Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
04/06/2017 05/06/2017
    Der er ingen stifter i din visning. Prøv at flytte kortet eller ændre dine filtre.
    • {providername} {price}
    {providername} {price}
      {listitems}
    {sold_out_text}
    Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
    From {rate_price} {rate_periodicity}

    Inverglen Guest House

    7 Abertarff Road, Inverness IV2 3NW, Skotland
    Gem
    Bedste priser for dit ophold
    04/06/2017 05/06/2017
    1 værelse
    • 1 værelse
      2 voksne
      • 2 voksne
        0 børn
        • 0 børn
          Rejsende (70)
          Værelse og suite (34)
          Spisesal (14)
          St Ann's House
          490 anmeldelser
          Nr. 6 af 229 B&B’er/kroer i Inverness
           
          Premier Inn Inverness Centre (River Ness) Hotel
          1.549 anmeldelser
          Nr. 2 af 34 hoteller i Inverness
           
          Best Western Inverness Palace Hotel & Spa
          1.282 anmeldelser
          Nr. 11 af 34 hoteller i Inverness
           
          An Grianan
          403 anmeldelser
          Nr. 4 af 229 B&B’er/kroer i Inverness
           
          Oversigt
          • Fremragende97 %
          • Rigtig god2 %
          • Gennemsnitlig1 %
          • Dårlig0 %
          • Frygtelig0 %
          3 uger siden
          “Better than all the Rest”
          3 uger siden
          “Fantastic place to stay.....you won't want to go home”
          Gratis Wi-Fi
          Gratis parkering
          Morgenmad inkluderet
          Røgfrit hotel
          Familieværelser
          Vaskeri
          Aircondition
          Pool
          4,0-stjernet hotel
          Alle hoteloplysninger
          {"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"moduleList":["handlers"],"template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"}},"scriptFlags":null,"containerClass":null}
          St Ann's House
          490 anmeldelser
          Nr. 6 af 229 B&B’er/kroer i Inverness
           
          Premier Inn Inverness Centre (River Ness) Hotel
          1.549 anmeldelser
          Nr. 2 af 34 hoteller i Inverness
           
          Best Western Inverness Palace Hotel & Spa
          1.282 anmeldelser
          Nr. 11 af 34 hoteller i Inverness
           
          An Grianan
          403 anmeldelser
          Nr. 4 af 229 B&B’er/kroer i Inverness
           
          Skriv en anmeldelse
          Anmeldelser (473)
          Medlemsvurdering
          Type rejsende
          Tidspunkt på året
          Sprog
          • Flere sprog

          11-15 af 473 anmeldelser

          Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
          Vis maskinoversættelser?
          Et TripAdvisor-medlem
          3
          Anmeldt 24 marts 2017 fra mobile enheder

          Mere

          Svar fra InverSue, Owner hos Inverglen Guest House
          Google Oversæt

          Mere

          Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
          Vis maskinoversættelser?
          Anmeldt 20 marts 2017 fra mobile enheder

          Mere

          Svar fra InverSue, Owner hos Inverglen Guest House
          Google Oversæt

          Mere

          Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
          Vis maskinoversættelser?
          Anmeldt 6 marts 2017

          Mere

          Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
          Svar fra InverSue, Owner hos Inverglen Guest House
          Google Oversæt

          Mere

          Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
          Vis maskinoversættelser?
          Anmeldt 19 februar 2017

          Mere

          Svar fra InverSue, Owner hos Inverglen Guest House
          Google Oversæt

          Mere

          Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
          Vis maskinoversættelser?
          Anmeldt 14 februar 2017

          Mere

          Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
          Svar fra InverSue, Owner hos Inverglen Guest House
          Google Oversæt

          Mere

          St Ann's House
          490 anmeldelser
          Nr. 6 af 229 B&B’er/kroer i Inverness
           
          Premier Inn Inverness Centre (River Ness) Hotel
          1.549 anmeldelser
          Nr. 2 af 34 hoteller i Inverness
           
          Best Western Inverness Palace Hotel & Spa
          1.282 anmeldelser
          Nr. 11 af 34 hoteller i Inverness
           
          An Grianan
          403 anmeldelser
          Nr. 4 af 229 B&B’er/kroer i Inverness
           
          Om
          Priser og anerkendelser
          Udmærkelsescertifikat
          Faciliteter
          • Mest populære faciliteter
          • Gratis parkering
          • Morgenmad inkluderet
          • Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
          • Hotelfaciliteter
          • Gratis parkering
          • Morgenmad inkluderet
          • Vaskeri
          Oplysninger
          • Prisklasse
          • 91 $-158 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
          • Hotelklasse
          • Værelsestype
          • Ikke-ryger værelser ,
          • Familieværelser
          • Antal værelser
          • 5
          • Sted
          • Storbritannien >
          • Skotland >
          • Det skotske højland >
          • Inverness
          Rejsende (70)
          Værelse og suite (34)
          Spisesal (14)
          Hotel og udendørsarealer (47)
          Badeværelse (5)
          Familie- og legeområder (1)
          I nærheden
          Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel
          556 anmeldelser
          0,67 km væk
           
          The Highlander B & B
          71 anmeldelser
          0,61 km væk
           
          Heathmount Hotel
          353 anmeldelser
          0,45 km væk
           
          Corriegarth Hotel
          182 anmeldelser
          0,48 km væk
           
          Royal Highland Hotel
          1.755 anmeldelser
          0,5 km væk
           
          Restauranter i nærheden
          Fig & Thistle
          353 anmeldelser
          0,37 km væk
          Little Italy
          636 anmeldelser
          0,37 km væk
          Velocity Cafe & Bicycle Workshop
          144 anmeldelser
          0,31 km væk
          Bar One
          237 anmeldelser
          0,5 km væk
          Seværdigheder i nærheden
          Inverness Museum and Art Gallery
          354 anmeldelser
          0,67 km væk
          Inverness VisitScotland Information Centre
          219 anmeldelser
          0,69 km væk
          Castle Gallery
          40 anmeldelser
          0,65 km væk
          Eastgate Shopping Centre
          56 anmeldelser
          0,34 km væk
          Spørgsmål og svarStil et spørgsmål
          gonzaloag
          Dear friends, I will be in Inverness between Sunday 7 May and Tuesday 9 May. I travel with my wife Marie and my children Mateo (14) and Milo (12), and I would like to stay at your hotel. There is availability? And what is the price? Thank you very much. Greetings from Argentina. Gonzalo
          3 april 2017|
          Svar
          Svar fra JohnF62 | Ejendomsrepræsentant |
          Hello Antonio, Thank you for contacting us but unfortunately, we have no availability remaining for the dates you require. We wish you good luck in finding suitable accommodation and hope you have a great visit to... Mere
          0
          stemmer
          Google Oversæt
          Kl C
          Hi. We are a group of 5 adults and plan to stay from 27 Mar to 28 Mar. Do you have 2 rooms to accommodate 5 of us? Thanks.
          9 februar 2017|
          Svar
          Svar fra JohnF62 | Ejendomsrepræsentant |
          Thank you for your enquiry, unfortunately, we don't have any availability remaining for 27 March. We wish you good luck with your search.
          0
          stemmer
          Google Oversæt
          nellie195105
          Do you have availability for July 20? Our tour company, Inverness tours, recommended your accommodation. Sincerely, Martha twist
          23 september 2016|
          Svar
          Svar fra JohnF62 | Ejendomsrepræsentant |
          Hi Martha, We do have availability on the dates required, however, we do have a minimum stay policy of 2 nights. You can book online via our website. Best Regards
          1
          stemme
          Google Oversæt
          Er dette din TripAdvisor-registrering?
          Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering