Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Massaciuccoli
Tilføj
Indbakke
Søg
Alle billeder (330)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende99 %
  • Rigtig god1 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
13 °
6 °
nov
10 °
3 °
dec
9 °
2 °
jan
Kontakt
Via Pietra a Padule 5102, 55054 Massaciuccoli, Italien
Website
+39 335 812 9442
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (273)
Filtrer anmeldelser
85 resultater
Medlemsvurdering
82
3
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
82
3
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 85 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 2 uger siden

Jeg er lige afsluttet fra min uge på Toscana Saporita Cooking School, og det overgik alle forventninger, der allerede var høje. Jeg vil sige, at min oplevelse var polær modsætning til MamasGotToTravel, fordi jeg lavede en ekstraordinær mængde bagning, madlavning, pastarullning, skæring og samling. Jeg...tog det regelmæssige program såvel som eftermiddagen avancerede og bagning. Som en del af det regelmæssige program blev de studerende tålmodig undervist i knivfærdigheder (tak Keith!) Såvel som vi lavede pasta, multicolor spinat-ravioli, 2 typer gnocchi, wienerbrødskorpe, som vi derefter brugte til at lave en chokolade Nonno terte, 2 typer pizzadej, tiramisu og risotto. Jeg er sikker på, at jeg har glemt et par retter. Der var også retter demonstreret af personalet. Alt sammen mens Sandra og hendes personale giver historisk information om, hvordan skålen kom til Italien, og hvorfor det er vigtigt for regionen. Sandra brænder for at bevare de regionale retter fra hendes arv. Hun elsker at joke om franskmændene, men det er klart, at hun bare spøg. Vi lærte også en masse vigtig information om fødevaresikkerhed, og især Keith lærte meget om, hvordan man spiser sundt. Hvis du virkelig ønsker en ekstraordinær oplevelse - tag også de avancerede kurser og bagningskurser, der tilbydes om eftermiddagen, mens de andre studerende turnerer i regionen. I løbet af disse kurser lavede jeg branzino i papillote, brutti ma buono (grimme og gode cookies), linzer torte og canutti (biscotti) cookies, hjemmelavet butterdej (et af mine personlige højdepunkter), et utal af dejlige godbidder lavet med butterdej inklusive quiche, croissanter, æbleterter og søde og velsmagende wienerbrød, donuts, forskellige brød lavet med forretter, annelotti pasta fyldt med græskar og mere. Dette var bestemt en praktisk oplevelse! Vi tilbragte også en dag med trøffeljagt og Juto fandt 3 hvide trøfler, hvilket var ret spændende! Processen med at træne hundene er fantastisk, ligesom vores 3 retters frokost med friske hvide trøfler barberet på hvert kursus. Morgenmaden, frokosten og middagen er ekstraordinære, og efter den første dag indså jeg, at jeg var nødt til at sætte mig bedre i gang.  Sandra og hendes personale var åbne for hver studerende, og vi blev alle familie. De er også ekstremt fleksible til at tilpasse sig folks spisestilarter. Jeg er pescatarian, og de forsynede mig med separate retter til at rumme - for eksempel lavede klassen safran vegetarisk risotto til mig, mens de også lavede safranrisotto med ossa buccosaus til resten af klassen. Jeg blev også overrasket over MamasGottaTravel's kommentar om tip til personalet. Hver tur, krydstogt eller anden rejseoplevelse, jeg nogensinde har taget, nævner, at tip til personalet værdsættes. Jeg følte intet pres - men ønskede helt sikkert at tip, da personalet helt klart hjalp med at gøre mit ophold hos dem unikt. Jeg kan ikke synge nok ros for Sandra og hendes hele Toscana Saporita-personale. Hvis du er mad, er dette noget for dig.Mere

Dato for oplevelse: oktober 2019
Anmeldt for 4 uger siden

Hvilken fantastisk uge på Toscana Saporita! Kokken Sandra og hendes team (Keith, Alessio og praktikanter) var førsteklasses. Det var den perfekte balance mellem madlavning om morgenen og at udforske toscanske byer (Lucca, Viareggio, Forte Dei Marmi, Montepulciano, Civita di Bagnoregio og San Gimignano) om eftermiddagen....Savini Tartufi Truffle Hunt var også et højdepunkt! Turen overgik vores forventninger, og vi er allerede klar til at vende tilbage næste år! Anbefale at booke din Toscana Saporita reservation - du bliver ikke skuffet!Mere

Dato for oplevelse: september 2019
Anmeldt for 4 uger siden

Med stor spænding deltog den uges lange "madlavningsskole" kun for at finde ud af, at der ikke er meget madlavning udført af studerende. Personalet gør et fremragende stykke arbejde med at give tutorials, og der læres meget om whys og hows af italiensk mad fra...måltiderne om kultur og sundhedsforedrag fra Sandra. Studerende laver pasta og biscotti samt samler Tiramisu, men det er det. Ikke meget madlavning. Personale og sideture er enestående, så flere af Italien kan opleves. Nød ugen, men skuffet over Sandra's tautologi af hendes utilfredshed med franskmændene, og fordi hun ikke gjorde en indsats for at huske folks navne. Vær også opmærksom på, at studerende får et forklæde på dag 1, men det er ikke en Toscana Saporita. Hvis du vil have et forklæde med skolens navn, kan det købes. Endelig er der en forventning (pres, vil nogle sige), at du vil tip personalet så medbring ekstra kontanter.Mere

Dato for oplevelse: oktober 2019
Sandra Rosy L, Proprietario hos Toscana Saporita Cooking School, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 9. oktober 2019 fra mobile enheder

Jeg har ønsket at lave en toscansk madlavningskole i årevis; så når en ven foreslog, at vi skulle til Tuscana Saporita, var jeg alt sammen. Lidt vidste jeg, at vi ikke kun ville lære traditionelle madlavningsteknikker, men også historien bag den mad, vi tilberedte og...spiste. Sandra og hendes personale er vidunderlige kokke, rejseguider og ledsagere til den uges lange rejse, der inkluderer madlavning, spisning (meget!) Og udforskning af de toscanske byer i nærheden. Der er ikke nok stjerner i ratingsystemet til denne oplevelse! !Mere

Dato for oplevelse: oktober 2019
Anmeldt d. 26. september 2019

Denne september var min tredje gang på Toscana Saporita, og jeg kan ikke vente med at gå tilbage! Oplevelsen var storslået! Ud over at lære og "fremstille" mange nye og lækre fødevarer giver Sandra dig også en historie med Italiens mad og kultur! Hendes livlige...personlighed gør klassen til en drøm! Ud over at lave mad og spise vidunderlige måltider introduceres du også til de mange smukke byer i det toscanske landskab med et eftermiddagsbesøg i de omkringliggende byer. En mindeværdig oplevelse, mildt sagt! Jeg ser frem til et vende tilbage!Mere

Dato for oplevelse: september 2019
Anmeldt d. 19. september 2019

Min mand og jeg tilbragte lige en uge her med nogle venner, der tidligere havde deltaget og fablet om oplevelsen. Jeg er mere en spiser end en kok, så jeg var lidt bekymret for, at det ville være skræmmende. Men Sondra, Chris og resten af...teamet var meget jordnære og gjorde alle komfortable i køkkenet. Vi dækkede en masse materiale hver dag og arbejdede fra kl. 10 til 14 hver dag. Eftermiddage blev brugt på turnéer i nærheden af byer som Lucca, Pisa, Viarregio, San Gimignano. Plus vi gik på en trøffeljagt en morgen! Og naturligvis var maden fremragende. Vi spiste noget af det, vi lavede plus yderligere kreationer fra kokke. Frokost var 3 kurser og middag 4 eller mere. Det eneste aspekt, der ikke var 5 stjerner, var vores værelse. Det var stort (faktisk 2 soveværelser og 1 bad), selvom der kun var to af os. Men vi havde ingen behagelig stol på Værelset, intet TV og et lille, men brugbart badeværelse. Fordi den ligger i en gammel villa, er hvert værelse anderledes. Andre værelser til større grupper inkluderede siddeområder, tv'er, pejse og køkkener i nogle tilfælde. Hvis TripAdvisor tilladt 1/2 stjerner, ville jeg give det 4 1/2, da den samlede oplevelse var fremragende.Mere

Dato for oplevelse: september 2019
Anmeldt d. 16. september 2019

Vi har lige afsluttet et andet enestående besøg i Toscana Saporita med vores voksne børn, vi var i alt syv. Udover den fantastiske madlavningsinstruktion og hænderne på oplevelser, lo vi. Jeg kan ikke udtrykke nok, hvilken sjov uge vi havde med Sandra, Chris, Keith, Alessio...og alle de vidunderlige praktikanter og rejseguider. Denne madlavningsskole skaber en lang række mindeværdige traditionelle retter, som vi alle nød tre gange om dagen. Hver morgen blev vi lært bits og stykker af mange måltider, og vi kunne nyde dem til frokost og middag med dejlige vine. Jeg kan ikke understrege nok, hvad en latterfyldt, enestående madlavningsoplevelse Sandra og Toscana Saporita tilbyder.Mere

Dato for oplevelse: september 2019
Anmeldt d. 15. september 2019

Hvis du overvejer at besøge Toscana og lære om skønheden i kulturen og køkkenet, skal du ikke søge mere! Toscana Saporita er FANTASTISK. Ja! uddannelsen er vidunderlig. Ja! du nyder fantastiske måltider, som du har lært og forberedt. Ja! Dit ophold er på en smuk...toscansk gård med al den charme, du drømmer om at opleve. Og ja! dagsture er sådan en ekstra bonus for hver dag med vejledning til alle de bedste dele af hver by. Vores foretrukne del er imidlertid Sandra og hendes personale. De er simpelthen fantastiske og deler deres sjov og talent. Vores voksne familie har været to gange, og jeg håber, at en dag er tilbage! Glade rejser!Mere

Dato for oplevelse: september 2019
Anmeldt d. 8. september 2019

Jeg kan ikke give nok tildækninger til Toscana Saporita Cooking School. Det var mere en oplevelse end jeg havde forestillet mig, da jeg besluttede at besøge. Sandra, Alessio og resten af personalet er absolut vidunderlige mennesker ud over at undervise og forberede den mest lækre...mad, jeg har smagt. En ekstra bonus er den interessante historie, Sandra deler med hver opskrift. Beliggende på en smuk gård i Toscana, Casa Rossa, er boligerne dejlige. Vores eftermiddagsturguide, Tony, tog sig meget af os. Venskaber i livet blev smedet. Jeg kan ikke vente med at gå tilbage.Mere

Dato for oplevelse: september 2019
Anmeldt d. 15. juli 2019

Sandra og hendes hold har gjort et godt stykke arbejde med at undervise i historie og forberedelse af toscansk mad i den interessante uge i den vidunderlige Agriturismo nær Viareggio. Mængden af god mad, der blev leveret til os, var simpelthen utroligt, og vi har...nydt hver bit af det! Som en velkommen ændring tog vi flere ture til interessante steder i regionen, herunder en trøffeljagt med en ekspert. Og den regelmæssige svømmetur i poolen gav lidt af relief under denne meget varme uge. Det var en stor oplevelse, og vi kunne forbedre vores madlavningsfærdigheder meget. Tak for den varme gæstfrihed, tips og tricks, Sandra og team. Vi håber at være tilbage til et andet program snart, som ingredienser og receipes ændres baseret på sæsonbestemt tilgængelighed.Mere

Dato for oplevelse: juni 2019
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller i nærheden
Hotel Ristorante Le Rotonde
104 anmeldelser
1,98 km væk
La Casa Rossa
40 anmeldelser
2,68 km væk
Hotel Butterfly - Il Nido d'Amore
411 anmeldelser
5,32 km væk
Meditur Hotel Pisa
127 anmeldelser
6,3 km væk
Restauranter i nærhedenSe 2 restauranter i nærheden
Restaurant Hotel Le Rotonde
96 anmeldelser
2 km væk
antica osteria l'Oliveta
84 anmeldelser
4,56 km væk
Osteria Come Vi Pare
175 anmeldelser
4,57 km væk
Osteria Le Terme
762 anmeldelser
1,82 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 3 seværdigheder i nærheden
Oasi Massaciuccoli
245 anmeldelser
2,02 km væk
Chiesa di Santa Maria e Castello
7 anmeldelser
4,32 km væk
Museo Villa Puccini
374 anmeldelser
5,33 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Toscana Saporita Cooking School.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg