Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel

Billeder fra rejsende (46)
Værelse og suite (21)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Restaurant
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Bar/lounge
Flersproget personale
Internet mod betaling
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Wi-fi på offentlige områder
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Familiehotel
Forretningsrejsende
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
58Forholdsvis god til gående
Vurdering: 58 ud af 100
14restauranterinden for 1 km
0seværdighederinden for 1 km
Kontakt
Millburn Road, Inverness IV2 3QX Skotland
Navn/adresse på det lokale sprog
Sådan kommer du derhen
Inverness Lufthavn12 km
Se alle hoteller i nærheden
Anmeldelser med mere
706anmeldelser
51billeder
9Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 320
  • 274
  • 79
  • 22
  • 11
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Jeg havde et godt ophold her. Det er bekvemt at rejse, da det ligger tæt på den dobbelte kørebane og også til byen, da det kun er 15 minutters gang fra centrum af Inverness. Værelset var komfortable, morgenmaden var god og lavet til ordre (snarere end buffet, som jeg ikke er fan
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med premierinn.com
Svar fra Jana S, PI Host hos Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel
Svarede d. 11. okt. 2018
Hello, Thank you for your review of the Premieri Inn Millburn Road. We are glad you had a good stay with us recently and would recommend our hotel to others. We are doing our best to make sure every guest has a good time while in Inverness. We are looking forward to seeing you again soon.
Læs mere
Virkelig nydt vores ophold her som seng var meget comfy, room uplettede og morgenmad var en af ​​det bedste, jeg har haft i denne kæde hoteller. Personalet var varmt og indbydende. Ville defiantly blive her igen. Tak skal du have.
Læs mere
Svar fra Jana S, PI Host hos Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel
Svarede d. 4. okt. 2018
Hello, Thank you very much for your review of the Premier Inn Millburn Road! We are delighted to hear you have thoroughly enjoyed your stay with us! Our kitchen team will be very very happy to hear they are doing a great job on breakfast. Me and the team would like to thank you for the lovely comments. We are looking forward to see you again.
Læs mere
Vi holdt her som vi deltog i Inverness eller Bust Rally. Hotel ser lidt ud af en bombeplads udenfor med bygningsarbejder, der finder sted. Receptionen checkin var effektiv og værelset var anstændigt. Hotellet er lidt rodet med forskellige vægge og korridorer forseglet til
Læs mere
Svar fra Jana S, PI Host hos Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel
Svarede d. 4. okt. 2018
Hello, Thank you for your review of the Premier Inn Millburn Road! I am very sorry to hear that the noise from extension works have spoiled your stay. The contractors are working on site Monday to Friday, and are away during the weekends. I apologise that you were not informed of this during the check in. I can also only apologise for the outlook of the hotel, we are trying to keep it clean and tidy, but, unfortunately, it can look messy until the works are finished. The extension is due to be complete in January, so I am hoping you will come to stay with us again.
Læs mere
Comfy værelse og seng, ændrede værelser som oprindelige var koldt. Rebecca på modtagelse var yderst hjælpsomme i at ændre værelset, virkelig dejlig pige. Kun ned siden var de knirkende gulve, som vi ikke nævner. Thyme restaurant var OK med venligt personale.
Læs mere
Svar fra Jana S, PI Host hos Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel
Svarede d. 4. okt. 2018
Hello, Thank you for your review of the Premier Inn Millburn Road! I am happy to hear you have found the rooms clean and comfortable, I am hoping the room you have moved to was up to standard and warmer than the first one you were allocated to. The team, and especially Rebecca, will be delighted to hear your lovely comments about their friendliness and helpfulness. We are hoping to welcome you back some time soon!
Læs mere
Værelser var uplettede og rengøres dagligt. Vi opholder sig et par nætter og var i et værelse lige ud for stilladser / bygningsværker. Med vinduet åbent betød det, at det var lidt mere støjende end vi ville have ønsket. Ikke klage dog som vi var klar over værkerne før ankommer.
Læs mere
Svar fra Jana S, PI Host hos Premier Inn Inverness Centre (Millburn Rd) Hotel
Svarede d. 4. okt. 2018
Hello, Thank you for your review of the Premier Inn Millburn Road! I am glad that your room was spotlessly clean, but naturally upset to find out your stay was disrupted by the construction works on site. As you have mentioned, you knew about the works beforehand, although I would still suggest you mentioned it to reception so we could potentially move you to another room further away from the noise if it was possible. I would always suggest to speak with reception team about anything that bothers you, even if it is something small e.g. bathroom fan, we will try our best to help or give some advice. Unfortunately, the bar and restaurant is closed after breakfast until 5 pm and the times are displayed on the website, in reception and at the restaurant entrance. We are trying our best to inform guests on arrival as well. Due to the majority of our guests being businessmen who are here mainly for work we are not able to keep the bar open all day. We have trialed it through the Summer months and had to go back to the usual opening times in September. As you have mentioned before, there is another hotel that is open through the day and we usually advise our guests to go there if looking for a nearby drink or lunch. However, we are only 15 minute walk away from town with plenty of pubs and restaurants. As you have mentioned, there is a vending machine at the hotel but it is currently disconnected due to the works. I can only apologise your stay was spoiled by the lack of facilities but we are hoping you will stay with us again in future.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suite
Bedroom
Super HD telly. Man City players asking 'Why can't other hotels have TVs like this?'
Well appointed. Travelodge, take note of that telly.
Room was massive.
Tidy bathroom.
ForrigeNæste
12345
Hi, When is the refurbishment likely to be completed ? Thanks
Refund should have been finished by about now , but it’s looking like jan/Feb 2019
0 stemmer
Vis alle svar
Hi, do you have any adjoining rooms at the hotel?
The best people to ask would be the hotel.
0 stemmer
Vis alle svar
Do the rooms have a bath?
Yes they do
1 stemme
Vis alle svar
How can I book the meal deal on-line for our reservation in March?
You will get an email 48 hours prior to your stay, requesting that you check in on line. At this point you have the option to tweak your stay, including meal choices. Hope this helps.
1 stemme
Vis alle svar
Hi Karen Thanks for your query. The twin and family rooms at this hotel are the same set up, they will have a double bed and a single sofa bed. Hope this helps. Regards Amy Premier Inn Team
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
12
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
50 $ - 124 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
premier inn inverness centre (millburn rd) hotel invernessinverness premier inn
PLACERING
StorbritannienSkotlandInverness
ANTAL VÆRELSER
55
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering