Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Express London - Victoria

Besøg hotellets website
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Bar/lounge
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Flersproget personale
Røgfrit hotel
Morgenmad tilgængelig
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Klik for at få flere oplysninger.
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
98Fremragende til gående
Vurdering: 98 ud af 100
589restauranterinden for 0,5 km
100seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
730anmeldelser
440billeder
17Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 101
  • 258
  • 228
  • 99
  • 44
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Jeg valgte dette hotel, fordi jeg er medlem af IHG og bo regelmæssigt på Holiday Inns rundt om i Storbritannien. Jeg bo ikke på mange af de ekspressive hoteller, så det var en overraskelse at finde, at der ikke var roomservice eller restaurant på stedet. Jeg bestilte mad via natt
Læs mere
Svar fra HotelServiceTeam, Front Office Team hos Holiday Inn Express London - Victoria
Svarede d. 31. okt. 2018
Dear Tracey B, we are deeply sorry to hear that your stay was not satisfactory due to our bathroom facilities and the room service which we do not offer. We would like to welcome you again to try to improve your experience with us. Kind Regards, Kat
Læs mere
- anstændigt sted
 - ren
 - venligt personale
 - Morgenmad var ikke stor

Anstændigt ophold, hvis du bare vil have et sted at stoppe. Små værelser, men det generer ikke os, da vi er ude og om det meste af tiden. Morgenmad var ikke stor. Ikke mange muligheder. Bruser drænet også v
Læs mere
Svar fra HotelServiceTeam, General Manager hos Holiday Inn Express London - Victoria
Svarede d. 29. okt. 2018
Dear Matt B, Thank you for your recent stay with us and your feedback. The feedback that we receive both positive and negative enable us to target problem areas and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future. We appreciate for the feedback. Kind regards, Sachin
Læs mere
Venlig service og rent hotel. Men værelser er små og meget varme (ingen aircondition) og morgenmad var meget begrænset. I betragtning af prisen pr. Nat er ret høj, ville jeg vælge et andet hotel næste gang.
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Express London - Victoria
Svarede d. 28. okt. 2018
Hi 259hannus, Thank you for leaving us your review and for making us a part your visit here in London. We are grateful that you've chosen the Holiday Inn Express to host you. As always, we wanted nothing more but to ensure your experience turn as positive as possible. Though it made me smile that you found our staff friendly and the level of cleanliness more than satisfactory, I'm sorry that you felt not getting the most of what you paid for on this trip. I read that you found the room too small and warm to your liking, and the breakfast in need of more options. I understand where you're coming from, 259hannus. I'm sorry that this stay didn't go as perfectly as planned. Don't worry, I took the necessary steps to ensure our management gets to read your post and be discussed amongst all concerned staff. We are always on the lookout for ways to make your experience memorable. Reviews such as this goes a long way in identifying areas where we can improve. We may not have gotten off the right foot but I'm positive to make it better for your next stay. Thank you for taking the time to let us know about your stay with us. Best regards, Frank A. Case Manager IHGService
Læs mere
Tilbragte 5 overnatninger her under vores tur gennem Storbritannien. Placeringen er meget praktisk til sight seeing. Ingen aircondition men værelserne havde en ekstra fan.
Værelser små, men det er standard for området London. Badeværelser var små men igen standard for området.
Mo
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Express London - Victoria
Svarede d. 26. okt. 2018
robdebt01, It would have been nice to hear that you loved our our rooms, but I recognized they weren't up to your to your expectations, and for that, I'm sorry. Average experience certainly isn't what Holiday Inn Express wants you to have. To make sure we live up to our promise of delivering excellent guest experience, I've alerted the hotel about your feedback for review and evaluation. I'm happy though that you found our location very convenient, staff very friendly and breakfast buffet generous. Thanks for choosing to stay with us! We hope to accommodate your again for chance to provide you with much better experience. All the best, Joel A Case Manager IHGService
Læs mere
Fantastisk beliggenhed! Meget tæt på både Pimlico og Victoria stationer. Morgenmad var stor og aldrig optaget som gjorde det hurtigt at komme ud og se seværdighederne under vores ophold. Meget stille gade og vi sov med vinduet åbent alle de nætter, vi holdt. Vores eneste klage va
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Express London - Victoria
Svarede d. 18. okt. 2018
Hi KarlyCatt, Thank you for taking the time to review our hotel on TripAdvisor. I appreciate the high rating that you gave us in terms of staff service. Thank you for noting our good location. I am also glad that you had a good breakfast experience. I am sorry for any inconvenience you had due to the bed provided. Our guest's comfort remains a priority and I regret letting you feel otherwise. I have documented your comments. These will be discussed by our management team for proper evaluation and improvement. Again, thank you for your feedback and for choosing us for your lodging needs. Sincerely, Ingrid V. Case Manager IHGService
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
IMG_20181120_213049
IMG_20181120_213111
IMG_20181121_075204
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHoliday Inn Express London - Victoria
The Standard Twin Room at the Holiday Inn Express London - Victoria
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHoliday Inn Express London - Victoria
The Standard Double Room at the Holiday Inn Express London - Victoria
Forrige
Can i take stairs to breakfast room as I have lift/elevator phobia?
Yes you can. Stairs are leading from the lower ground floor to the top so you can go any floor without taking the elevator.
0 stemmer
Vis alle svar
Do the rooms have a safe in them?
Yes
0 stemmer
Vis alle svar
Is there free car parking?
Sorry no chance, I would be very surprised if you get free parking anywhere near inner London, even premier inns charge
1 stemme
Vis alle svar
Hi, I would like to know if in the hotel there is a luggage storage for our hand luggage, if yes, could we leave them there before the begging of the check in at 2.00 p.m. and after the check out at 11:00 p.m. please? Thanks
Do you have a gym or any fitness facilities?
Not that I remember!
0 stemmer
Vis alle svar
Forrige
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
118 $ - 235 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
holiday inn express london-victoria hotel london
PLACERING
StorbritannienEnglandLondonPimlico
ANTAL VÆRELSER
52
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering