Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.

Villa Cora

avatar-imageavatar-imageavatar-image
Billeder fra rejsende (1363)
Værelse og suite (708)
Spisesal (164)
Hvad er Travellers' Choice?
Tripadvisor overrækker Travellers' Choice-prisen til overnatningssteder, seværdigheder og restauranter, der konsekvent får fantastiske anmeldelser fra rejsende og er blandt de bedste 10 % på Tripadvisor.

Vis priser for dine rejsedatoer

Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.

Om

Nr.35 af 420hoteller i Firenze
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Travellers' Choice

Villa Cora er et godt valg, når du besøger Firenze. Udover en ideel blanding af pris, komfort og bekvemmelighed er der det luksuriøse omgivelser og en vifte af faciliteter, der er designet til rejsende som dig.

Med en beliggenhed i nærheden af nogle af de mest populære vartegn i Firenze, som f.eks. Basilica San Miniato al Monte (1,3 km) og Piazza della Signoria (1,5 km), er Villa Cora et godt valg for turister.

Her er afslappende værelser med fladskærms-tv, og du kan holde dig forbundet i løbet af dit ophold, fordi Villa Cora tilbyder gæsterne gratis wi-fi.

Hotellet har concierge, tagterrasse og roomservice. Derudover har Villa Cora pool og morgenmad, hvilket giver dig et pusterum i din travle dag. Gæster i bil har adgang til gratis parkering.

Når du føler dig sulten, kan du prøve All' Antico Vinaio, Trattoria Zà Zà og Enoteca Pinchiorri, hvilket er italienske restauranter, som er populære blandt både lokale og turister.

Hvis du leder efter noget at lave, er Uffizi-galleriet (Galleria degli Uffizi) (1,3 km), Domkirken – Cattedrale di Santa Maria del Fiore (1,9 km) og Piazzale Michelangelo (1,5 km) gode steder at bruge noget tid, og de ligger alle i gåafstand fra Villa Cora.

Hos Villa Cora, er din komfort og tilfredshed vigtigst, og de ser frem til at byde dig velkommen til Firenze.

Læs mere
Foreslå ændringer til forbedring af det, vi viser.Forbedr denne registrering
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Pool
Fitnesscenter
Bar/lounge
Børnepasning
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Gratis bus- eller taxatjeneste
Parkering
Wi-fi
Pool-/strandhåndklæder
Udendørs pool
Opvarmet pool
Omklædningsrum til fitness/spa
Sauna
Restaurant
Mulighed for morgenmad
Morgenmadsbuffet
Morgenmad på værelset
Menuer til særlige kostkrav
Bar ved poolen
Transport til/fra lufthavn
Bustransport
Taxakørsel
Konferencefaciliteter
Selskabslokale
Mødelokaler
Parmassage
Ansigtsbehandlinger
Fodmassage
Helkropsmassage
Tyrkisk bad
Massage
Salon
Dampbad
Tagterrasse
Sikkerhedsvagt døgnet rundt
Kuffertopbevaring
Concierge
Solterrasse
Parasoller
Butlerservice
Dørmand
Døgnåben reception
Renseri
Vaskeri
Strygeservice
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Mere end ét badeværelse
Rengøring
Privat altan
Roomservice
Sikkert
Fladskærms-tv
Værelsestyper
Bryllupssuite
Værelser, hvor rygning ikke er tilladt
Suiter
Familieværelser
Værd at vide
HOTELKLASSE
5,0 af 5 stjerner
HOTELSTIL
Charmerende
Skjult perle
Sprog, der tales
Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk
1.439anmeldelse31spørgsmål og svar1værelsestip

Anmeldelser
Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Tripadvisors tilgang til anmeldelser
Alle Tripadvisor-anmeldelser går igennem et automatisk sporingssystem, før de bliver offentliggjort, for at indsamle oplysninger med henblik på at besvare følgende spørgsmål: hvordan, hvad, hvor og hvornår. Hvis systemet registrerer noget, der potentielt er i modstrid med vores retningslinjer for fællesskabet, offentliggøres anmeldelsen ikke.
Når systemet registrerer et problem, kan en anmeldelse automatisk afvises, sendes til validering hos anmelderen eller manuelt gennemgås af vores team af indholdsspecialister, der arbejder døgnet rundt for at opretholde kvaliteten af anmeldelserne på vores website.
Vores team kontrollerer alle anmeldelser på vores website, som vores fællesskab mener ikke opfylder vores retningslinjer for fællesskabet.
Få mere at vide om vores anmeldelsespolitik.

Medlemsvurdering
  • 1.270
  • 112
  • 24
  • 14
  • 19
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Mere
Valgte filtre
  • Filtrér
  • Dansk
avatar-image
ingesusanne skrev en anmeldelse d. nov. 2019
København, Danmark26 bidrag7 nyttige stemmer
Dejligt hotel lidt udenfor Firenze (10 min til centrum i hotel-bil som er inkluderet eller taxa). Skøn tagterrasse med udsigt over byen og fredelig beliggenhed midt i stor have/park. Hotel restauranten er også fin med god servering og service samt stor opvarmet pool.Vi vil helt sikkert bo her igen hvis vejen falder forbi Firenze.
Læs mere
Dato for ophold: oktober 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyttig
Videresend
Svar fra Villa C, Direttore generale hos Villa Cora
Svarede d. 24. nov. 2019
Dear Susanne, Thank you for your beautiful review and for picking Villa Cora out of all the other hotels for your say in Florence, this makes us feel honored. It was a pleasure having you here with us and we are happy that you were able to take advantage of and enjoyed the services and facilities that we offer to our guests. It would be a pleasure for us to welcome you back at Villa Cora next time you find yourself in Florence. Warm Regards, Vanessa Giovannelli Hotel Manager - Director of Sales & Marketing
Læs mere
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
avatar-image
Nis L skrev en anmeldelse d. okt. 2019
København, Danmark26 bidrag17 nyttige stemmer
Villa Cora er nok det bedste sted vi har været længe som familie. Alle var meget tilfredse. Børnene elskede den smukke opvarmede pool med god dybde i den ene ende og rent klart varmt vand. Værelserne var fine og spændende med mange finurligheder og krummelurer. Salonerne i stueetagen er fantastiske med en overflod af guld, tapeter og spejle som appellerer til alle med trang til dekadence. Morgenmaden er dyr men i sin helt egen liga med frygten lagt på is og ALT at vælge imellem. Hotellet er klart 5 stjernet med super service hele vejen, så man stryger heller ikke sit tøj selv. Shuttle service til byen fungerer perfekt. Det tager kun ca. 10-14 minutter og man lander helt i centrum uden stress. Tagetagen byder på en lækker lounge med super udsigt over Firenze. Spa og ikke mindst massage var 1. klasses. Hele familien glæder sig til at komme igen.
Læs mere
Dato for ophold: oktober 2019Rejsetype: Rejste med familie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyttig
Videresend
Svar fra Villa C, Direttore generale hos Villa Cora
Svarede d. 26. okt. 2019
Dear Guest, First of all thank you for choosing Villa Cora for you and your family, we are proud to know that you feel like you made the right choice and that Villa Cora is one of the best places you have stayed at in a long time. We would also like to thank you for the lovely feedback and the lovely review above, reading it makes me feel so proud of the entire staff here at Villa Cora. We would love to give you a warm “welcome back” whenever you decide to take another moment of relaxation together with your loved ones at Villa Cora. Best Regards, Vanessa Giovannelli Hotel Manager - Director of Sales & Marketing
Læs mere
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
avatar-image
Anita H skrev en anmeldelse d. sep. 2015
Mern, Storstrom, Denmark29 bidrag12 nyttige stemmer
Vi tilbragte 6 nætter her med vores 2 voksne børn. Vi havde glædet os rigtig meget til at komme tilbage til Villa Cora efter mange år. Da vi ikke kunne få to dbbl værelser fik vi en familie suite med to separate soveværelser og to badeværelser på øverste etage. Det var dog en skuffelse. Værelserne var meget mørke og det ene værelse havde kun et vindue helt oppe under loftet. Det ene badeværelse havde en konstant lugt af kloak. Ellers var værelserne pæne rene, og vel udstyret. Stuerne i hotellet er ikke meget meget smukke, men bare ikke hyggelige, og vi kunne ikke drikke drinks før middag inde i sept. , kun ved poolen. Derudover var dele af hotellet lukket af 4 gange i løbet af de 6 dage vi var der pga bryllupper, møder mm. Det syntes vi ikke er i orden når man betaler for at bo på et 5 stjernet hotel. Pool området er dejligt, men der er en del støj fra vejen, og der spilles musik hele dagen alle steder på hotellet, også ved poolen, og det bliver man faktisk ret træt af, når man bare vil slappe af og have ro og slappe af. Personalet var meget søde og hjælpsomme på alle måder. Morgenmaden var meget fin, med gode valg, om end teen var fra en tepose! Og kaffen oftest var lunken og ikke varm. Hotellet er meget smukt og velholdt med smuk indretning, og dejlig tæt på byen, men lever ikke op helt til et 5 stjernet hotel i denne prisklasse i forhold til hvad man får andre steder.
Læs mere
Dato for ophold: september 2015
Værdi
Renlighed
Service
Rejsetype: Rejste med familie
Værelsestip: Vælg helt klart værelser på de lavere etager.
Vis flere værelsestip
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra Villa C, Direttore hos Villa Cora
Svarede d. 11. okt. 2015
Dear Guests, First of all, it has been a great pleasure and honor to host your entire family here at Villa Cora. We thank you for having chosen us once again, and happy that you were able to see some of the updates that the property has gone through after a major renovation that happened after your last stay. We are deeply sorry to read that the accommodation did not meet your expectations. The room category that was assigned to you is among one of the those targeted to families. We are also very sorry that there was an issue in the bathroom, matter that was unfortunately caused by the humid weather during your stay , and we truly apologize for this. We completely understand that such issues should not happen and we will work on it so that it does not happen again. We have dealt with it to the best of our knowledge yet failing in making your stay as perfect and special as it could have been. It was in fact, in light of this, that we hope you have appreciated the complimentary night stay voucher we offered during your stay as gesture of our sincere apology. The Villa is chosen by some of our guests, as special place for celebration, and we are sorry if during part of your stay some of our public areas were closed for other guests and not open for you to enjoy. We thank you for sharing your feedback on our cuisine, including the suggestions of our breakfast selections and way to improve the overall experience. Thank you for also sharing the feedback on our staff, part of which we are very proud of, as this is key to us as we strongly that service is the core of hospitality. Last but not least we truly thank you for your review and your personal feedback on your recent stay with us which we will use as a guideline and truly hope to have the chance to welcome you all back to Villa Cora once again and sure, this time, it will be unforgettable. Kindest Regards Simone Giorgi - General Manager
Læs mere
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
avatar-image
Stjepan K skrev en anmeldelse d. 1. apr.
Amsterdam, Holland2 bidrag
+1
Et fortryllende ophold på Hotel Villa Cora overgik alle forventninger! Fra det øjeblik, vi trådte ind på dette udsøgte hotel, var vi indhyllet i luksus og varme. Personalets upåklagelige service, præget af deres opmærksomhed, høflighed og ægte ønske om at imødekomme alle vores behov, fik os til at føle os som elskede gæster under hele vores ophold. Det rige morgenmadspålæg var et kulinarisk mesterværk, med hver bid en dejlig rejse gennem smag og teksturer. Vores værelse, omhyggeligt vedligeholdt og prale af en betagende udsigt over Firenze, forudsat et fredfyldt fristed. Og åh, spaen - en oase af afslapning og foryngelse, hvor hver behandling blev leveret med præcision og omhu. Men det, der virkelig adskilte Hotel Villa Cora, var den enestående gæstfrihed; personalet behandlede os ikke kun som gæster, men som royalty, hvilket sikrede, at hvert øjeblik var fyldt med komfort og glæde. Dette er et helt specielt hotel, og allerede nu ser vi ud til, at vi længes efter den dag, vi kan vende tilbage for at sole os igen i dens pragt.
Læs mere
Dato for ophold: marts 2024Rejsetype: Rejste som par
Værelsestip: Ask the staff and they will accommodate
Vis flere værelsestip
Google
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyttig
Videresend
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
avatar-image
vasily k skrev en anmeldelse d. feb. 2024
2 bidrag
Vi boede to dage i Firenze i Villa Cora. Faciliteterne, servicen, morgenmaden, personalet og beliggenheden var simpelthen fremragende og oversteg vores forventninger. Hvis du skal besøge Firenze, bør Villa Cora være dit første valg. Vi kommer igen. 🙂
Læs mere
Dato for ophold: februar 2024Rejsetype: Rejste som par
Google
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyttig
Videresend
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Forrige
123456
Er dette ikke den rette ejendom for dig?
Der er flere steder at vælge imellem i Firenze-området.
PRISKLASSE
4.024 kr. - 7.257 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
grand hotel florence, grand hotel cora
PLACERING
ItalienToscanaProvince of FlorenceFirenze
ANTAL VÆRELSER
44
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Er dette din Tripadvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering

VILLA CORA (Firenze, Italien) - Hotel - anmeldelser - sammenligning af priser - Tripadvisor

Ofte stillede spørgsmål om Villa Cora
Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Villa Cora?
Blandt de nærliggende seværdigheder er La Pelle (1,2 km), Opera at St. Mark's Anglican Church (1,1 km) og Galleria Palatina in Palazzo Pitti (1,1 km).
Hvilke faciliteter er der på Villa Cora?
Blandt de mere populære faciliteter er gratis wi-fi, pool og restaurant.
Hvilke muligheder for mad og drikke er der på Villa Cora?
Gæsterne kan få restaurant, lounge og bar ved poolen under deres ophold.
Er det muligt at parkere på Villa Cora?
Ja, der er gratis parkering til rådighed for gæsterne.
Hvilke restauranter er der i nærheden af Villa Cora?
Blandt de bekvemt beliggende restauranter er Djaria - American Bar, GustaPanino og Ristorante Dei Rossi Firenze.
Er der mulighed for at dyrke motion på Villa Cora?
Ja, gæsterne har adgang til pool, fitnesscenter og sauna under deres ophold.
Tilbyder Villa Cora transport til/fra lufthavn?
Ja, Villa Cora tilbyder transport til/fra lufthavnen for gæster. Vi anbefaler, at du ringer på forhånd for at bekræfte oplysningerne.
Tilbydes der rengøringsservice på Villa Cora?
Ja, gæsterne tilbydes renseri og vaskeri.
Er kæledyr tilladt på Villa Cora?
Ja, kæledyr er som regel tilladt, men det er altid bedst at ringe i forvejen for at bekræfte.
Tilbyder Villa Cora forretningstjenester?
Ja, der tilbydes mødelokaler, selskabslokale og konferencefaciliteter.