Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Azienda Agricola Borgo San Daniele

1
Alle billeder (1)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
7 °
0 °
dec
6 °
-1 °
jan
8 °
-1 °
feb
Kontakt
Via San Daniele 38, 34071, Cormons, Italien
Website
+39 0481 60552
Ring
Anmeldelser (6)
Filtrer anmeldelser
6 resultater
Medlemsvurdering
6
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
6
0
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 9. september 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 27. juni 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 27. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 29. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 25. oktober 2015
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Ristorante Albergo Felcaro
126 anmeldelser
0,44 km væk
Elliot Hotel & Ristorante
63 anmeldelser
8,01 km væk
Hotel Franz
714 anmeldelser
8,94 km væk
Hotel Ristorante Al Ponte
180 anmeldelser
9,29 km væk
Restauranter i nærhedenSe 46 restauranter i nærheden
Al Giardinetto
347 anmeldelser
0,84 km væk
Locanda Orologio
15 anmeldelser
1,16 km væk
Osteria La Caramella
201 anmeldelser
0,88 km væk
Enoteca di Cormons
164 anmeldelser
0,92 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 55 seværdigheder i nærheden
Weingut Thomas Kitzmueller
7 anmeldelser
1,13 km væk
Weingut Livio Felluga
7 anmeldelser
1,1 km væk
Duomo di Sant’Adalberto
11 anmeldelser
0,8 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Azienda Agricola Borgo San Daniele.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg