Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Naples

Oversigt
  • Fremragende20 %
  • Rigtig god42 %
  • Gennemsnitlig27 %
  • Dårlig6 %
  • Frygtelig5 %
  • 14. jul. 2017
    “Godt inden fly”
  • 19. maj 2017
    “Stort fint værelse, dog trænger badeværelset til at blive renoveret”
Besøg hotellets website
Centro Direzionale E6, 80143, Napoli Italien Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Parkering
Morgenmadsbuffet
Aircondition
Ikke-ryger værelser
Restaurant
Gratis bus- eller taxatjeneste
4-stjernet overnatningssted
Yderligere oplysninger
Besøg hotellets website
Tilbud fra Holiday Inn Naples
Særtilbud:Klik for at få flere oplysninger.
Hoteltilbud
Om
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Roomservice
Restaurant
Fitnesscenter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Bar/lounge
Aircondition
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Minibar
Morgenmad tilgængelig
Mødelokaler
Renseri
Selskabslokale
Shuttle-service
Vaskeri
Pool
Ved stranden
Gratis parkering
Spa
Morgenmad inkluderet
Hotelstil
Spa
,
Forretning
,
Luksus
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser, Tilgængelige rygerværelser, Handikapegnede værelser
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelstil
Spa
,
Forretning
,
Luksus
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser, Tilgængelige rygerværelser, Handikapegnede værelser
Antal værelser
323
Prisklasse
69 $-172 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Holiday Inn Naples Hotel Naples
,
Naples Holiday Inn
Sted
Italien > Campania > Province of Naples > Napoli
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 189 hoteller i nærheden
Buono Hotel
184 anmeldelser
0,67 km væk
Hotel Magri's
360 anmeldelser
0,98 km væk
Stelle Hotel
570 anmeldelser
0,99 km væk
Hotel Tiempo
766 anmeldelser
1,03 km væk
Restauranter i nærhedenSe 3.375 restauranter i nærheden
Ristorante Pizzeria Un Posto Al Sole
492 anmeldelser
0,37 km væk
Pizzeria Nanà
95 anmeldelser
0,5 km væk
Il Poggio
131 anmeldelser
0,55 km væk
Salumeria Brosco
17 anmeldelser
0,54 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 1.385 seværdigheder i nærheden
Tizzano Pasticceria
99 anmeldelser
1 km væk
Mercato Caramanico di Poggioreale
41 anmeldelser
0,68 km væk
Cimitero di Poggioreale
6 anmeldelser
0,72 km væk
Centro Direzionale
172 anmeldelser
1,16 km væk
Anmeldelser med mere
1.555anmeldelse
710billeder
28Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 305
  • 663
  • 426
  • 87
  • 75
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Rigtig fint hotel. Et godt 3 stjernet hotel. Personalet er meget behjælpelige og servicemindet. Boede her en nat i forbindelse med flyafgang næste dag. I tilfælde af at jeg skulle være i byen flere dage tror jeg at jeg ville vælge et hotel tættere på byen
Læs mere
Svar fra Manager-Hotel-Invest, Manager hos Holiday Inn Naples
Svarede d. 17. jul. 2017
Kære Jesper V Tak for din tid på at skrive din anmeldelse af dit ophold på Holiday Inn Naples Jeg er glad for at læse dine positive kommentarer vedrørende hotel. Jeg ved, at vores placering ikke synes at være så attraktiv som nogle områder i centrum, men dette er et sted, der er bekvemt at bevæge sig tæt på banegården og til lufthavnen, og så er vores gratis pendulkørsel let at flytte ind i et par minutter. Desuden giver forretningsdistriktet mulighed for at shoppe og vælge mellem mange forskellige steder at spise pizza, mens det ved solnedgang bliver det ideelle sted til jogging. Jeg håber oprigtigt, at vi får lejlighed til at byde dig velkommen igen Med venlig hilsen Alessandro Geminiani General Manager
Læs mere
Et fint hotel til prisen. Kørte dertil i bil og kunne godt lide deres parkeringskælder, med tilhørende parkeringsservice, som kørte bilen ud til mig hver morgen, når jeg skulle på sightseeing. Sådan en service har jeg ikke prøvet før.

Hotellet lå perfekt placeret i forhold til d
Læs mere
Svar fra Manager-Hotel-Invest, Manager hos Holiday Inn Naples
Svarede d. 22. maj 2017
Kære Jesper N Tak for den positive vurdering givet til vores Holiday Inn Naples. Jeg er glad for du nød vores placering, bekvem parkering og fremragende morgenmad Jeg er ked af det kommentar om badeværelserne. Hvis du under dit næste ophold vil ønsker at booke en udøvende værelse vil sætte pris på det nye design af badeværelser, vi har allerede renoveret. Jeg håber inderligt, at flere vil vælge at komme tilbage og besøge den nærmeste fremtid. Med venlig hilsen Alessandro Geminiani General Manager
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Holiday Inn hoteller er normalt temmelig gode hoteller, og deres standard er rimeligt konsekvent. Så det kan komme som en overraskelse, at denne anmeldelse ikke lyser. Jeg har ikke til hensigt at skrive om problemerne med lokationen som andre korrekturlæsere har talt om i dybden.
Læs mere
Svar fra Manager-Hotel-Invest, General Manager hos Holiday Inn Naples
Svarede d. 15. okt. 2018
Dear pixel79 Thank you very much for your kind comments about the recent stay at the Holiday Inn Naples We deeply regret to know that your stay was not positive and we are especially sorry by the score so low that you reserved to your experience We strive every day to create special experiences one guest at a time and we are truly sorry we did not live up to your expectations. During your stay, we have refunded the breakfast and from the second night, we have changed the room to the newly refurbished executive room with king size bed 190cm x 200cm wooden floor and large walk in shower. Rest assured that we have addressed your concern to the team to prevent anything of a similar nature from occurring again. I hope you will give us another opportunity to prove to you the level of our structure and make you change opinion about our Holiday Inn Naples. Kind regards, Alessandro Geminiani, General Manager
Læs mere
Værelset var stor, comfy senge og puder, ren og god størrelse. Vi hvor på en Trafalgar tour. Morgenmad mad ser godt ud, men smager forfærdeligt. For det meste serveres i usikre temperaturer, og kagerne er spiselige. Fantastisk sted at bo, forfærdeligt sted at spise. Jeg hader at
Læs mere
Svar fra Manager-Hotel-Invest, General Manager hos Holiday Inn Naples
Svarede d. 26. okt. 2018
Dear Matt1972SnowLover Thank you very much for having shared your comments about your recent stay at the Holiday Inn Naples and I am very sorry to learn that we have not met your expectations. I am glad you have appreciated the comfort of our rooms, on the other hand I am sorry to read your comments about the food; we know that every experience is different and we’re sorry we fell below your expectations on food. I apologize that you did not immediately report your complaint about the food, we would have intervened immediately. we always invite our Guest to report any anomalies during the stay, because once the guest has left, we are no longer able to act quickly on the issue. Though I understand that your stay was not 100% satisfactory, I hope you will give us another chance to provide you with a great experience with our cuisine in the near future. Kind regards, Alessandro Geminiani, General Manager
Læs mere
+7
Personalet på hotel gjorde deres bedste for at få os til at føle sig velkommen og komfortable. Hotellet ligger i udkanten af ​​et forretningskvarter i hvad der ligner et helt nedslidt område. Det er en 15 minutters gang fra togstationen, men der er en shuttle-vogn, der stopper på
Læs mere
Svar fra Manager-Hotel-Invest, General Manager hos Holiday Inn Naples
Svarede d. 14. okt. 2018
Dear Donna A Thank you very much for your nice review about the recent stay at the Holiday Inn Naples. I am very glad to know that you have enjoyed our Hotel for its comfort in our rooms with luxurious beds. I am also particularly happy that you have appreciated the good quality of food at the restaurant and the courteus staff. I really look forward to have a new opportunity to welcome you again to the Holiday Inn Naples in the future. Best regards Alessandro Geminiani General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalMøde- og festlokaler
Suite's Bedroom
Suite's bedroom
Suite's living & dining area
Billede leveret af ledelsenHoliday Inn Naples
Meeting room
Billede leveret af ledelsenHoliday Inn Naples
Meeting room
Forrige
1) Are there toll charges on the road from the airport to the hotel and can you pay in cash? 2) Do you need to make a reservation for the parking of the hotel in advance?
Dear Ralisa Thank you very much for your message We are pleased to inform you that from Capodichino airport you can take the tangenziale (Ring Road) with a toll charges that you can pay also by cash. You do not need to make a reservation in advance for our parking. Best regards Lucia
1 stemme
Vis alle svar
Hi I have emailed the hotel but still awaiting reply as I need to book a transfer from the airport to the hotel but our flight does not land until 10.30 can I still arrange a transfer at this time. Look forwards to bearing from you.
Dear Lesley D we are sorry for the delay. Our colleague at the Holiday Inn Naples will reply as soon as possible. For more information please contact the number +39 081 2250111 have a wonderful holiday Kind regards Lucia
1 stemme
Vis alle svar
Can I book day trips to Pompeii and almafi with pick up at the hotel
Dear Olympic12 Thank You to contact Holiday Inn Naples, we are glad to inform you that we have the possibility to book for you a daily tour – Pompeii and Amalfi Cost. They should be booked at check in time and can be paid by cash or credit card; the agency tours will pick you up at the Hotel and will drop you off in the evening. If you need assistance please contact our reception at +39 081 2250233. Looking forward to welcoming You at Holiday Inn Naples , Sincerely yours, Matteo
0 stemmer
Hi, we have a booking for September. We would like to arrange for a pick-up by your private driver from the airport. We arrive at 1pm, when the shuttle is not running. How can we make a reservation for airport pick-up ? The following morning we would like to see the flower market in Naples which starts at 6 am. At what time does the shuttle runs to the station in the morning? Do you have a timetable of the shuttle ? Thank you!
Hi TheJetson, Thank you very much for your message. You can contact us directly via email to arrange the airport transfer with private driver (the cost is 20.00 euros each way). The first run of our shuttle (to Garibaldi railway station) is at 8am. I cannot send you our timetable via tripadvisor but you can ask the hotel to provide you with a copy. Hope this helps. Thank you. Best regards, Sara
1 stemme
Vis alle svar
Hi I have a booking for the 3 to 5 of September....need to know the nearest station...and is the shuttle service available?
Hi Shilpa B, thank you for your message. The nearest railway station is Garibaldi - Napoli Centrale (the main railway station in Naples). From there you can take advantage of our free shuttle service running every day at scheduled times, as follows: AM 08.30 - 09.30 - 10.30 - 11.30 PM 12.30 - 3.30 - 4.30 - 5.30 - 6.30 - 7.30 - 8.30 - 9.30. The shuttle stops at the corner between Piazza Garibaldi and Corso Novara - right in front of the pastry shop “Antica Pasticceria Cuori di Sfogliatella”. If our scheduled times do not meet your travel arrangements, you can walk 10-15 minutes to reach the hotel or take a taxi (approx 10 euros). Feel free to contact us for further info. Best regards.
1 stemme
Forrige
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering