Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
36
Alle billeder (36)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende79 %
  • Rigtig god14 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig7 %
Om
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
7 °
4 °
jan
7 °
3 °
feb
10 °
5 °
mar
Kontakt
Strada Provinciale Castellina in Chianti km 9,250, 50021, Barberino Val d'Elsa, Italien
Website
+39 339 755 4145
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
1 resultat
Medlemsvurdering
1
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
1
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 11. juli 2016

Fantastisk besøg. Den tur var fremragende, og meget informativ, vores guide Emanuele var virkelig engagerede og glade for at svare på vores mange spørgsmål. Kan varmt anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2016
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 6 hoteller i nærheden
Hotel Colle Etrusco Salivolpi
605 anmeldelser
1,05 km væk
La Petraia
4 anmeldelser
1,48 km væk
Hotel Il Colombaio
106 anmeldelser
1,62 km væk
Hotel Villa Godenano
13 anmeldelser
1,76 km væk
Restauranter i nærhedenSe 28 restauranter i nærheden
Albergaccio di Castellina
364 anmeldelser
1,25 km væk
Il Fondaccio dai dottori
533 anmeldelser
1,15 km væk
Azienda Agricola Casa Emma
17 anmeldelser
0 km væk
Ristoro Lucarelli
94 anmeldelser
1,56 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 27 seværdigheder i nærheden
Castellare di Castellina Winery
48 anmeldelser
0,73 km væk
San Donatino
31 anmeldelser
0,62 km væk
Poderi Val Verde - Chianti Cooking Lesson
68 anmeldelser
1,56 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Osservatorio Polifunzionale del Chianti.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg