Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Travelodge Pembroke Dock

Oversigt
Pier Road, Pembroke Dock SA72 6TR Wales Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Wi-fi
Gratis parkering
Røgfrit hotel
Kæledyr tilladt
Kørestolsadgang
Morgenmad inkluderet
Pool
2-stjernet overnatningssted
Om
Hotelklasse
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Gratis parkering
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Ved stranden
Bar/lounge
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Pool
Roomservice
Restaurant
Fitnesscenter
Værelsestype
Ikke-ryger værelser, Handikapegnede værelser
Hotelklasse
Værelsestype
Ikke-ryger værelser, Handikapegnede værelser
Antal værelser
51
Prisklasse
56 $-88 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Travelodge Pembroke Dock Hotel Pembroke Dock
,
Pembroke Dock Travelodge
,
Travelodge Pembrokeshire
,
Travel Lodge Pembrokeshire
,
Pembrokeshire Travelodge
,
Pembrokeshire Travel Lodge
Sted
Storbritannien > Wales > Pembrokeshire > Pembroke Dock
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller i nærheden
Beggars Reach Hotel
329 anmeldelser
2,73 km væk
Old Kings Arms Hotel
174 anmeldelser
2,97 km væk
Coach House Hotel
218 anmeldelser
3,4 km væk
Best Western Lamphey Court Hotel & Spa
1.061 anmeldelser
5,71 km væk
Restauranter i nærhedenSe 42 restauranter i nærheden
The Shipwright Inn
228 anmeldelser
0,52 km væk
Brunel Chandlery & Cafe
66 anmeldelser
0,9 km væk
Seven Spice
253 anmeldelser
0,53 km væk
The Station Inn
61 anmeldelser
0,73 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 4 seværdigheder i nærheden
Shearwater Safaris
19 anmeldelser
1,1 km væk
Pembroke Dock Heritage Centre
133 anmeldelser
0,78 km væk
Pembrokeshire Coast National Park
167 anmeldelser
0,32 km væk
West Wales Maritime Heritage Society
19 anmeldelser
0,38 km væk
Anmeldelser med mere
320anmeldelser
14billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 156
  • 98
  • 39
  • 18
  • 10
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Fantastisk hotel til en sen i løbet natten bo, hvis du ankommer uden for den sene færge eller at tage på en tidlig morgen sejler. Rent, ryddeligt og sengene meget komfortable. Kun tjene en lille kontinental morgenmad - men nok.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Travelodge
Jeg havde en enkelt nats mellemlanding på forretningsrejse. Jeg har normalt ikke brug for som kvinde, der rejser alene på min egen jeg foretrækker Travelodge hoteller med mad på stedet. Jeg var nødt til at bo her, fordi andre hoteller var fuldt booket.
Receptionisten var meget ve
Læs mere
Svar fra TravelodgeUK, Nicolas from the Social Media team hos Travelodge Pembroke Dock
Svarede d. 3. jul. 2017
Thank you for taking the time to write a review. We are so pleased to learn that you were happy with the overall experience, although we would like to apologise that your experience was impacted by the issue you had in reaching our hotel. Regardless, we strive to give customers an enjoyable stay and we are happy to see that this has been achieved. Feedback such as yours is invaluable and we will ensure the hotel receives a copy of your comments. Thank you once again and we look forward to welcoming you back in the future.
Læs mere
Vi bestilte en nat. Værelset var rent, men ret simpelt. Der var ingen ekstra puder eller udvalg af puder på værelset. Værelserne er ikke aircondition. TV'et har fået at være det mindste TV, jeg nogensinde har set i et hotelværelse. Min søn, der priser værelser ved størrelsen af d
Læs mere
Svar fra TravelodgeUK, Poppy from The Social Media Team hos Travelodge Pembroke Dock
Svarede d. 29. jun. 2017
Thank you for taking the time to share your experience of our Pembroke Dock Travelodge. We're happy to hear you room was clean and the location suited your needs however we're sorry to learn that the room amenities impacted your stay. Please rest assured we will pass your comments to the hotel team, thank you for your review and we hope to welcome you back to one of our hotels soon.
Læs mere
Det er klart det er et hotelværelse, så du kan ikke forvente luksus; for den pris, vi betalte det var dog god værdi for pengene. Værelset var rent og af en god størrelse, det var også stille, så vi fik en god nats søvn. Personalet i receptionen var meget venlige og hjælpsomme.

B
Læs mere
Svar fra TravelodgeUK, Nicolas from the Social Media team hos Travelodge Pembroke Dock
Svarede d. 28. jun. 2017
Thank you for taking the time to write a review. We are pleased to hear that you found your room to be of great value and that you particularly enjoyed the location of our hotel and the service from our team members. Feedback is invaluable and a copy of your comments will be forwarded to the Hotel Manager. Thank you once again and we do hope you will stay with us in the future.
Læs mere
Vi boede der i en nat på vores vej til Skomer ø. Hotellet ligger tæt på butikker og meget bekvemt. Det er meget stille og har en gratis parkeringsplads. Værelserne er rene med en kedel til at lave te og kaffe.
Læs mere
Svar fra TravelodgeUK, Nicolas from the Social Media team hos Travelodge Pembroke Dock
Svarede d. 28. jun. 2017
Thank you for taking the time to write a review. We love to hear what our guests get up to on their stays and we like to help by offering stays that are located in all the right places so we are pleased to hear that our hotel’s location was ideal for your stay with us. We’ll be happy to provide your comments to the hotel as this is the best way to help give the best service possible to our guests and we can’t wait to welcome you back soon.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suite
bedroom
Billede leveret af ledelsenTravelodge Pembroke Dock
Bathroom
Billede leveret af ledelsenTravelodge Pembroke Dock
Bathroom
Billede leveret af ledelsenTravelodge Pembroke Dock
Guest Room
Their telephone no, also is it possible to check in at 1am in the morning as we are arriving off ferry
Tel no is 0870 191 1799 and if checking in that late, I would suggest calling ahead but never had a problem with travelodge with this.
0 stemmer
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering