Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Schooner Steelaway
Booking er ikke mulig på TripAdvisor

Vil du se andre muligheder, der kan bookes nu?
4
Alle billeder (4)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende67 %
  • Rigtig god33 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
16 °
3 °
jan
17 °
5 °
feb
20 °
7 °
mar
Kontakt
201 W Saint Marys St, St. Marys, GA 31558-4969
Website
+1 919-704-0630
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (3)
Filtrer anmeldelser
3 resultater
Medlemsvurdering
2
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
2
1
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 2. juli 2012
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: maj 2012
Anmeldt d. 20. juni 2012
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: april 2012
Anmeldt d. 19. juni 2012
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: februar 2012
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 4 hoteller i nærheden
Riverview Hotel
243 anmeldelser
0,16 km væk
Cumberland Island Inn & Suites
249 anmeldelser
4,49 km væk
Cumberland Kings Bay Lodges
34 anmeldelser
5,39 km væk
Mariners Suites
47 anmeldelser
8,75 km væk
Restauranter i nærhedenSe 63 restauranter i nærheden
Riverside Cafe
518 anmeldelser
0,06 km væk
Lang's Marina Restaurant
436 anmeldelser
0,16 km væk
Cedar Oak Cafe
97 anmeldelser
0,42 km væk
Pauly's Cafe
121 anmeldelser
0,19 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 26 seværdigheder i nærheden
Cumberland Island National Seashore Museum
110 anmeldelser
1,25 km væk
St. Marys Submarine Museum
168 anmeldelser
0,11 km væk
St. Marys Howard Gilman Memorial Waterfront Park
46 anmeldelser
0,17 km væk
St. Marys Welcome Center
85 anmeldelser
0,57 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Schooner Steelaway.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg