Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Temple Gate Hotel

Oversigt
The Square, Ennis Irland Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Morgenmadsbuffet
Røgfrit hotel
Restaurant
Roomservice
Suiter
4-stjernet overnatningssted
Om
Hotelklasse
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Roomservice
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Flersproget personale
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Vaskeri
Ved stranden
Spa
Morgenmad inkluderet
Pool
Fitnesscenter
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser
Hotelklasse
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser
Prisklasse
80 $-525 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Temple Gate Ennis
,
Hotel Temple Gate
Sted
Irland > Province of Munster > Clare (amt) > Ennis
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 9 hoteller i nærheden
Old Ground Hotel
1.835 anmeldelser
0,18 km væk
Queens Hotel & Night Club
295 anmeldelser
0,19 km væk
Ashford Court Boutique Hotel
268 anmeldelser
0,57 km væk
Treacys West County Conference & Leisure Hotel
1.083 anmeldelser
1,38 km væk
Restauranter i nærhedenSe 123 restauranter i nærheden
Haldy
7 anmeldelser
0,18 km væk
Cafe Aroma
201 anmeldelser
0,14 km væk
Brogans Bar & Restaurant
829 anmeldelser
0,08 km væk
Knox's
512 anmeldelser
0,14 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 63 seværdigheder i nærheden
The Clare Museum
163 anmeldelser
0,05 km væk
Ennis Friary
301 anmeldelser
0,13 km væk
Glor Irish Music Centre
48 anmeldelser
0,31 km væk
Daniel O'Connell Monument
35 anmeldelser
0,12 km væk
Anmeldelser med mere
951anmeldelser
207billeder
17Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 453
  • 295
  • 120
  • 58
  • 25
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
God beliggenhed i 3400. . . Værelserne er lidt små men komfortabelt. . . . Hotellet er omgivet af pubber så hvis du kan lide at få din åbne vinduer om natten bliver du en del af gilder. 😉
Venlige medarbejdere, dejligt tilhørende pub, god wifi
Læs mere
Svar fra MarieFaughnan, Manager hos Temple Gate Hotel
Svarede d. 11. jul. 2017
Dear Guest, Thank you for taking the time to submit a review on your recent visit. I am happy to note that you found the hotel to be comfortable for your needs. I do apologise if you experienced some disturbance due to noise. It is sometimes unavoidable in a town centre location however we do our utmost to ensure that guests are not disturbed. I have passed your kind comments along to our team here. Regards, Marie Faughnan Operations Manager
Læs mere
Men ikke som vi gør på vores bryllupsdag middag og aften tilbage hvert år. Godt, at dette var vores 7. år, og det har ikke ændret sig det var så god, som den dag, vi blev gift, fantastisk mad, fantastisk service, venligt personale og ledelse, dejlig atmosfære. Vi har haft 2 barne
Læs mere
Svar fra MarieFaughnan, Manager hos Temple Gate Hotel
Svarede d. 11. jul. 2017
Dear Guest, Wow, what a fabulous review. I am delighted to note that you enjoyed your stay and I have passed your very kind comments along to Natasha. Thank you for your continued patronage of the Temple Gate Hotel. It is sincerely appreciated. Regards, Marie Faughnan Operations Manager
Læs mere
Boede på dette hotel i sidste uge. Det er i en fantastisk beliggenhed i Horsens centrum og har også masser af parkering til rådighed. Personalet var meget søde og servicen var god. Værelset var rummeligt og rent. Det eneste problem jeg havde var prisen på et dobbeltværelse. Det v
Læs mere
Svar fra MarieFaughnan, Manager hos Temple Gate Hotel
Svarede d. 11. jul. 2017
Dear Guest, Thank you for taking the time to submit a review on your recent visit. I am glad to note that you enjoyed our location which is in the heart of Ennis and that you were comfortable during your stay. For the best rates always visit our hotel website www.templegatehotel.com where you will always have best rate guarantee. At certain times of the year we have special offers where you can enjoy all that Ennis has to offer. Hope to see you soon again. Regards, Marie Faughnan
Læs mere
Mit værelse var behageligt, elegant og stille. Morgenmaden var sprudlende og lækker. Jeg elskede at være i stand til at gå rundt i 3400, få minutters gang fra hotellet var masser af gode restauranter, nogle spiller traditionel irsk musik.
Læs mere
Svar fra MarieFaughnan, Manager hos Temple Gate Hotel
Svarede d. 11. jul. 2017
Dear Guest, Thank you for such a lovely review. I am delighted to note you enjoyed your stay. Perhaps we will have the pleasure of welcoming you back soon again! Regards, Marie Faughnan Operations Managetr
Læs mere
Mine forældre og jeg mødtes med vores amerikanske fætre der bor her, den 2. gang. Jeg er så imponeret over den måde, de har været passet af hver enkelt af de ansatte på Templegate. De henviser til hotellet som værende " forside " , de er på fornavn med samtlige ansatte og ejeren
Læs mere
Svar fra MarieFaughnan, Manager hos Temple Gate Hotel
Svarede d. 11. jul. 2017
Dear Guest, Thank you for such a kind review. I am delighted to see that both Emma & Thomas exceeded your expectations for customer service. We are very proud of our team here who strive to provide the very best in customer service. I do hope to see you soon again at The Temple Gate Hotel, Regards, Marie Faughnan Operations Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalMøde- og festlokalerFamilie- og legeområder
Decent size room with good bed
outdated and dirty bathroom
Library, a sitting room
View of the lobby.
a standard room
Forrige
How far are you from the cliffs of Moher?
26 miles and 50 minutes.
0 stemmer
Vis alle svar
Is there a hair dryer in the room?
Dear Guest, All of our guestrooms have hairdryers.
1 stemme
Vis alle svar
Do you have air conditioning in the guest rooms?
Dear Guest, We do not have individual air conditioning in each bedroom.
1 stemme
Vis alle svar
What time is check-in and checkout?
Hi Margo, Thank you for your question. Check in is from 3pm and check out is midday. Please do not hesitate to contact me if you have any other questions and I will be delighted to help. I look forward to hearing from you and welcoming you to the Temple Gate Hotel. Kind Regards, Michelle Normoyle Sales and Marketing Manager Temple Gate Hotel The Square Ennis Co. Clare T: + 353 (0) 65 6823300
1 stemme
Vis alle svar
Do you have air conditioning in the rooms? Concerned about the warmer months due to a health concern
Forrige
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering