Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

SANA Berlin Hotel

Gem
Videresend
Nuernberger Str. 33-34, 10777 Berlin Tyskland
COVID-19-opdatering: Se de ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, som denne ejendom har truffet.Læs mere
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
149 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 09/12/21
Agoda.com
202 $
114 $
Se tilbud
SPAR 88 $
Gratis afbestilling indtil d. 07/12/21
Hotels.com
135 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 09/12/21
Prestigia.com143 $
Travelocity135 $
Trip.com202 $
Vis 10 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Billeder fra rejsende (823)
Værelse og suite (543)
Spisesal (57)
Hvad er Travellers' Choice?
Tripadvisor overrækker Travellers' Choice-prisen til overnatningssteder, seværdigheder og restauranter, der konsekvent får fantastiske anmeldelser fra rejsende og er blandt de bedste 10 % på Tripadvisor.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Besøg vores Rejs sikkert-side for at se, hvordan vi hjælper dig med at træffe mere velinformerede rejsebeslutninger under COVID-19.
Hvad du kan forvente under dit ophold
  • Alt sengetøj desinficeret gennem vask ved høj temperatur
  • Ansigtsmasker påbudt gæster på offentlige områder
  • Ansigtsmasker påbudt personale på offentlige områder
  • Gulve afmærket med henblik på social distancering
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for gæster og personale
  • Betalte sygedage til medarbejdere med symptomer
Læs mere
Opdateret 28.10.20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
En bemærkning fra SANA Berlin Hotel
Opdateret 28.10.20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.

Om

Nr.96 af 642hoteller i Berlin
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Travellers' Choice

Hvis du er på udkig efter et familievenligt hotel i Berlin, så led ikke længere end SANA Berlin Hotel.

Gæster, som bor på SANA Berlin Hotel kan besøge Berlin Philharmonic (2,6 km) og Holocaust-mindesmærket (3,4 km), som er nogle af de mest populære seværdigheder i Berlin.

SANA Berlin Hotel er et familievenligt hotel med fladskærms-tv, minibar og aircondition på værelserne, og det er nemt at holde dig forbundet i løbet af dit ophold, da der er gratis wi-fi for gæsterne.

Hotellet har roomservice og concierge. Derudover er der pool og lounge, hvilket gør dette til et populært valg blandt rejsende i Berlin.

I løbet af dit besøg skal du prøve nogle populære restauranter, der serverer fish and chips i Berlin, som for eksempel Seaside - Fish & Seafood Bar, Lir Irish Bar og Corroboree Restaurant Cafe Bar, der ligger i nærheden af SANA Berlin Hotel.

Det bedste af det hele er, at SANA Berlin Hotel gør det let at opleve mange fantastiske seværdigheder i Berlin, som for eksempel Kaiser Wilhelm Memorial Church, Berlin Story Bunker og Jewish Museum Berlin, hvilket er nogle populære historiske museer.

Personalet på SANA Berlin Hotel ser frem til at møde dig under dit besøg.

Læs mere
Fuld visning
Stedets faciliteter
Parkeringsgarage
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Indendørs pool
Fitnesscenter
Bar/lounge
Terrasse
Bøger/dvd'er/cd'er til børn
Høje stole til børn
Wi-fi
Sauna
Restaurant
Mulighed for morgenmad
Morgenmadsbuffet
Morgenmad på værelset
Børneretter
Spiseområde udendørs
Vin/champagne
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Taxakørsel
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Selskabslokale
Mødelokaler
Fotokopi-/faxmaskine i forretningscenter
Massage
Sikkerhedsvagt døgnet rundt
Kuffertopbevaring
Concierge
Gavebutik
Avis
Hotel, hvor rygning ikke er tilladt
Udendørsmøbler
Paraply
Indtjekning døgnet rundt
Døgnåben reception
Renseri
Vaskeri
Strygeservice
Skopudsning
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Mørklægningsgardiner
Lydisolerede værelser
Aircondition
Roomservice
Sikkert
Kaffemaskine/elkedel
Minibar
Fladskærms-tv
Luftrenser
Badekåber
Køleskab
Vis flere
Værelsestyper
Udsigt til byen
Værelser, hvor rygning ikke er tilladt
Suiter
Værd at vide
HOTELKLASSE
HOTELSTIL
Moderne
Moderne
Sprog, der tales
Engelsk, Russisk, Spansk, Tysk og 2 mere
1706anmeldelser36spørgsmål og svar3værelsestip
Medlemsvurdering
  • 793
  • 635
  • 193
  • 55
  • 30
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Mere
Valgte filtre
  • Filtrér
  • Dansk
Vicki skrev en anmeldelse d. feb. 2020
1 bidrag1 nyttig stemme
Vi bookede dette hotel pga. træningsfaciliteter og pool. Da vi ankom fandt vi ud af, at poolen er midlertidigt lukket. Dette havde vi ikke fået af vide, og havde vi vist det, havde vi valgt et andet hotel. Som kompensation fik vi morgenmad. Vores værelse er ret beskidt. Alle overflader er støvede, kaffemaskinen er ikke rengjort og gulvet i værelse og badeværelse er ikke vasket og fyldt med pletter. Diverse foldere på værelset er brugte, slidte og beskidte. Man får ikke følelsen af at komme ind i et rengjort hotelværelse. Morgenmaden er god.
Læs mere
Dato for ophold: februar 2020Rejsetype: Rejste med venner
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra SANABerlinHotel, Guest Relations Manager hos SANA Berlin Hotel
Svarede d. 12. mar. 2020
Dear Kure, thank you very much for selecting our hotel for your stay in Berlin. It was a pleasure for us to welcome you as a guest and we are really saddened to read that we did not meet your expectations regarding cleanliness. This might have been a puntual issue. In fact we do offer a high stardard of cleanliness, therefore we sincerely apologize for the deficiencies on cleanliness in your room. We have already taked action to avoid a situation like this in the future. Thank you for letting us know. On the other hand, we would like to inform you that we made an effort to compensate the temporary clousure of the pool, inviting you to the breakfast buffet, that has a price of 20 Euro per person/day. Besides we moved the trainning facilities to a bigger area and improve the service during the renovation works. We are sorry to read that you were not aware of the ongoing renovation. We informed about this issue on our website and all the booking travel platforms. We hope for your understanding in this matter. We had an unexpected problem in the area that led us to the decision of approaching the renovation works without more delay. We would be pleased to welcome you in the near future, so that you can enjoy yourself the improvements in the wellness facilities and have a relaxing time. Looking forward to hearing from you again soon, SANA Berlin Hotel
Læs mere
n-dog h skrev en anmeldelse d. dec. 2019
København, Danmark5 bidrag7 nyttige stemmer
Prisen er god , dejlig morgenmadsbuffet , ligger tæt på ubahn. Vi havde en stor lejlighed på hotellet , en smule slidt men pæn og ren. Der er dog en smule lydt men når man rejser med familie er man heller ikke selv de mest stille i verden.
Læs mere
Dato for ophold: december 2019Rejsetype: Rejste med familie
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra SANABerlinHotel, Guest Relations Manager hos SANA Berlin Hotel
Svarede d. 6. jan. 2020
Thank you very much for taking your time to write this nice words about the hotel. We really appreciate them. Looking forward to welcome you again soon, SANA Berlin Hotel
Læs mere
Kirktorn skrev en anmeldelse d. nov. 2019
Grasten, Danmark25 bidrag15 nyttige stemmer
Hotelværelset booket for 3 måneder siden og bad ved bookingen om et roligt beliggende værelse. Specificerer at det IKKE skal være ved elevator eller gennemgang. Får tildelt et værelse lige ved siden af elevatoren, klager og får endnu et værelse lige ved elevatoren. Kan herefter tilbydes et mindre værelse eller vente på, at det værelse jeg faktisk har bedt om, er rengjort. Efter 1 times venten, spørger jeg om værelset er klar - men der er de ikke engang gået i gang med rengøringen endnu. Personalet i receptionen kan tydeligvis IKKE håndtere helt simple anmodninger og formår ikke at formulere klare beskeder til rengøringen om prioritering. Receptionen er overvejende bemandet med udenlandsk personale der taler dårligt tysk og endnu dårligere engelsk. Kan slet ikke anbefale dette hotel - service langt under niveau for denne standard!
Læs mere
Dato for ophold: november 2019Rejsetype: Rejste som par
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra SANABerlinHotel, Guest Relations Manager hos SANA Berlin Hotel
Svarede d. 27. nov. 2019
Dear Kirktorn, we are really saddened to read we did not managed to meet your expectations. We would like to sincerely apologize of the name of SANA Berlin Hotel team. We always do our best to fulfill our guest's wishes, and we have no problem in providing a desidered room. However when the hotel is fully booked, we can not move other guests to give you one in particular. We hope for your understanding in this point. Best regards, SANA Berlin Hotel
Læs mere
Christina T skrev en anmeldelse d. okt. 2019
Søborg, Danmark84 bidrag6 nyttige stemmer
Dejligt rent hotel med gode faciliteter. Personalet er meget behageligt og serviceminded. Ligger centralt og i gåafstand til meget. Eneste lille bitte minus er, at der er meget lydt mellem værelserne.
Læs mere
Dato for ophold: oktober 2019Rejsetype: Rejste med familie
Nyttig
Videresend
Svar fra SANABerlinHotel, Guest Relations Manager hos SANA Berlin Hotel
Svarede d. 22. okt. 2019
Dear Christinat, thank you very much for your feedback. We appreciate your nice words about the hotel facilities and staff. We are already looking forward to welcome you again soon. Best regards,
Læs mere
Kim Olsen skrev en anmeldelse d. jul. 2019
København, Danmark20 bidrag1 nyttig stemme
Super godt hotel med god beliggenhed. Der er restaurant på hotellet men vi spiste kun morgenmad der. Super god morgenmadsbuffet med et stort udvalg. Personalet var smilende og der var god service. Man kan mod betaling parkere i kælder. Eneste der ikke levede op til forventning var et meget lille træningsrum og meget lille svømmebasin som vi havde forventet lidt mere til
Læs mere
Dato for ophold: juli 2019Rejsetype: Rejste med familie
Nyttig
Videresend
Svar fra SANAberlin, Guest Relations Manager hos SANA Berlin Hotel
Svarede d. 12. aug. 2019
Dear Olsen Kim Olsen, thank you very much for choosing us for your stay. We are glad to read that you liked the breakfast and the location of the hotel. Regarding the pool area, we know that it is not very big, however we think it is a nice extra free of charge for the guests. However, If you are looking for a profesional wellness area or Spa our reception will kindly recommend you nice one nearby. Your satisfaction is our highest priority. Looking forward to hearing from you again soon,
Læs mere
Forrige
123456
PRISKLASSE
78 US$ - 173 US$ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
TysklandBerlinWilmersdorf / Charlottenburg-Wilmersdorf
ANTAL VÆRELSER
208
Er dette din Tripadvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Ofte stillede spørgsmål om SANA Berlin Hotel
Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af SANA Berlin Hotel?
Blandt de nærliggende seværdigheder er Bar jeder Vernunft (0,4 km), Gecco (0,5 km) og Die Kleine Philharmonie (0,3 km).
Hvilke faciliteter er der på SANA Berlin Hotel?
Blandt de mere populære faciliteter er indendørs pool, gratis wi-fi og restaurant.
Hvilke værelsesfaciliteter er der på SANA Berlin Hotel?
Blandt de mest populære værelsesfaciliteter er minibar, aircondition og fladskærms-tv.
Hvilke muligheder for mad og drikke er der på SANA Berlin Hotel?
Gæsterne kan få restaurant, lounge og morgenmad under deres ophold.
Er det muligt at parkere på SANA Berlin Hotel?
Ja, der er parkeringsgarage til rådighed for gæsterne.
Hvilke restauranter er der i nærheden af SANA Berlin Hotel?
Blandt de bekvemt beliggende restauranter er Haveli, Upper Burger Grill og Heising.
Er der mulighed for at dyrke motion på SANA Berlin Hotel?
Ja, gæsterne har adgang til indendørs pool, fitnesscenter og sauna under deres ophold.
Tilbydes der rengøringsservice på SANA Berlin Hotel?
Ja, gæsterne tilbydes renseri og vaskeri.
Er kæledyr tilladt på SANA Berlin Hotel?
Ja, kæledyr er som regel tilladt, men det er altid bedst at ringe i forvejen for at bekræfte.
Tilbyder SANA Berlin Hotel forretningstjenester?
Ja, der tilbydes forretningscenter, mødelokaler og selskabslokale.
Hvilke sprog tales af personalet på SANA Berlin Hotel?
Personalet taler flere sprog, bl.a. engelsk, spansk, tysk, italiensk, russisk og portugisisk.