Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh

Billeder fra rejsende (1153)
360
Panoramabilleder (66)
Spisesal (197)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
GrønneForløbere Sølv-niveau
Stedets faciliteter
Roomservice
Restaurant
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Fitnesscenter
Bar/lounge
Spa
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Vaskeri
Wi-fi på offentlige områder
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Minibar
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
Sikkert
Grønt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Klik for at få flere oplysninger.
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
100Fremragende til gående
Vurdering: 100 ud af 100
406restauranterinden for 0,5 km
186seværdighederinden for 0,5 km
3.283anmeldelser
1.808billede
32Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 2.121
  • 783
  • 248
  • 79
  • 52
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Design og indretning er fint hele hotellet igennem. Værelserne er dog lidt små og der er ikke noget badekar. Til gengæld var udsigten god, der var fri minibar med gode smagsprøver og en glimmerende seng. Morgenmaden var god og betjeningen kvik. Et rigtigt godt hotel.
Læs mere
Svar fra Matt W, Front Office Manager hos Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
Svarede d. 11. okt. 2017
Dear Kasse1977, Thank you for your kind review. As a city centre hotel our rooms don't come with bathtubs as standard however all our suites do come with a nice luxurious bathtub. I am really glad so see you enjoyed your stay overall and I would love to welcome you back personally in the future. Kind Regards, Matt Williams
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
+6
Elskede dette hotel. Det ligger i en førsteklasses beliggenhed nær alt, hvad du måske vil se på Royal Mile herunder Holyroodhouse Palace og Edinburgh Castle. Tjenesten var stor og layout og faciliteter var rart. Vi modtog en velkomstdrink, da vi gik til vores værelse, som var
Læs mere
Svar fra LauraB14571, Guest Relations Manager hos Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
Svarede d. 24. okt. 2018
Dear Cindy H, Thank you for taking the time to write this gorgeous review of your recent stay in Edinburgh! I am happy you enjoyed our location as much as we do, and that you felt comfortable in the room! I will esnure to pass on your kind comments onto our team as it is always a pleasure to hear. We are also delighted to hear your day had a pleasant start with our breakfast, and that you enjoyed the emenities and facilities as well! We'd love to welcome you back, with another complimentary Gin & Tonic of course. Please always feel welcome to reach out via guestservices.edinburgh@radissoncollection.com if there is anything we can assist with. I hope you have a fabulous week! Kind regards, Laura Bercaru Guest Services
Læs mere
Jeg skriver aldrig anmeldelser, men jeg føler dette hotel er meget bred af mærket for den service, du ville forvente af et 5 * Hotel, jeg opholdt sig i den såkaldte 5 * Radisson kollektion på 10th oktober for 1 nat og det var ikke billigt, Jeg ankom sent lige efter midnat efter
Læs mere
Svar fra HeatherC4061, Guest Relations Manager hos Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
Svarede d. 11. okt. 2018
Dear Barry, Thank you for choosing the Radisson Collection Hotel Edinburgh for your recent stay. Firstly, please let me express our sincerest apologies for the issues experienced yesterday evening. This definitely does not reflect the 5 star experience we are aiming to provide. Unfortunately, the IT issues resulted from an unexpected downtime for a period of time that was out of the control of the hotel and every effort was made to rectify this as quickly as possible for our guests' comfort. I would really appreciate if you could get in touch at guestservices.edinburgh@radissoncollection.com to discuss this further and hopefully convince you to allow us the opportunity to make this up to you. Looking forward to hearing form you. Kind regards, Heather Collins Duty Manager
Læs mere
I begyndelsen af ​​oktober blev min kone og jeg sammen med andre voksne familiemedlemmer på Radisson Collection. Dette moderne, trendy hotel var ren, med god størrelse værelser indeholdende alle mod cons. Receptionspersonale var særlig hjælpsomme og venlige. Jeg må lykønske
Læs mere
Svar fra LauraB14571, Guest Relations Manager hos Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
Svarede d. 28. okt. 2018
Dear Phillip O, Thank you for taking the time to write a few words upon your recent stay. I am very pleased that you had a lovely family stay at the Radisson Collection, and that you have appreciated our unique character as well. Your kind comments have been passed onto our team, and especially David who was over the moon to find out he has made such a lasting impression! We'd love to welcome you again, please write us at guestservices.edinburgh@radissoncollection.com if we can assist with anything at all. I hope you have a lovely day! Kind regards, Laura B Guest Services
Læs mere
Store hotel, der er helt ideelt placeret på hjørnet af Royal Mile (kun et minuts gang til gaden. Giles Cathedral, The Real Mary Kings Close og Victoria Street og en fem minutters gang til slottet). Morgenmad var stor. Vi brugte buffet og havde røræg med røget skotsk laks en
Læs mere
Svar fra LauraB14571, Guest Relations Manager hos Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
Svarede d. 24. okt. 2018
Dear Saskia d, Thank you so much for taking the time to leave a detailed review of your recent stay at the Radisson Collection Edinburgh! I am happy you have enjoyed our location as much as we do, and it is lovely to hear you had a nice start of your day enjoying our breakfast offerings, I will pass share your comments with our colleagues in Cucina as well. We are delighted to hear that you also made use of the Handy device, it is great for our guests who travel from abroad and would need to use data as well. In regards to the old branding on the building, I am pleased to let you know we are currently refurbishing the facade, as to stay consistend with the brand and aiding our guests to find us easier. It will be an utter pleasure to welcome you back, if there is anything we can assist with you can always reach out to us via guestservices.edinburgh@radissoncollection.com . Have a lovely day! Kind regards, Laura Bercaru Guest Services
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokaler
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorRadisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
The Signature Room at the G&V Royal Mile Hotel Edinburgh
Room
Bed
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorRadisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
The Signature Room at the G&V Royal Mile Hotel Edinburgh
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorRadisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh
The Signature Room at the G&V Royal Mile Hotel Edinburgh
ForrigeNæste
123456134
Is there a car park at this hotel
Dear scotfisher, Thank you for your question. At the Radisson Collection Edinburgh we offer a valet and secure parking service at £35 per night in our CCTV monitored underground car park. We recommend pre-booking a space as our facilities are limited and can fill up quickly, so if you decide to leave your car with us please give us a call on 0131 220 6666 and let us know! Kind regards, Laura B Guest Services
1 stemme
Vis alle svar
I how near is the tram stops to this hotel
I how near is the tram stops to this hotel
Just seen this. Didn’t know there were any trams- sorry I can’t be more helpful
0 stemmer
Vis alle svar
frühstück auf dem zimmer
Dear Janine, Yes, if your breakfast is added onto your reservation you can absolutely have it in the room as well. I am pleased to let you know we will not charge a tray fee, please feel welcome to come speak to us at Receptions if you have any further questions. Kind regards, Laura B Guest Services
0 stemmer
Dear Kat, Thank you for your question, we are proud to offer our guests the lovely Daffy's Gin! It foes best with Fever Tree tonic, and do not forget a fresh mint leaf to complement the flavours. We do hope to welcome you again with another complimentary drink! Kind regards, Laura B Guest Services
0 stemmer
ForrigeNæste
1234567
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
134 $ - 489 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
TIDLIGERE KENDT SOM
Hotel Missoni
PLACERING
StorbritannienSkotlandEdinburghCowgateOld Town
ANTAL VÆRELSER
136
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering