Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Souk Cuisine

Lukket nu: 09.00 - 17.00
Åben i dag: 09.00 - 17.00
234
Alle billeder (234)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende84 %
  • Rigtig god11 %
  • Gennemsnitlig2 %
  • Dårlig1 %
  • Frygtelig2 %
Om
Lukket nu
Åbningstid i dag: 09.00 - 17.00
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: Mere end 3 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
17 °
6 °
dec
17 °
5 °
jan
18 °
6 °
feb
Kontakt
Derb Tahtah 5 | Zniquat Rhaba, Marrakech 40000, Marokko
Website
+212 673-804955
Ring
Forbedr denne registrering
oversat af Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Marrakech
fra 63,60 $
Flere oplysninger
fra 40,50 $
Flere oplysninger
fra 60,10 $
Flere oplysninger
fra 57,80 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (237)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Medlemsvurdering
52
6
3
2
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
52
6
3
2
1
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 64 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 1 uge siden

Hvis du ønsker at komme tæt på den lokale madkultur, er dette madlavningskollen til dig. Vi ankom foran Cafe de France i Jemaa el-fna, hvor vi blev mødt af Gemma van de Burgt, der ejer Souk Cuisine. Hun er dejlig og fik gruppen til at...føle sig velkommen. Der var 12 af os i gruppen, og Gemma gav os øjeblikkeligt en indkøbsliste, der dækker den mad, vi skal købe og derefter lave mad. Hver af os havde også en pung med 50 dirhams (€ 5), som vi plejede at købe maden. Det var meget sjovt at gå gennem soukene med Gemma og besøge hendes yndlingsbutikker, og da vi gik Gemma forklarede forskellige lokale skikke og hjalp os med at købe mad med særlig opmærksomhed på vores budget. Vi købte grøntsager, brød, kylling, fisk, krydderier, olier og filo wienerbrød klar til vores madlavning eventyr. Handlen tog omkring 1. 5 timer og vi gik gennem Medina mod madlavningsskolen, hvor vi nærmede os en ubehagelig brun dør, som førte os ind i en storslået Riyadh. Det var et stort torv uden tag, høje vægge og citrus træer i hvert hjørne. Hvilket godt sted for en madoplevelse. Der var også et smukt lagt ud ildfaste bord, hvor vi havde mintete, før handlingen startede. Vi blev derefter kitted ud med et forklæde, en huggebænk, et skærebræt, viskestykker og selvfølgelig skarpe knive til at forberede maden. Vi blev også mødt af de lokale Marrakech kvinder, der hjalp os Forbered og lav mad. Køkkenet var fremragende bestående af traditionelle marokkanske salater, kylling og fisk tagines, dips og desserter ledsaget af en Rose fra Meknes. Jeg kan ikke anbefale denne oplevelse mere højt til dig og på 550 dirhams pr. Person for en dag, der starter kl 10. 00 og slutter kl. 00 pm er fantastisk værdi. Gemma og hendes hold kører en ekstremt professionel madlavningskole, og det var dejligt at være en del af dagen, og du kan købe et forklæde fra skolen som en påmindelse om din madoplevelse.Mere

Dato for oplevelse: november 2018
Anmeldt for 1 uge siden

Vi gjorde dette i Marrakech, og det var fantastisk. Gemma er bedst og var meget hjælpsomme i at gøre måltidet imødekomme os at være vegetarer. Den bedste del var dog at shoppe for friskvarer i souks og få en spids ved ægte marokkansk livsstil.

Dato for oplevelse: november 2018
Anmeldt for 3 uger siden

Vi havde absolut en vidunderlig tid på Souk Cuisine! Så mange andre korrekturlæsere har nævnt højdepunkterne - kommer til at shoppe på markedet, interagerer med Gemma's favoritbutikere, opdager det fælles madsprog med de marokkanske damer, drikker myntete i den smukke riad, det fælles bageri, den...fest, der spredes ud af det tidspunkt du er færdig med madlavning, og den vidunderlige lille kammeratskab, som du bygger sammen med de andre deltagere - og jeg kan godtgøre at det er sandt! ! Denne aktivitet er fra kl. 10 til 15 og det var værd at "opgive en dag" - jeg blev mere ud af denne aktivitet og følte mig mere integreret med kulturen, end jeg ville have, hvis jeg rusede rundt til museer og paladser . Dette var bestemt en af ​​mine foretrukne ting, jeg gjorde under en uges tur til Marokko. Souk køkken var fremragende.Mere

Dato for oplevelse: november 2018
Anmeldt d. 6. november 2018 fra mobile enheder

Havde lige den bedste dag. Gemma, Cecille og team giver et ægte indblik i Marrakechs Souks, markeder og damerne, der leverer madlavning, er alle fantastiske. Du møder på det centrale torv og bruger den næste 1. 5 til 2 timer shopping - fiskemager, grøntsagsmarked, krydderier,...urter, oliven, figner, datoer, konserveret citron og endda et besøg på det fælles bageri. Dette er en del af dagens oplevelse. Så leder du til en riad for at forberede frokost i en fantastisk omgivelser. Vi forberedte et par forskellige salater, nogle wienerbrød fyldt pakker, en sværdfisk tagine og et par kiks / frugt og chokolade desserter (nogle som måtte tages tilbage til det fælles bakeri til madlavning). Frokost er så meget afslappet - spiser hvad der lige er købt, tilberedt og kogt - vaskes med et par flasker vin, flaskevand og mynte-te. Min kone og jeg var med en familie fra USA og en gruppe fra Holland (15 personer i alt) og vi fik alle på godt. God gruppe at være sammen med og meget latter. Jeg vil meget anbefale Souk køkken. Tak GemmaMere

Dato for oplevelse: november 2018
Anmeldt d. 27. oktober 2018

En ven bookede en madlavning klasse til vores gruppe af 8 damer fra USA og Canada på vores 1 street fuld dag i en uge i Marrakech (& Atlas bjerge) & det var en højdepunkt for mig. Vi startede med at købe ingredienser i souken...- - møde matsælgere, snige i noget krydderi og argonolie shopping og navigere gennem gyderne med Jamal, vores pasient, charmerende guide. Så gik vi ind i gården af ​​en rummelig, ren Riad med veludstyrede madlavningsstationer, og vi kom til arbejde. På en eller anden måde fik Gemma os alle i orden og på opgaven problemfrit, og hun fik os til at føle os velkomne. Udover at lære hvordan man håndterer taginen, så nyder jeg chancen for at lære fra Gemma om, hvordan hun begyndte sin forretning og har en kvinde ejet og driver virksomhed i en anden kultur end hendes egen. Ekstra bonus er, at hver enkelt skål var lækker. De damer, der guidede os i køkkenet var så elskværdige og varme, på trods af at vi ikke talte et fælles sprog. Faktisk handlede det fælles sprog om at dele madpræparater og nyde det! Jeg ville ønske, at jeg kunne vende tilbage til mere avancerede klasser med Gemma og hendes hold. Hvilken glædelig dag!Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 24. oktober 2018

Vi mødte Gemma og 10 andre engelsktalende kvinder i medinaen til at væve gennem markederne for at shoppe for ingredienser, vi skulle forberede vores frokost. Vi ankom en dejlig riad med vores pakker og efter at have doneret vores forklæder tilrettelagt for at lave mad...i udendørs køkkenet under ekspert vejledning af flere kvinder marokkanske kokke. Det var sjovt og vi kogte mange vidunderligt lækre salater, tagines og desserter, som vi delte på en lang fælles frokostbord efter. Vi gik endda til lokale bager til at aflevere og senere afhente vores brød og kager kogte i en lokal træ ovn. Det var en sjov oplevelse og kan ikke vente med at prøve opskrifterne hjemme.Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 17. oktober 2018

Jeg var lidt bekymret, som andre har påpeget, at denne klasse er mere hugget og måler end den egentlige madlavning, men efter at have gjort det, troede jeg, at det var fint, da meget madlavning bare forlader det i taginen på en brænder eller bringe...det til fællesskabet ovnen til at lave mad. Selv med sprogbarriererne var de lokale kvinder meget sjovt, og det var dejligt at tale med alle de andre internationale deltagere (vi havde Tyskland, Holland, Storbritannien og Italien i vores klasse). Den rigtige højdepunkt i denne klasse var dog at shoppe på markederne og lære mere om de forskellige ingredienser og butikker. Også dejligt at vide, hvor man kan få de gode ting at bringe hjem.Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 5. oktober 2018

Venner havde anbefalet Gemmas klasse og vi blev ikke skuffede. Dagen var fremragende. Startet med et par timers shopping i souket efter at have været udstyret med en indkøbsliste og nogle penge i en pung. Masser af sjov at købe ingredienserne og lære meget om...de forskellige krydderier og urter. Klassen afholdes i en gammel Læs med stor gårdhave og efter en afslappende tid, der drikker mynte-te og nyder nogle oliven, var det nede for erhvervslivet. Der var 12 af os. . og 5 kokke. . . masser af huggning, instruktioner på engelsk og fransk og en masse latter. Når tanginess hvor på det gav os en chance for at forberede cookies til dessert. . . . så sad vi ned og nydt måltidet. Vi var heldigvis at have en engagerende, ung (end os) skare. . . så masser af historier og deling af oplevelser over et godt måltid. Kunne ikke have haft dagen mere. Godt gjort Gemma.Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 3. maj 2018

Min mand og jeg gjorde dette på vores første dag i Marrakech. Det var så godt. Vi vandrede markederne indsamling af vores ingredienser til at lave mad med. Vores værtinde var venlige og informative, vi vævede ind og ud af alleys og dukkede op på...en Riad at forberede mad. Det var smukt. Fødevarer, de lokale damer, der hjalp os og gården hvor vi kogte. Gør det. Du bliver ikke ked af detMere

Dato for oplevelse: oktober 2017
Anmeldt d. 10. april 2018

Vores klasse med Souk Cuisine var en fantastisk måde at opleve souken på, lære om marokkansk køkken og møde hyggelige mennesker. Vi startede med en shoppingudflugt gennem souken ledet af Gemma, ejeren af ​​Souk Cuisine. Vi havde allerede turneret souk, men faktisk at være der...for at handle gjorde det til en meget bedre oplevelse. Vi fik en indkøbsliste og pengeseddel. Gemma førte os gennem souken, introducerede os til sælgerne og forklarede ingredienserne. Efter shopping vendte vi tilbage til en hyggelig Riad i hjertet af byen. Gården er udstyret med madlavning stationer til at rumme + / - 12 personer, selvom klassestørrelser er normalt mindre. Fire dejlige lokale kvinder førte os gennem huggning og madlavning. De taler hovedsagelig fransk (og arabisk tydeligvis), men kan komme forbi på engelsk og nogle hollandske. Sprog var ikke noget problem, fordi alting er i hånden. De demonstrerer og styrer dig gennem trinene. De nøjeregnende trin som stegning fødevarer eller overvågning tagines blev gjort af instruktørerne. Vores menu bestod af flere salater, "tapas" stil appetitvækkere og to tagines (begge fisk på vores dag men menuerne varierer) og marokkanske wienerbrød til dessert. Eftermiddagen sluttede med en fælles frokost af de retter, vi havde kogt, alle vaskede af lokal vin. Hvis instruktørerne beder dig om at komme sammen med den lokale bager til brød eller til at lave mad, skal du ikke tøve med det. Det var fascinerende at se de nærliggende kommunale ovne og lære om de traditionelle bagere. Klassen varede fra kl. 10.00 til ca. 15:00, herunder shopping, madlavning og spisning. Vi forlod med en lille kokbog af deres opskrifter og gode minder.Mere

Dato for oplevelse: april 2018
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 516 hoteller i nærheden
Riad Zarka
116 anmeldelser
0,04 km væk
Riad Rahba Marrakech
101 anmeldelser
0,07 km væk
Riad Joya
322 anmeldelser
0,08 km væk
Riad Ecila
42 anmeldelser
0,09 km væk
Restauranter i nærhedenSe 1.057 restauranter i nærheden
Corner Cafe
933 anmeldelser
0,19 km væk
Mechoui Alley
121 anmeldelser
0,21 km væk
Roti D'or
1.664 anmeldelser
0,21 km væk
Chez Brahim
1.534 anmeldelser
0,16 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 1.864 seværdigheder i nærheden
Boucharouite Museum
366 anmeldelser
0,23 km væk
Musee de Mouassine
208 anmeldelser
0,25 km væk
Rahba Kedima Square
450 anmeldelser
0,07 km væk
Heritage Museum
93 anmeldelser
0,04 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Souk Cuisine.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg