Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
426
Alle billeder (426)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende20 %
  • Rigtig god37 %
  • Gennemsnitlig28 %
  • Dårlig9 %
  • Frygtelig6 %
Om
Kontakt
Tringkap, 39100, Malaysia
Website
+60 5-496 1208
Ring
Anmeldelser (320)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Medlemsvurdering
19
33
28
10
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
19
33
28
10
8
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 98 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 26. juni 2017

Anmeldt 26. juni 2017 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 20. juni 2017 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 13. juni 2017

Mere

Anmeldt 11. juni 2017 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 8. juni 2017

Mere

Anmeldt 23. maj 2017

Anmeldt 19. maj 2017 fra mobile enheder

Anmeldt 18. maj 2017

Mere

Anmeldt 16. maj 2017 fra mobile enheder

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 23 hoteller i Cameron Highlands
Copthorne Hotel Cameron Highlands
1.046 anmeldelser
1,74 km væk
Nova Highlands Resort
229 anmeldelser
1,8 km væk
Natasya Resort Cameron Highlands
54 anmeldelser
1,93 km væk
Parkland Hotel
141 anmeldelser
4,4 km væk
Restauranter i nærhedenSe 125 restauranter i Cameron Highlands
MR. AISU
64 anmeldelser
4,39 km væk
Delicious & Happiness Kitchen
71 anmeldelser
4,4 km væk
Cameron Organic Produce
204 anmeldelser
4,44 km væk
Restaurant Tuan Yuan
10 anmeldelser
4,37 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 69 seværdigheder i Cameron Highlands
Rose Centre
186 anmeldelser
1,44 km væk
Rose Valley
92 anmeldelser
0,59 km væk
Water Crest Valley
69 anmeldelser
0,82 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Cameron Lavender.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg