Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Upstairs at Studio 54

770 Lexington Ave Ste 1701, New York City, NY 10021-8165
+1 212-445-0190
Ring
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Leveret af
Microsoft® Translator
Vis maskinoversættelser

læs mere

Anmeldt 7. februar 2006
Jersey4Ever
,
New Monmouth, NJ
Læs 1 anmeldelse
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende0 %
  • Rigtig god100 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
770 Lexington Ave Ste 1701, New York City, NY 10021-8165
Upper East Side
KONTAKT
+1 212-445-0190
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 7. februar 2006

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle 473 hoteller i New York City
Hotel Delmonico
1 anmeldelse
0,19 km væk
The Melrose Hotel
2 anmeldelser
0,19 km væk
Loews Regency New York Hotel
1.739 anmeldelser
0,21 km væk
Renaissance New York Hotel 57
1.388 anmeldelser
0,26 km væk
Restauranter i nærheden
Sprinkles Cupcakes
363 anmeldelser
0,02 km væk
The Bar Room
92 anmeldelser
0,08 km væk
Maison Hugo
59 anmeldelser
0,05 km væk
Amali
155 anmeldelser
0,08 km væk
Seværdigheder i nærheden
Bloomingdale's
752 anmeldelser
0,16 km væk
Society of Illustrators
43 anmeldelser
0,22 km væk
Christ Church
10 anmeldelser
0,18 km væk
Grolier Club
5 anmeldelser
0,21 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Upstairs at Studio 54.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send