Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4
Alle billeder (4)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende20 %
  • Rigtig god40 %
  • Gennemsnitlig20 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig20 %
Om
Kontakt
Corso Italia 107, 80010 Quarto, Italien
+39 081 806 1332
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Medlemsvurdering
1
2
1
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
1
2
1
0
1
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 3. oktober 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 9. november 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: november 2016
Anmeldt d. 2. oktober 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: juli 2016
Anmeldt d. 7. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: juli 2016
Anmeldt d. 8. december 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: november 2014
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Miravalle Hotel
118 anmeldelser
4,52 km væk
Hotel La Fayette
149 anmeldelser
4,76 km væk
Gli Dei Hotel
447 anmeldelser
5,05 km væk
Flegrea House - Casa Rosa
29 anmeldelser
5,13 km væk
Restauranter i nærhedenSe 70 restauranter i nærheden
La fescina nuova hostaria flegrea
153 anmeldelser
0,25 km væk
Pappa and Pizza
122 anmeldelser
0,72 km væk
Bar Reder Di Reder Luigi
100 anmeldelser
0,45 km væk
Bufalo Birr
111 anmeldelser
0,67 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 6 seværdigheder i nærheden
VipClinic
101 anmeldelser
0,03 km væk
Bar Avallone Pasticceria Gelateria
34 anmeldelser
0,58 km væk
Chiesa di Santa Maria libera Nos a Scandalis
6 anmeldelser
1,71 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Gran Caffe Orchidea.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg