Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Kinlochewe Hotel

Billeder fra rejsende (55)
Værelse og suite (16)
Spisesal (9)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Restaurant
Gratis internet
Bar/lounge
Morgenmad inkluderet
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Røgfrit hotel
Wi-fi på offentlige områder
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Bjergudsigt
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
Anmeldelser med mere
357anmeldelser
66billeder
3Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 143
  • 105
  • 55
  • 36
  • 18
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Stoppede her en nat på vores nordkyst 500 rejse. Vi har modtaget en meget venlig velkomst fra personalet, maden var fantastisk (vi spiste middag og morgenmad) og senge/værelserne var virkelig komfortable. Rimelige priser. Og de fik endda en hotel hund (Mylo) ! ! Virkelig dejligt
Læs mere
Svar fra Karen T, Owner hos Kinlochewe Hotel
Svarede d. 17. jul. 2017
Thank you for taking the time to write a review. We are very pleased that you enjoyed your stay with us and enjoyed our food. Milo looks forward to your next visit!
Læs mere
Jeg selv og en gruppe bestående af 11 andre geologi de studerende fra Roskilde boede her for nylig som en del af vores bane, og vi havde det virkelig den bedste tid. Vi kan ikke takke personalet nok, når de var alle er så venlige og villige til at hjælpe os med noget, der gjorde
Læs mere
Svar fra Karen T, Owner hos Kinlochewe Hotel
Svarede d. 30. jun. 2017
Thank you for your kind review. It was a pleasure having you all stay in our bunkhouse and I wish you all the very best in your next adventure.
Læs mere
Meget venligt og hjælpsomt personale ved ankomsten. Vi havde en særlig våd dag i sadlen og var klar til en pause. Den dame, der opkræver har set til os med det samme og viste os de bunkhouse og, hvor det er godt at sætte vores cykler. Som man kunne forvente var enkelt, men
Læs mere
Svar fra Karen T, Owner hos Kinlochewe Hotel
Svarede d. 30. jun. 2017
Thank you for your kind words. We are happy that you found our bunkhouse comfortable. A bike shed is certainly something that we are looking into.
Læs mere
Efter sidste års fremragende måltid, jeg så frem til endnu et besøg her til sommer. Dreng, var jeg i en stor skuffelse. Det ser nu ud til at der går forbi handel, der gør bare et irritationsmoment, og bliver behandlet som sådan. Maden præsentation er alle stræbe efter, men de
Læs mere
Svar fra Karen T, Owner hos Kinlochewe Hotel
Svarede d. 18. jun. 2017
I am so sorry that you are reporting such a poor experience. I have messaged you in order to gain some more information as this clearly flies in the face of many other reviews and comments we receive. We certainly do not regard passing trade as an inconvenience, in fact quite the opposite, we go that extra mile to ensure we deliver a high level of service to everyone with a genuine desire to please. In terms of our ingredients, we use only the best from local quality suppliers which is then carefully prepared. At busy times we can have delays as we cook from scratch though never an hour, I only wish that you had brought your dissatisfaction to my attention at the time.
Læs mere
Vi nød vores ophold på Hotel og fandt personalet Kinlochewe mere end imødekommende. Det ville have syntes at denne bar var den eneste bar i området, men efter en lang dag med at udforske de omkringliggende områder, vi var ikke til at nussede, hvor vi forsøgte at finde noget som
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
bar/dining room
ForrigeNæste
1234
Hello Paul Thank you for your email. We are sorry that you were disappointed about not getting a drink yesterday evening. During the winter months we do not operate on set hours but rather close the bar when there is no-one in. Yesterday we closed around 1015pm when no-one was in the bar. Most of our customers come in earlier in the evening and it is most unusual for anyone to come in for a drink after 9pm in the winter months. We are one of very few hotels/bars in the Highlands who are open at all at this time of year, most others being closed completely for the winter. We try to operate a service for our customers all through the year but we do have to balance this with operating a viable business. We stay open most nights until 9pm and, at that time, our bar staff assess whether it is viable to remain open or to close. Some nights we remain open until midnight, some nights we close at 9pm. It entirely depends on if we have customers or not. I am sure you can understand that it would not be viable to remain open until 11pm/midnight every night regardless of whether we have customers or not. Economically it would not be sensible and the winter months are hard enough for businesses in the remote Highlands! We have notices in our windows detailing our opening hours but we do not specify the closing times, specifically for the reasons given above. If you are planning to come in for a drink we would suggest you come in a little earlier, or give us a call on 01445 750253 to check our opening status. We hope that this answers your questions and we would like to reassure you that we do our utmost to provide our guests and customers with a warm and hospitable service whilst maintaining a viable business for them to come to. We wish you all the best for the festive season, Andrew & Gail
1 stemme
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
101 $ - 140 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
kinlochewe hotel torridon
PLACERING
StorbritannienSkotlandRoss and CromartyKinlochewe
ANTAL VÆRELSER
9
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering