Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Meadfoot Bay

Billeder fra rejsende (208)
Værelse og suite (65)
Billeder fra rejsende (208)
Værelse og suite (65)
Video
Oversigt
Besøg hotellets website
E-mail til hotellet
Meadfoot Sea Road, Torquay TQ1 2LQ England Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Morgenmad inkluderet
Røgfrit hotel
Suiter
Bar/lounge
Rengøring
4.5-stjernet overnatningssted
Yderligere oplysninger
Besøg hotellets website
Tilbud fra The Meadfoot Bay
Særtilbud:Pakketilbud
{"scriptFlags":null,"containerAttributes":null,"containerClass":null,"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","moduleList":["handlers"],"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"}}}
Om
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Bar/lounge
Morgenmad inkluderet
Køleskab på værelset
Røgfrit hotel
Pool
Ved stranden
Roomservice
Restaurant
Spa
Fitnesscenter
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Hotelstil
Romantisk
,
Forretning
,
Luksus
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser
Hotelklasse
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Kontaktoplysninger
Hotelstil
Romantisk
,
Forretning
,
Luksus
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser
Antal værelser
15
Prisklasse
95 $-154 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
The Meadfoot Bay Hotel Torquay
,
Meadfoot Bay Torquay
,
Meadfoot Bay Hotel Torquay
Sted
Storbritannien > England > Devon > Den engelske riviera > Torquay
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 88 hoteller i nærheden
The Marstan
589 anmeldelser
0,06 km væk
The Hotel Balmoral
708 anmeldelser
0,08 km væk
The Headland Hotel
1.177 anmeldelser
0,18 km væk
The Osborne Hotel
681 anmeldelser
0,22 km væk
Restauranter i nærhedenSe 372 restauranter i nærheden
The Orange Tree Restaurant
1.144 anmeldelser
0,74 km væk
Old Vienna Restaurant
850 anmeldelser
0,62 km væk
The Shack
519 anmeldelser
0,7 km væk
Ephesus Torquay
827 anmeldelser
0,72 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 117 seværdigheder i nærheden
Inner Harbour
576 anmeldelser
0,95 km væk
Meadfoot Beach
434 anmeldelser
0,24 km væk
Cary (Torquay) Gardens
187 anmeldelser
0,22 km væk
Torquays Dinosaur World
458 anmeldelser
0,84 km væk
Anmeldelser med mere
591anmeldelser
263billeder
2Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 533
  • 45
  • 11
  • 1
  • 1
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Min kone og jeg valgte Meadfoot baseret på TA rapporter. Vi ankom lidt tidligt og blev straks imponeret over den engagerende personale, d cor og stemning i de offentlige områder. Der var meget behagelig baggrundsmusik, der tænkte et Sonos lydsystem. Standarden på renlighed i hele
Læs mere
Svar fra Philondon, Owner hos The Meadfoot Bay
Svarede d. 18. okt. 2018
Dear Berkshire As does sometimes happen on such occasions one's memory of events and details can differ and this is perhaps one of them, but I would like to clarify a couple of points. Firstly the room you 'ended up in' is not a standard room but a deluxe i.e. a grade higher than the room you originally booked which in fact was a superior. Regarding the room charge I will have to check into this but, according to our records, you did indeed book a superior room (Limpit) and were never shown or indeed given a standard room, however ultimately you stayed in a deluxe, but were ultimately charged for a standard room, when it should have been a Superior, or possibly a deluxe, because as I recall (I was the duty manager that day) you were more than happy to pay for an upgrade having commented that Limpit was a lovely room but you'd like something larger. Now I hope that's helped clarify things somewhat. For me, having just re-read this, I'm left somewhat bothered and bewildered. Not to say bemused. Putting that aside I hope we might still hope to welcome you back to TMB so we can ensure you enjoy a room that fully meets your expectations, as indeed it seems we do achieve for the vast majority of our guests. So notwithstanding all of the above we do hope we have the opportunity to welcome you again here the the Bay. Best wishes fro all the team at TMB
Læs mere
Ved at bo på Meadfoot Bay forstår du pludselig, at det er muligt at skabe et moderne luksushotel inden for en victoriansk villa - og hvad et frisk luft der var - ingen chintz i syne! Personalet er dejlige, omsorgsfuldt, men med en let berøring; Værelset var smukt indrettede med s
Læs mere
Svar fra Philondon, Owner hos The Meadfoot Bay
Svarede d. 18. okt. 2018
Hello Happiness! We're so pleased you enjoyed your stay at the Bay. You seemed to have tuned into what we are trying to achieve here perfectly and spotted all those touches that we are continually trying to add to. We hope we will have the chance to welcome you again to Meadfoot, but in the meantime we wish you well from from our little haven by the bay. Regards Phil, Vicki, Jody and all the team.
Læs mere
Vi nød virkelig vores ophold på The Meadfoot Bay, vores værelse var fremragende, morgenmaden var første klasse og alle gjort vores ophold meget afslappet ved at være så venlige og effektive. God beliggenhed, tæt på havet og kort gåtur for at afhente kyststien.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra Philondon, Owner hos The Meadfoot Bay
Svarede d. 18. okt. 2018
Gosh! We really can't ask for more than that (wish I'd been able to get a mark like that at school!). Thank you so much for taking the time to review us and in such generous terms. It definitely makes our day! We hope you'll return soon so that can make yours. Best wishes from Phil, Vicki, Jody and all the team at Meadfoot Bay
Læs mere
Jeg opholdt sig en nat på forretningsrejse. Mit værelse var en dejlig størrelse, smukt fremlagt og med masser af nice hånd, herunder frisk mælk i køleskabet og påklædning gowns. Jeg spiste på hotel brasserie, meget afslappet og uformel, og maden var lækker. Mine kolleger ankom se
Læs mere
Svar fra Philondon, Owner hos The Meadfoot Bay
Svarede d. 18. okt. 2018
Hi! Really pleased you enjoyed your all too brief stay here at the Bay and hope we'll have the chance to welcome you back for longer. We're in the process of reviewing our brasserie menu so new dishes will be appearing very soon, which maybe we can tempt you back with? And next time for pleasure rather than business. By the way you are indeed right, the pancakes have been commented on more than once. We do hope we can look forward to welcoming back soon and to that end you'll often find exclusive deals available on our website designed to entice you to do exactly that! Best wishes from us all at the Bay
Læs mere
Fabelagtig hotel med dejlige personale. Værelset, selv om små var smukt indrettede og møblerede, skarpe sengetøj, te og kaffe faciliteter herunder et lille køleskab til frisk mælk. Komfortable områder nedenunder at sidde og nyde en drink eller kaffe og socialisere sig med andre g
Læs mere
Svar fra Reception M, Owner hos The Meadfoot Bay
Svarede d. 4. okt. 2018
Hi Lynne For sure the whole team here at TMB are always trying to "raise the bar" (and I'm not talking about our G&Ts) in everything we do, but to be judged 'World Class', well that quite simply has made our day. If not our year! So what more can we say but a humble thank you and best wishes from us all the Bay.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokalerFamilie- og legeområder
Billede leveret af ledelsenThe Meadfoot Bay
Mill Bay Cove - one of our fabulous suites with a lounge area and private terrace,
Billede leveret af ledelsenThe Meadfoot Bay
Mill Bay Cove - one of our suites with a terrace
The Terrace
1st Room, bed
small vanity area
Forrige
Do you allow pets?
Dear Marilyn, Thank you so much for your interest in The Meadfoot Bay. Our hotel unfortunately does not take pets, however there are hotels in the bay that do. Our best advise would be for you to contact the tourist board as they normally have up to date lists of hotels that allow pets. Once again thank you for your interest and we wish you a wonderful holiday. If we can be of further assistance, please do not hesitate to contact us. With kindest regards Caroline
0 stemmer
Vis alle svar
Would love a suite but cannot manage stairs as I am recovering from severe pneumonia and sepsis. Is there such a thing as ground floor suite as I cannot see any mention of a lift?
Dear Irene, Thank you so much for your enquiry and interest in staying with us here at The Meadfoot Bay. I am sorry to hear that you have been so poorly and hope you have a speedy recovery. I have sent you an email with regards to your booking request. We unfortunately do not have a lift here at The Meadfoot Bay but do have a couple of ground floor rooms available. We have a Deluxe Double or Twin Room available and also a Classic Single Room on our ground floor. We have all the pictures, room sizes, bed sizes and room amenities all on our website which also has our access statement, a page dedicated to all things about us and also a really helpful videos page that shows the individual rooms in more detail. For any questions on our rooms, access or anything you need to know please feel free to contact us on 01803294722 as we are just a small family run place and will always be completely honest with anyone looking to stay as we understand that time off for everyone is limited and we want you to be comfortable if you choose to stay with us. Have a great day. Gary
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering