Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Grand Hotel

Billeder fra rejsende (799)
Værelse og suite (235)
Spisesal (55)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Gratis parkering
Roomservice
Restaurant
Fitnesscenter
Gratis internet
Bar/lounge
Spa
Morgenmad inkluderet
Boblebad
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Indendørs pool
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Opvarmet pool
Renseri
Røgfrit hotel
Sauna
Selskabslokale
Udendørs pool
Vaskeri
Wi-fi på offentlige områder
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
Klassisk
Historisk hotel
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
75Forholdsvis god til gående
Vurdering: 75 ud af 100
47restauranterinden for 1 km
18seværdighederinden for 1 km
2.879anmeldelser
916billeder
13Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 888
  • 924
  • 570
  • 299
  • 198
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Første indtryk, når man går til hotellet fra banegården, var lidt skræmmende, da hotellet ser gammelt og træt ud og har brug for en masse arbejde eksternt. Det ser ud som om der er nogen renovering på vej. I retfærdighed ved at komme ind i foyer-området af hotellet blev det
Læs mere
Svar fra Richardson P R, Public Relations Manager hos The Grand Hotel
Svarede d. 11. okt. 2018
We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and that you would recommend us to a friend. We hope to welcome you back to the hotel in the near future when the spa will be open.
Læs mere
Parkering er et problem (ligesom det meste af Torquay) hotelparkeringen er tæt i bedste fald, hvis du kan finde et mellemrum. Receptionister var meget hjælpsomme & venlige. Morgenmad som så mange store mængder hoteller er en buffet stil, men var OK Vores værelse var frygtelig
Læs mere
Svar fra Richardson P R, Public Relations Manager hos The Grand Hotel
Svarede d. 9. okt. 2018
We appreciate you taking the time to provide us with such candid feedback of your stay. We are very sorry to hear that your stay did not meet expectations in a few areas. We are looking into extra car parking options and we have passed your feedback on the room to the relevant department. We do have a leisure centre that provides sauna and treatments indeed. We do hope you try us again after our winter maintainance plan has been put in place.
Læs mere
Har opholdt sig på dette hotel sandsynligvis to gange om året i de sidste ti år, trist at sige, at vi ikke kommer tilbage. To gange er vi ankommet for at finde ud af, at indendørs poolfaciliteterne ikke er tilgængelige på grund af vedligeholdelse / renovering, men vi var hverken
Læs mere
Svar fra Richardson P R, Public Relations Manager hos The Grand Hotel
Svarede d. 9. okt. 2018
We appreciate you taking the time to provide us with such candid feedback of your stay. We are very sorry to hear that your stay did not meet expectations. Please email us with a phone number or email address so our Hotel Manager can discuss your issues personally.
Læs mere
Så ser frem til denne rejse. Dejlig bygning og god indtjekning. Receptionen meget rart. Lift vi måtte tage var på sine sidste ben og var ude af aktion tre gange under vores besøg. Gulvtæppet i korridorerne er forsynet og skal udskiftes. Værelset var rent og passende, rengøres
Læs mere
Svar fra Richardson P R, Public Relations Manager hos The Grand Hotel
Svarede d. 9. okt. 2018
We are sorry to hear that you found the room to be below your standards. We are just about to enter into our refurbishment schedule and this will see the rooms updated. Please accept our apologies and we do hope you try us again after we have put some time into our rooms.
Læs mere
Vi kom her til søndag frokost. Indgangen var meget grand med dejlig udsigt over havet. Personalet gjorde os meget velkomne. Det startede, og jeg kunne ikke have bedt om mere, men den største ørken var smukt (stegt lam) var langt fra perfekt, den lamme var meget fede og sej
Læs mere
Svar fra Peter W, General Manager hos The Grand Hotel
Svarede d. 8. jul. 2017
Dear Sweething69, Thank you for taking the time to leave your review after your visit for Sunday lunch. I am disappointed to read your comments, and this had already been shared with the kitchen team, and I do regret an apology was not forthcoming when you mentioned this to your waiter. I am however pleased to note that you will be returning to us again. Kind regards
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strand
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorThe Grand Hotel
The Standard Room at The Grand Hotel
Our view
view from out room at the grand
Bath & shower
ForrigeNæste
12345647
Train station is ideal , 2 min walk . Lovely hotel & staff enjoy 😊
2 stemmer
Vis alle svar
I really don’t know, the accommodation was good although a little dated but it is a very old hotel and clean, breakfast was good, just the evening meal was not up to our expectations, there are a number of good restaurants within walking distance but you have to book, Rock fish restaurant was really good. Hope this is helpful
1 stemme
Vis alle svar
Don't waste your money stayed there two weeks ago august 2017 pool area very run down rusty railings over priced drinks at pool bar which you can only pay cash for.
1 stemme
Vis alle svar
Hi, are there many nice restaurants near by the hotel? X
First of all i would say try the hotel restaurant the food is very good. Bistro Pierré is a 10 minute walk from the hotel, it faces the beach just before Rock Walk. The only other places i know that are good are: The Elephant & Number 7 Fish Bistro both are located at Beacon Terrace. These restaurant's are around the inner harbour so around a half an walk. Hope this helps you and you have a good time.
2 stemmer
Vis alle svar
Dear Joanne C, Thank you for your question. We do not have 'refurbished rooms' per se, but all of our rooms are kept in good condition, and re-decorated periodically. We do have dog friendly rooms, and whilst the cleanliness and room standard are the same regardless, If you contact Reception or Reservations, they can take your request and action it directly. Kind regards
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
123
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
70 $ - 226 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
StorbritannienEnglandDen engelske rivieraTorquay
ANTAL VÆRELSER
132
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering