Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Earl of Doncaster

Billeder fra rejsende (271)
Værelse og suite (93)
Spisesal (37)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Restaurant
Roomservice
Bar/lounge
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Ikke-ryger værelser
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
Finurligt hotel
Parkudsigt
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
75Forholdsvis god til gående
Vurdering: 75 ud af 100
15restauranterinden for 0,5 km
3seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
945anmeldelser
337billeder
7Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 503
  • 259
  • 94
  • 46
  • 43
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Overdådige ekstravagant og farverige er blot nogle af de ord, der beskriver balsal/spisestue, som jeg sad i. Ren 1920 s glamour. Jeg kan forestille mig Liberache at spille på baby grand. Den eneste nik på moderne her er fladskærms tv&O tv knyttet til muren mellem nogle
Læs mere
Svar fra Ricky H, General Manager hos The Earl of Doncaster
Svarede d. 4. jul. 2017
Good Afternoon, Thank you for your review. We are sorry to hear you had mixed feelings about your stay with us. We are one of the only Art Deco inspired Hotels in South Yorkshire and our Ballroom and Cafe Bar Concerto are both very popular for weddings, events and many other functions. We are very proud of premises and Art Deco is an very opulent, glamorous period, we do try to keep everything befitting with our surroundings but we couldn't not provide a television for sporting events etc in our Bar area. With regards to breakfast, I am sorry to hear you were not offered the choice of an omelette, although its not on our breakfast menu our chefs can be very accommodating and will usually be happy to fulfill all requests. We do source our fresh produce from local Greengrocers, Butchers and farmers as we are very conscious of supporting local businesses and we have a daily delivery of fresh eggs. I can fully assure you we do not use powdered eggs in our Restaurant. Unfortunately none of the hotels windows open which is why we provide air condition throughout and due to us being a town center hotel not all our views are very scenic. I do hope that these small things will not deter you from visiting us in the future. Warm Regards, The Management Team.
Læs mere
Et dejligt hotel, i et dejligt sted. På værelset var fremragende en stor seng og var meget komfortabel. Der var et bryllup i det hotel men ikke noget, der kunne blive hørt i det værelse, og vi var på den første etage. Badeværelset var dejlig og havde alt, hvad du har behov for
Læs mere
Svar fra Ricky H, General Manager hos The Earl of Doncaster
Svarede d. 29. jun. 2017
Good Morning Thank you for your review, I am pleased to hear you enjoyed your visit to the hotel, although i am sorry your refreshments were not topped up. We do try our best to keep our residents away from the disturbance of functions and i am pleased to hear you were not affected by this even though you were on the same floor as the Ballroom. Our Reception team start there shifts at 7.00 am so i am surprised to hear someone was not there upon your departure. I hope we will see you at the earl again soon. Warm regards, Sarah
Læs mere
Smukt sted, Art Deco fantastisk. Hver søndag byder på et godt udvalg af kød og herunder fremragende vegetariske muligheder. God størrelse portioner og meget for pengene for at kvaliteten af det sted. Dejlig præsentation. Fremragende service fra tjener, der var meget
Læs mere
Svar fra Ricky H, General Manager hos The Earl of Doncaster
Svarede d. 29. jun. 2017
Thank you very much for sharing your restaurant experience with us. The fact that you mentioned how Excellent our Sunday lunches are means a lot to us. We love to hear of peoples lovely experiences at the Hotel as this is exactly what we are striving to achieve. We hope to see you back at the Earl again soon. Warmest Regards, The Management Team.
Læs mere
Dejligt hotel , i god stand med dejligt personale. Vi parkerede i hotellets parkeringsplads bag hotellet, og boede der én nat. Det vindue åbnede ikke på vores værelse, men airconditionen var meget effektivt. God størrelse i orden. De ansatte var hjælpsomme og gav vejledning.
Læs mere
Svar fra Ricky H, General Manager hos The Earl of Doncaster
Svarede d. 29. jun. 2017
Good Morning, Thank you for sharing your experience with us, I am pleased you enjoyed your stay and our staff were as attentive as always. I am pleased to hear you were happy with your bedroom and the hotel in general. We really love hearing such positive things about the Hotel and we hope you will be joining us again in the future. Warmest Regards, The Management Team.
Læs mere
+2
Vi boede her en nat på min fødselsdag weekend og havde en fantastisk tid. Hvert medlem af personalet var opmærksomme og gav god kundeservice. Vi havde et executive suite, som var godt indrettet med dejlig kaffe tasker og varm kakao. Vi havde før - middag drinks og et dejligt
Læs mere
Svar fra Ricky H, General Manager hos The Earl of Doncaster
Svarede d. 29. jun. 2017
Good Morning, What a wonderful review! We are so pleased to hear you thoroughly enjoyed your stay and had such a great time. Our grill nights are hugely popular and are fantastic value (as well as being completely Delicious!) I am pleased you enjoyed it so. Yes our Ballroom is an incredible sight and is very popular with bride and grooms! Warmest Regards, The Management Team.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalMøde- og festlokaler
Mold, rust and a cigarette burn
Bathroom
The lovely deep bath tub
Little bar set up
Nice seating area in room
ForrigeNæste
12345619
There was no safe in our room.
0 stemmer
Vis alle svar
No they dont
0 stemmer
Is the hotel near the Minster and train station?
It's about a 20 minute walk up from there not hard to find at all
1 stemme
Vis alle svar
Hi, does the hotel have parking please
Dear Guest, The Earl of Doncaster Hotel has parking in a private space towards the back of the Hotel, accessible off of Roman Road. If there is anything else we can help you with please do not hesitate to call 01302 361371. Regards, Senior Management Team.
0 stemmer
Dear guest, Thank you for getting in touch with us regarding parking at the Hotel. We have on-site car parking here at The Earl of Doncaster Hotel, accessible from Roman Road. If you would like any additional information please call 01302 361371. Regards, Senior Management Team.
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
12
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
66 $ - 134 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
the earl of doncaster hotel doncasterthe earl doncasterthe earl hotel doncaster
PLACERING
StorbritannienEnglandYorkshireDoncaster
ANTAL VÆRELSER
73
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering