Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Cimon

Besøg hotellets website
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Travellers' Choice Vinder i 2018
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Pool
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Bar/lounge
Morgenmad inkluderet
Røgfrit hotel
Opvarmet pool
Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Mellemklasse
Familiehotel
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Placering
Fuld visning
97Fremragende til gående
Vurdering: 97 ud af 100
239restauranterinden for 0,5 km
61seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
456anmeldelser
114billeder
7Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 346
  • 89
  • 14
  • 5
  • 2
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Vi var en familien på gennemrejse, som havde valgt The Cimon som vores base for dage i juli, og det fortrød vi ikke. Fra vi kom til vi tog afsted var der bare en perfekt stemning. Hotellet ejes af et ungt par som er fuldt dedikeret til at Deres gæster får et behageligt ophold. Fa
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
strandpromenaden om natten ser fantastisk ud hele natten. hvis du kan lide at gå kyststien har nogle dejlige visninger. i nærheden er Brixton pier. masser for børn at gøre tage masser af forandring nogle skulle gå, hvis det regner billigste sted at spise og drikke var Weatherspoo
Læs mere
Svar fra Joanne W, Owner hos The Cimon
Svarede d. 1. nov. 2018
Thank you for such a terrific review. There are so many things to do in Torquay and it's great that you got to do so many during your stay. We're really pleased you liked the warm welcome as well as your room and breakfast. Hope to see you again when the pool is open :)
Læs mere
God parkeringsplads, som er et plus i Torquay. Venligt velkomne af personalet og det rummelige værelse. Rene og ryddelige med godt valg til morgenmad. Guest house lidt dateret men fint for en en / tre dag pause. Kort gåtur til stranden og indkøbscenter.
Læs mere
Svar fra Joanne W, Owner hos The Cimon
Svarede d. 1. nov. 2018
Thank you so much for your lovely review. We're really pleased you enjoyed the warm welcome and found your room spacious and clean as well as enjoying the breakfast options. We are blessed with a terrific location close to so many attractions, the shops, theatres, promenade and marina and its great that this worked well for your stay. WE hope to see you again when you are next in Torquay.
Læs mere
Rart sted vi ankom tidligt og parkeret op masser af mellemrum i parkeringspladsen. . Værelset var stort masser af plads store comfy seng. personalet var venligt. pool dejlige og opvarmede. . Nice gåtur til byen eller stranden. Morgenmad var rart ville komme tilbage igen
Læs mere
Svar fra Joanne W, Owner hos The Cimon
Svarede d. 14. okt. 2018
Thank you for your terrific comments. It was great having you stay. We're really pleased you like the room, pool and breakfast and that the location worked well for you. We'd love to see you again.
Læs mere
Reserveret et 2 nætters ophold på The Cimon som Torquay være og vær hvor vi normalt bo var fuldt bookede.
Jeg havde ingen bekymringer, når vi ankom som vi blev gjort meget velkommen af ​​Jo.
Parlamentet er rent og værelset vi holdt i var meget rummelige.
Dejlig morgenmad med mass
Læs mere
Svar fra Joanne W, Owner hos The Cimon
Svarede d. 9. okt. 2018
Thank you so much for your lovely comments. We're glad you enjoyed the warm welcome, and that you found the room clean and spacious. We do like to set guests up for the day with a good breakfast and its great that you enjoyed the various options. Hope to see you again when you are next in Torquay. :)
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesal
Billede leveret af ledelsenThe Cimon
Billede leveret af ledelsenThe Cimon
Billede leveret af ledelsenThe Cimon
Balcony room.
Billede leveret af ledelsenThe Cimon
Superior double/twin room.
Billede leveret af ledelsenThe Cimon
Forrige
1234569
Can you please correct the facts in your response to our review regarding our April stay. We NEVER asked anyone to visit Tesco to purchase ‘special’ milk. We simply asked for a jug of FRESH milk for our room as we did not like the uht sachets and they are hard to open with arthritis. Your response via your waitress was that as there was provision in the room we would have to purchase our own from the local Tesco One Stop. Jade was visiting her relatives in Weston at the time or we would certainly have spoken to her and have every confidence she would have obliged.
This should be forwarded to the hotel not us (the guest) as we, the guest are asking the original question to have the details corrected by the hotel as their response to our review was not accurate. The hotel suggested WE the customer purchase fresh milk from Tesco when they could easily have obliged. It was disgraceful hospitality and we are disappointed the hotel has defended itself with false facts when an apology is what was required. Trip Advisor should not uphold this behaviour and should insist the hotel’s response is corrected or remove it
0 stemmer
Hi there, I’m thinking about a Christmas present for my family is it possible to book and pay for a room for the new year?
I would ring them and ask
0 stemmer
Vis alle svar
Is it possible to pay to use the pool and bar without being a guest please? We had a fab stay with you this week but will be buying our own property and would love to pay to access your lovely pool.
It was lovely having you and the family stay and we're glad you had a good time. The licenses and insurance for the bar and pool area mean we can only open them up for guests staying here I'm afraid. Good luck with the move :)
2 stemmer
Is the pool open during March.
Hi, thank you for your enquiry. As much as the pool is heated it's generally a bit too chilly to open it before May. There is an indoor pool open all year at the Riviera Leisure Centre which about 10 minutes walk from us.
2 stemmer
Hi, can I just check whether children can stay at your hotel, and if you're open off-season? Looking to come with family some time between October & March. Thanks.
Hello, apologies for not responding sooner. We have only just seen your message. Yes, we are happy to accommodate children and have family rooms. We are open for most of the Winter period. You can check availability on our website, or just give us a call 01803 294454. JoandMark.
0 stemmer
Vis alle svar
Forrige
12
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
72 $ - 143 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
cimon hotel torquay
PLACERING
StorbritannienEnglandDen engelske rivieraTorquay
ANTAL VÆRELSER
12
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering