Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

ROXY Bar - Gelateria Artigianale

Gem
Videresend
6
Alle billeder (6)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende37 %
  • Rigtig god34 %
  • Gennemsnitlig20 %
  • Dårlig6 %
  • Frygtelig3 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
21 °
12 °
okt
16 °
7 °
nov
12 °
5 °
dec
Kontakt
Via Matteo Verde, Napoli Forio, Isola d'Ischia, Italien
+39 081 998142
Ring
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
1 resultat
Medlemsvurdering
0
0
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
0
0
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 29. maj 2016

De har en masse gode smag men vi var ikke-fans af isen. Det er ikke forfriskende. Jeg havde en kegle, som var temmelig hengemt, og smide det meste af de kegleformede og resten af min is da jeg havde intet ønske om at afslutte det...endte. Min mand følte det samme.Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 242 hoteller i nærheden
Hotel Villa Verde
74 anmeldelser
0,02 km væk
Hotel Terme Zi Carmela
349 anmeldelser
0,1 km væk
Hotel Villa Carolina
265 anmeldelser
0,25 km væk
Relais Villa Raffaele
9 anmeldelser
0,29 km væk
Restauranter i nærhedenSe 507 restauranter i nærheden
Il Pizzicotto
321 anmeldelser
0,06 km væk
La Bella Napoli
1.470 anmeldelser
0,2 km væk
Ristorante Zi Carmela
425 anmeldelser
0,11 km væk
La Tinaia
1.917 anmeldelser
0,03 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 191 seværdigheder i nærheden
Chiesa del Soccorso
1.610 anmeldelser
0,37 km væk
Giardini Ravino
468 anmeldelser
1,1 km væk
Basilica Di Santa Maria Di Loreto
70 anmeldelser
0,45 km væk
Spiaggia di Cava dell'Isola
139 anmeldelser
1,15 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på ROXY Bar - Gelateria Artigianale.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg