Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
12
Alle billeder (12)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende30 %
  • Rigtig god46 %
  • Gennemsnitlig12 %
  • Dårlig4 %
  • Frygtelig8 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
17 °
8 °
sep
13 °
5 °
okt
9 °
2 °
nov
Kontakt
German Street, Winchelsea, Rye TN36 4EN, England
Website
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Medlemsvurdering
8
9
2
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
8
9
2
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 19 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 10. juni 2017 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 2. maj 2017

Anmeldt 30. april 2017 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 23. april 2017

Mere

Anmeldt 17. april 2017

Mere

Anmeldt 9. april 2017 fra mobile enheder

Anmeldt 5. marts 2017

Anmeldt 13. februar 2017

Mere

Anmeldt 7. februar 2017 fra mobile enheder

Anmeldt 26. oktober 2016

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSee all hotels
The Lodge at Winchelsea
415 anmeldelser
0,55 km væk
River Haven Hotel
352 anmeldelser
3,06 km væk
The Hope Anchor Hotel
933 anmeldelser
3,19 km væk
The Mermaid Inn
1.193 anmeldelser
3,28 km væk
Restauranter i nærhedenSe 7 restauranter i Winchelsea
The New Inn Pub & Food
302 anmeldelser
0,01 km væk
The Ship
308 anmeldelser
1,35 km væk
The Lodge Restaurant
104 anmeldelser
0,52 km væk
Strand House
12 anmeldelser
0,37 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 6 seværdigheder i Winchelsea
St. Thomas the Martyr
175 anmeldelser
0,09 km væk
Winchelsea Beach
253 anmeldelser
1,4 km væk
Winchelsea Court Hall Museum
37 anmeldelser
0,11 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på The New Inn.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg