Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
39
Alle billeder (39)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende62 %
  • Rigtig god26 %
  • Gennemsnitlig6 %
  • Dårlig6 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Kontakt
Strada Provinciale 149, Sale San Giovanni, Italien
Website
+39 371 387 8678
Ring
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Medlemsvurdering
18
8
2
2
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
18
8
2
2
0
Filtre
Opdaterer listen...
1-10 af 30 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 23. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 15. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 12. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 8. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 7. juli 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 4. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 2. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 2. juli 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 2. juli 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Relais del Monastero di Marco
20 anmeldelser
10,83 km væk
Hotel La Gaietta
33 anmeldelser
11,35 km væk
Hotel Bellavista
121 anmeldelser
13 km væk
Hotel Ristorante Del Peso
57 anmeldelser
14,4 km væk
Restauranter i nærhedenSe 2 restauranter i nærheden
Osteria delle Erbe
103 anmeldelser
0,74 km væk
Salvetti
192 anmeldelser
2,59 km væk
T Bar
9 anmeldelser
3,76 km væk
Ristorante Italia
229 anmeldelser
4,06 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 2 seværdigheder i nærheden
Castello di Saliceto
24 anmeldelser
7,37 km væk
Bar Arcobaleno
9 anmeldelser
7,59 km væk
Castello di Sale San Giovanni
11 anmeldelser
0,94 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Fioritura della Lavanda.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg