Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Victoria

Besøg hotellets website
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
120 $
112 $
Se tilbud
Hotels.com116 $
Expedia.com116 $
TripAdvisor112 $
Hotwire.com116 $
Orbitz.com116 $
getaroom.com120 $
Priserne oplyses af vores partnere, og de afspejler den gennemsnitlige værelsespris inkl. skatter og faste gebyrer, som vores partnere har kendskab til, og som skal betales på bookingtidspunktet. Andre skatter og hotelgebyrer, der ikke er faste, eller som ikke skal betales på bookingtidspunktet, skal muligvis betales på ejendommen under besøget. Du kan finde yderligere oplysninger hos vores partnere.
Billeder fra rejsende (264)
Værelse og suite (353)
Spisesal (25)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Restaurant
Flersproget personale
Renseri
Røgfrit hotel
Vaskeri
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Centralt beliggende
Historisk hotel
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Hotelpakker
Anmeldelser med mere
1.196anmeldelse
548billeder
24Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 393
  • 527
  • 181
  • 61
  • 35
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Rejser til erhvervslivet og dette sted var $ 350 USD for deluxe konge værelse pr. Nat. Jeg forventede en boutique kvalitet erfaring, men dette er en nedslidt, dateret sted med få bekvemmeligheder. Jeg blev her en gang for 15 år siden, og det var i langt bedre form da. Det er
Læs mere
Svar fra Greg H, General Manager hos Hotel Victoria
Svarede d. 24. okt. 2018
guppycat, Thank you for taking the time to share your experience with the Tripadvisor community. I am sorry to read that your stay was....well...awful. I do appreciate the feedback and will look into the items you have mentioned. Despite our age and lot in life, we always want to put our best foot forward....thank you for this feedback. With regards to the concierge, in reviewing the situation I believe they did all they could, barring asking you if you would prefer to leave at the moment you came back to the reception desk. The individual did try to correct the situation as best as they could. The question regarding guests in the room is asked to each and everyone....men or women. We do this to ensure we have an accurate account of how many individuals and who they are (name) at any given time. This is done so that in an emergency, either internally or externally (i.e. from your home), there is an accurate account of who is here and so that each individual can be contacted should anything come up. guppycat thank you again for your time and I am sorry things did not work out. We do all appreciate the opportunity to have served you and thank you for the feedback. Sincerely, Greg H
Læs mere
Placeringen af ​​dette hotel er stor. Det er tæt på transit og restauranter og gør at komme omkring en kort gåtur væk. Personalet var meget venlig og alt var rent og comfy. Jeg var i byen for et møde og en nat så virkelig ikke bruge tid på Værelset, men det syntes op til for
Læs mere
Svar fra Greg H, General Manager hos Hotel Victoria
Svarede d. 23. okt. 2018
Stephanie C, Thank you for taking the time to complete a review of your experience with us and for sharing it with the world! Sounds as though you got the most of who we are, a clean, comfortable base for exploring our great city. We appreciate the kind words and look forward to serving you again very soon. Thank you again for the time taken to share Stephanie C. Sincerely, Greg H
Læs mere
Dette er min tur til hotel, når jeg er i TO. Da vi rejser med tog, kunne placeringen ikke være bedre. Dobbelt dronning værelser er meget rummelige, rene og veludstyrede. Senge er så behagelig, det er svært at forlade. . . Der er ikke noget, vi ikke kan gå til fra dette hotel:
Læs mere
Svar fra Greg H, General Manager hos Hotel Victoria
Svarede d. 14. okt. 2018
Theresa P, Thank you for taking the time to complete a review of your experience with us. It is always a pleasure to be recognized, however it is an even greater honour to be recognized by a repeat guest. This type of recognition is fuel for all of us justifies that the hard work and dedication of everyone here.....simply, thank you Theresa P. Sincerely, Greg H
Læs mere
Meget flot og rent værelse med meget værdsat behagelig seng. Hotellet ligger i gåafstand til næsten alt. Super behageligt og hjælpsomt personale. Der er en morgenmadsrestaurant med frisk mad og espresso kaffe lige ved lobbyen. Vi havde et godt ophold!
Læs mere
Svar fra Greg H, General Manager hos Hotel Victoria
Svarede d. 14. okt. 2018
NiuSi, Thank you for taking the time to review your experience with us. I am very glad to read that you enjoyed your stay and took advantage of our superb location. We loved having you and appreciate the kind words you have bestowed upon us. Thanks again for the time taken NiuSi. Sincerely, Greg H
Læs mere
Sengen var virkelig hyggeligt og behageligt. Værelsesfaciliteterne og atmosfæren er over tilfredsstillende. De har ikke en kedel til at koge dit varmt vand i rummet, men de er glade for at give dig så længe der er en til rådighed. Personalet var høflig og restauranten nedenunder
Læs mere
Svar fra Greg H, General Manager hos Hotel Victoria
Svarede d. 9. okt. 2018
Ho S, Thank you for taking the time to complete a review of your experience with us and for sharing it with the world! On the overall I am happy to read that you enjoyed your time here. Unfortunately the elevator can be cumbersome at times and for this I am sorry. Our building is 110 years old and as you could see, the city has grown up around us....leaving no space to add an extra lift. I do hope that this did not detract too much from your time with us. Thank you again for the time taken Ho S. Sincerely, Greg H
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Victoria
The Deluxe Two Queen Room at the Hotel Victoria
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Victoria
The Standard Queen Room at the Hotel Victoria
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Victoria
The Deluxe Two Queen Room at the Hotel Victoria
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Victoria
The Deluxe King Room at the Hotel Victoria
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHotel Victoria
The Deluxe King Room at the Hotel Victoria
ForrigeNæste
12345671
Do you have parking? Is there a cost?
Thanks for the Question. As your fellow travelers have pointed out we do not have parking on site. However there are plenty of options nearby. They vary in cost according to proximity, i.e. the closer you are the more expensive. Hope this helps! Greg H
0 stemmer
Vis alle svar
Is there parking at the hotel?
jsmittyj, Apologies for the late reply. No there is no parking onsite, however as many of your fellow travelers have pointed out there are a number of lots nearby. Best bet is to pull up in front into to the designated loading zone and store your bags with us, whilst snagging some directions and pricing information to the nearest lots. Travel Safe! Greg H
0 stemmer
Vis alle svar
How old is the minimum check-in age?
Facls, Apologies for the delayed response. The internet is Wifi only and there is no limit to the amount of devices. Thank you for the question!
0 stemmer
Hello. Do you know if the rooms have a safe in them? Thanks.
Good Day, The rooms do not come equipped with a safe, however the reception desk does have a safe where items can be kept secured. Hope this helps. Greg H
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
12345
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
118 $ - 393 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
victoria hotel torontohotel victoria toronto
PLACERING
CanadaOntarioTorontoCentrumDowntown WestBay Street CorridorEntertainment DistrictFinancial DistrictOld Toronto
ANTAL VÆRELSER
56
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering