet taler flere sprog, bl.a. engelsk, spansk, svensk, dansk, norsk og islandsk.
Er der nogen historiske steder i nærheden af Radisson Blu Saga Hotel?
Mange rejsende kan godt lide at besøge Reykjavík 871±2, Museum over Reykjaviks bosættelseshistorie (0,9 km), Einar Jónsson Museet (Listasafn Einars Jónssonar) (1,2 km) og Videy Island (5,4 km).