Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fattoria Colsanto

Via Montarezza 33, 06031, Bevagna, Italien
+39 0742 360412
Ring
Website
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt 5. maj 2016
Et TripAdvisor-medlem
fra mobile enheder
Læs alle 15 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende80 %
  • Rigtig god20 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
Via Montarezza 33, 06031, Bevagna, Italien
KONTAKT
Website
+39 0742 360412
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Et TripAdvisor-medlem
51
Anmeldt 5. maj 2016 fra mobile enheder

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle 8 hoteller i Bevagna
Agriturismo Ristorante Casa Cantone
136 anmeldelser
1,18 km væk
Poggio delle Civitelle Agriturismo
30 anmeldelser
1,85 km væk
Antico Borgo Carceri
9 anmeldelser
2,44 km væk
Residenza Porta Guelfa
314 anmeldelser
2,67 km væk
Restauranter i nærheden
Redibis
340 anmeldelser
2,84 km væk
Ristorante La Lumaca d'Oro
86 anmeldelser
1,43 km væk
Serpillo
513 anmeldelser
1,83 km væk
Osteria del Podesta
418 anmeldelser
2,9 km væk
Seværdigheder i nærheden
Antico Frantoio Nunzi
32 anmeldelser
1,72 km væk
Piazza Silvestri
167 anmeldelser
2,95 km væk
Tenuta Castelbuono
126 anmeldelser
2,73 km væk
Chiesa di San Michele Arcangelo
62 anmeldelser
2,93 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Fattoria Colsanto.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send