Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Tenuta di Nozzole

Lukket: Lukket
Åben i dag: Lukket
Gem
Videresend
3
Alle billeder (3)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lukket
Åbningstid i dag: Lukket
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
24 °
13 °
sep
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
Kontakt
Via di Nozzole 12 | Loc. Passo Dei Pecorai, 50022, Greve in Chianti, Italien
Website
+39 055 859811
Ring
Anmeldelser (1)
Filtrer anmeldelser
1 resultat
Medlemsvurdering
1
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
1
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 29. april 2016

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 19 hoteller i Greve in Chianti
Casprini Da Omero
90 anmeldelser
0,48 km væk
Castello Vicchiomaggio
489 anmeldelser
2,11 km væk
Locanda Il Gallo
87 anmeldelser
2,56 km væk
Agriturismo Poggio ai Mandorli
9 anmeldelser
3,42 km væk
Restauranter i nærhedenSe 99 restauranter i Greve in Chianti
Il Cavaliere di Gabbiano
138 anmeldelser
2,2 km væk
La Dispensa di Andrea e Gregorio
291 anmeldelser
3,52 km væk
Casa Del Popolo
45 anmeldelser
4,98 km væk
Casprini Da Omero - Ristorante al Passo dei Pecorai
10 anmeldelser
0,4 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 82 seværdigheder i Greve in Chianti
KM Zero Tours - Slow Travel Tuscany
49 anmeldelser
3,47 km væk
Pastificio Artigianale Fabbri - Il Museo della Pasta
7 anmeldelser
3,54 km væk
Villa Calcinaia Wine Shop
11 anmeldelser
5,16 km væk
Scuola di Cucina Fonte de Medici
11 anmeldelser
5,05 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Tenuta di Nozzole.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg