Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Yammas Restaurant

No 42 Bokmakierie Ave | Tuscany, Rustenburg 0300, Sydafrika
+27 14 533 2091
Ring
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt 27. juli 2016
martie356
,
Rustenburg, Sydafrika
Læs alle 7 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende30 %
  • Rigtig god14 %
  • Gennemsnitlig14 %
  • Dårlig28 %
  • Frygtelig14 %
PLACERING
No 42 Bokmakierie Ave | Tuscany, Rustenburg 0300, Sydafrika
KONTAKT
+27 14 533 2091
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 27. juli 2016

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 23. maj 2013

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 4. marts 2013

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 11. december 2012

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Yammas Restaurant.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send