Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Smithaleigh

Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis internet
Wi-fi på offentlige områder
Røgfrit hotel
Morgenmad tilgængelig
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Familieværelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Mellemklasse
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
Sådan kommer du derhen
Exeter Lufthavn56 km
St Mawgan Lufthavn72 km
Se alle hoteller i nærheden
Restauranter i nærheden
Se alle restauranter i nærheden
Seværdigheder i nærheden
Se alle seværdigheder i nærheden
Anmeldelser med mere
219anmeldelser
63billeder
2Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 65
  • 59
  • 50
  • 21
  • 24
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Vi ønskede et sted at overnatte før vi kom på en bil færge fra Plymouth. Det så ud til at være et godt bud online, men jeg ville ikke komme her igen. Det er larmende og folk kom og gik hele natten. Knirkende gulvbrædder, man kan høre alle taler om. Sengen var hård, badeværelset t
Læs mere
Svar fra Donna A, General Manager hos The Smithaleigh
Svarede d. 5. jun. 2017
Thank you for your feedback it is greatly appreciated. I am sorry you have had a bad experience here at The Smithaleigh. We live on site and if we had known about any noise we would of course of dealt with it right away. As it happens we were not made aware of any such issues and given time to correct the problem. We are currently investing heavily in the accommodation and refurbishing our rooms. Our bathrooms are of standard size for en- suit bedrooms, I am sorry you felt this too small for your needs. All our bathrooms have a shower, sink and toilet or shower/ bath and generally have never caused a problem for our guests. Kind regards The Smithaleigh reservation team.
Læs mere
Vi bestilte 2 nætter på The Smithaleigh Hotel som en sidste øjebliks rejse til påske. Hotellets hjemmeside fungerer ikke så mange oplysninger så vi blev overrasket over at finde da vi ankom, hotellet havde ikke en restaurant, der bruger om aftenen. Vi har fundet nogle gode steder
Læs mere
Jeg har boet på en hverdagsaften hotel, gjorde ikke synes at det travle masser af parkeringspladser. Værelset var alt, hvad jeg havde brug for lidt kold selv med radiatoren på hele natten. Stikkontakt ved siden af sengen Witch er et plus premier og lodge har ikke dem. Det gjorde
Læs mere
Svar fra Donna A, Manager hos The Smithaleigh
Svarede d. 30. mar. 2017
Thank you for your lovely feedback. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. A shame you didn't manage to take breakfast with us but maybe next time! Kind regards The Smithaleigh
Læs mere
Familiesammenkomst bragte os ned til Plymouth. Vi kiggede på nettet og lide dette sted så tæt på vores familie. Vi reserverede direkte til at få en familie. Vi er rigtig glade, da vi ankom, og vi fandt vores familie værelse var meget stort med en separat lille værelse. Perfekt ti
Læs mere
Vi havde behov for et sted at bo i nærheden af Plymouth - desværre for en familie begravelse.
Det er annonceret som et hotel, men det er virkelig et motel med værelser med deres egen dør åbner mod parkeringspladsen!
Wi-fi er annonceret men når du ankommer du finder det kun i den
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokaler
Billede leveret af ledelsenThe Smithaleigh
Guest room
Billede leveret af ledelsenThe Smithaleigh
Guest room - twin
Billede leveret af ledelsenThe Smithaleigh
4 poster bed
Bathroom in Bridal Suit
Bridal Suit
Forrige
We stayed in this hotel but unfortunately my wife was taken ill and ended up in hospital. She did vomit onto the bedding and mattress. Because of the we were charged an extra £100 is this the usual policy?
Sorry can not help we would never stay again it was a dump when we stayed it needs a big upgrade Hope your wife is all better now
0 stemmer
Vis alle svar
What is your cancellation policy? Why is there never anyone to answer the phone ?
Thank you for your inquiry. Our cancellation policy . Winter season We have a 48 hr policy whereby if you cancel prior to 48 hours before your booking date you will not be charged . However if you cancel within the 48 hours of your arrival date the full amount will be charged. Our reception is manned from 8.30am until 8.30pm Mon- Fri and 9am-12 noon Sat and Sunday. If we miss your call I do apologize but if you leave a massage on our answer phone we will get back to you at the next convenient time.
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
73 $ - 95 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
TIDLIGERE KENDT SOM
New Country Inn & Smithaleigh Hotel
PLACERING
StorbritannienEnglandPlymouthPlympton
ANTAL VÆRELSER
13
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering