Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

La Gelateria Dell'angolo

Via Capo D'Orso S.N., Palau, Sardinien, Italien
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt for 6. september 2014
TheItalianTopDog
,
London, Storbritannien
fra mobile enheder
Læs alle 111 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende51 %
  • Rigtig god27 %
  • Gennemsnitlig10 %
  • Dårlig7 %
  • Frygtelig5 %
PLACERING
Via Capo D'Orso S.N., Palau, Sardinien, Italien
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (111)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 6. september 2014 fra mobile enheder

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 833 hoteller i Sardinien
La Vecchia Fonte Hotel
333 anmeldelser
0,12 km væk
Hotel La Roccia
167 anmeldelser
0,23 km væk
Hotel Piccada
275 anmeldelser
0,29 km væk
Hotel Murru
10 anmeldelser
0,34 km væk
Restauranter i nærheden
Le Dolcezze Napoletane
410 anmeldelser
0,18 km væk
M'Attizza La Pizza
137 anmeldelser
0,07 km væk
Chimbe
460 anmeldelser
0,15 km væk
CuPPulata
710 anmeldelser
0,19 km væk
Seværdigheder i nærheden
Palau Tourism Office
44 anmeldelser
0,26 km væk
Dea del Mare ShardanaSail
1.076 anmeldelser
0,21 km væk
NatourSardinia
118 anmeldelser
0,35 km væk
Sardinia Island Tours
123 anmeldelser
0,3 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på La Gelateria Dell'angolo.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send