Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Basic Ingredients Bakery

Åben nu: 08.00 - 16.00
Åben i dag: 08.00 - 16.00
Gem
Videresend
4
Alle billeder (4)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende84 %
  • Rigtig god8 %
  • Gennemsnitlig8 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Åben nu
Åbningstid i dag: 08.00 - 16.00
Se alle tidspunkter
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
18 °
8 °
sep
11 °
1 °
okt
4 °
-3 °
nov
Kontakt
Route 3 A, 1777 Lake Street, Bristol, NH 03222
Website
+1 603-744-6035
Ring
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
3 resultater
Medlemsvurdering
2
0
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
2
0
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 27. maj 2017

Mere

Anmeldt 15. september 2016

Mere

Stickybunsrus, Owner hos Basic Ingredients Bakery, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. september 2016
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 2. august 2008

Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSee all hotels
Comfort Inn
122 anmeldelser
10,38 km væk
Cold Spring Resort
131 anmeldelser
13,18 km væk
Red Carpet Inn & Suites Plymouth
147 anmeldelser
14,73 km væk
Boulders Motel & Cottages
59 anmeldelser
15,36 km væk
Restauranter i nærhedenSe 27 restauranter i Bristol
Binn Tavern
12 anmeldelser
1,07 km væk
The Mill Fudge Factory
109 anmeldelser
4,77 km væk
LinCross Roast Beef and More
62 anmeldelser
4,7 km væk
The Homestead Restaurant & Tavern
167 anmeldelser
5,65 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 11 seværdigheder i Bristol
Wellington State Park
75 anmeldelser
4,27 km væk
Profile Falls
35 anmeldelser
7,15 km væk
Paradise Point Nature Center
7 anmeldelser
7,99 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Basic Ingredients Bakery.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg