Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Basic Ingredients Bakery

Route 3 A, 1777 Lake Street, Bristol, NH 03222
+1 603-744-6035
Ring
Website
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

læs mere

Anmeldt 27. maj 2017
67Auburn
,
Auburn, New Hampshire
Læs alle 10 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende90 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig10 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Lukket
Alle åbningstider
Åbningstid i dag: Lukket
PLACERING
Route 3 A, 1777 Lake Street, Bristol, NH 03222
KONTAKT
Website
+1 603-744-6035
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 27. maj 2017

Mere

Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 15. september 2016

Mere

Stickybunsrus, Owner hos Basic Ingredients Bakery, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. september 2016
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 2. august 2008

Mere

I nærheden
Restauranter i nærheden
Binn Tavern
11 anmeldelser
1,07 km væk
LinCross Roast Beef and More
46 anmeldelser
4,7 km væk
The Homestead Restaurant & Tavern
146 anmeldelser
5,56 km væk
The Mill Fudge Factory
107 anmeldelser
4,77 km væk
Seværdigheder i nærheden
Wellington State Park
73 anmeldelser
4,27 km væk
Profile Falls
31 anmeldelser
7,15 km væk
Paradise Point Nature Center
6 anmeldelser
7,99 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Basic Ingredients Bakery.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send