Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Har du besøgt Snack Bar Alessio?
Send billederSkriv anmeldelse
Oversigt over rejsende
  • Fremragende33 %
  • Rigtig god67 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
30 °
18 °
aug
25 °
13 °
sep
20 °
10 °
okt
Kontakt
Localita Galantina Strada Statale Sabina km 0, 02044, Forano, Italien
Website
+39 0765 515199
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (3)
Filtrer anmeldelser
3 resultater
Medlemsvurdering
1
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
1
2
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 22. december 2016
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: december 2016
Anmeldt d. 20. september 2016
Google Oversæt

Dato for oplevelse: september 2016
Anmeldt d. 16. august 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for oplevelse: april 2015
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Roma Domus Hotel
96 anmeldelser
7,62 km væk
Agriturismo Santo Pietro di Coltodino
32 anmeldelser
9,7 km væk
Agriturismo Casalelaluna
52 anmeldelser
12,83 km væk
Best Western Park Hotel
519 anmeldelser
14,79 km væk
Restauranter i nærhedenSe 8 restauranter i nærheden
Agriturismo la collina degli Ulivi
22 anmeldelser
1,74 km væk
ORTOBIO Ristorante Bio Gourmet
420 anmeldelser
3,18 km væk
La Belle Evoque
111 anmeldelser
3,69 km væk
Trattoria Pizzeria Enoteca Capocroce
91 anmeldelser
3,73 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe alle seværdigheder i nærheden
Torre longobarda
7 anmeldelser
4,84 km væk
Gusto al Borgo
16 anmeldelser
5,55 km væk
Riserva Naturale Regionale Nazzano Tevere-Farfa
89 anmeldelser
6,46 km væk
Tenuta Santa Lucia
18 anmeldelser
6,56 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Snack Bar Alessio.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg