Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alle billeder (163)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende61 %
  • Rigtig god26 %
  • Gennemsnitlig8 %
  • Dårlig3 %
  • Frygtelig2 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
24 °
13 °
sep
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
Kontakt
| Loc. Badia a Coltibuono, 53013, Gaiole in Chianti, Italien
Website
+39 0577 74481
Ring
Forbedr denne registrering
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Gaiole in Chianti
fra 179,67 $
Flere oplysninger
fra 157,21 $
Flere oplysninger
fra 89,83 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (209)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Medlemsvurdering
37
13
3
1
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
37
13
3
1
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 55 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 3 uger siden

Jeg kom her med en gruppe på 8 personer til en privat tur, og vi havde alle så god tid. Turnéen var stor - - det gamle kloster og grundene var smukke, og jeg elskede at lære om historien. Vi havde prøvet fire forskellige vintyper...plus grappas, hvis vi var nysgerrige. Smagningen omfattede også en spredning af salami, ost og olivenolie. Vores guide åbnede alle flaskerne foran os, gav os en introduktion til de forskellige typer og lod os nyde alt. Min eneste klage. . . . for meget vin! Bare husk at forlade tid til at stoppe ved deres butik i bunden af bakken efter dit besøg.Mere

Dato for oplevelse: april 2019
Anmeldt d. 9. august 2019 fra mobile enheder

Et af vores rejsehøjdepunkter! Brug timer på at fordybe dig under en autentisk, charmerende og klog italiensk kok! Hun vil lære dig ting, du kan læse om, men hun bringer det hele til live i Badia-køkkenet. Så har du en pause for at spise nogle...appetitvækkere, og det hele ender med, at du spiser dine Toscana-kreationer i en smuk spisestue med Badias egne dyrkede og brandede vine og den biscotti, du rullede ud til dessert! Du går væk, glad, med viden om madlavning, der er overført af en ekspert, en opskriftsbøger og et Badia-forklæde! Ville hygge sig op til sit marmor madlavningsbord igen i hjerteslag! !Mere

Dato for oplevelse: juni 2019
Anmeldt d. 11. juli 2019

Efter en 15 års abscence gik vi tilbage til vores bryllupsrejse destination, og vi var forelskede overalt! Vi havde en vidunderlig frokost på et bord til to med den smukkeste udsigt. Vi havde løg fyldt med dearliver patee, og Mozzarello fyldt med Panzanella som startere,...efterfulgt af Ravioli med frisk Porcini samt Risotto med Pigeon bryst. Begge kurser var sublime! Kan ikke vente med at vende tilbage i 2034. . .Mere

Dato for oplevelse: juni 2019
Anmeldt d. 11. juni 2019

Vores gruppe på 7 venner havde en dejlig middag i dette gamle kloster på toppen af bjerget, med en moderne ristorante. Aspargesflan var mindeværdig, og da de fandt ud af, det var min fødselsdag, havde jeg et lys i min varme chokoladekage.

Dato for oplevelse: juni 2019
Anmeldt d. 6. juni 2019 fra mobile enheder

Kirken på Badia er et must besøg. Bygningens historie er utroligt, og den enkle skønhed af helligdommen inde er fantastisk. Det er svært at tro, hvor gammel den smukke struktur er. Derefter har du en dejlig frokost på den førsteklasses restaurant på grunden.

Dato for oplevelse: juni 2019
Anmeldt d. 31. maj 2019 fra mobile enheder

Vi kunne godt lide udsigten og venlighed personale samt menuen, som tilbyder nogle retter, som du ikke finder på hver toskansk menu som chick pea suppe eller fyldte gourgettes med ged ost. Dele er snarere på den lille side. Indretningen indenfor kunne dog forbedres. Det...syntes os som en smule steril.Mere

Dato for oplevelse: maj 2019
Anmeldt d. 20. april 2019 fra mobile enheder

Smukt sted at besøge og lære madlavning med italienske store kokke! Badia er en stor middelalderlig bygning og dens baggård Takeshi din åndedræt væk. . .

Dato for oplevelse: april 2019
Anmeldt d. 17. april 2019 fra mobile enheder

Vi besøgte klosteret og den historiske vinkælder med vinsmagning af 4 vine. Vores vejledning Tanya var meget velforberedte, venlige og charmerende og vi følte os som hjemme mens vi sad i den gamle refektory og laver smag. Højt anbefalet!

Dato for oplevelse: april 2019
Anmeldt d. 13. april 2019

De forsøgte at opkræve os € 150 for en vinsmagning. Da jeg forsøgte at få en forklaring, svarede de blot, at stedet sandsynligvis ikke var for os, og jeg citerer sagt "have en god tid andre steder". Rude og infuriating som vi aldrig er blevet...behandlet på denne måde i Italien. I hvert fald vi flyttede til Castillo gjorde Brolio hvor vi blev behandlet til en perfekt vinsmagning.Mere

Dato for oplevelse: april 2019
Anmeldt d. 26. marts 2019 fra mobile enheder

Dette sted er meget dejlig og tjenesten er meget professionel. Vi nød vores pasta og vin og var mindre tilfredse med vores oksekød hovedet vigtigste som var for det meste bare chewy. Alt i alt et rart sted, især midten vandretur som var tilfældet for...os!Mere

Dato for oplevelse: marts 2019
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 8 hoteller i nærheden
Hotel La Fonte del Cieco
90 anmeldelser
3,28 km væk
Castello di Spaltenna Exclusive Tuscan Resort & Spa
815 anmeldelser
3,7 km væk
Ultimo Mulino Country Hotel
164 anmeldelser
4,67 km væk
Residence Villa Miranda/Santa Cristina
19 anmeldelser
4,72 km væk
Restauranter i nærhedenSe 43 restauranter i nærheden
Papposileno
515 anmeldelser
4,1 km væk
Osteria Il Papavero
935 anmeldelser
3,64 km væk
La Cantinetta
98 anmeldelser
4,35 km væk
Osteria di Montegonzi
141 anmeldelser
3,67 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 24 seværdigheder i nærheden
Azienda Agricola Semboloni Fabio
75 anmeldelser
5,9 km væk
Cantalici
112 anmeldelser
5,99 km væk
Le Miccine
92 anmeldelser
4,62 km væk
Roseto Botanico Carla Fineschi
33 anmeldelser
6,06 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Badia a Coltibuono.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg