Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Parco del Grassano

Via Grassano 1, 82030 San Salvatore Telesino, Italien
+39 0824 976475
Website
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt for 21. juni 2016
bungleboy
,
Sheffield, Storbritannien
fra mobile enheder
Læs alle 689 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende29 %
  • Rigtig god40 %
  • Gennemsnitlig16 %
  • Dårlig5 %
  • Frygtelig10 %
PLACERING
Via Grassano 1, 82030 San Salvatore Telesino, Italien
KONTAKT
Website
+39 0824 976475
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (689)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 21. juni 2016 fra mobile enheder

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSee all hotels
Aquapetra Resort & Spa
805 anmeldelser
1,67 km væk
Grand Hotel Telese
160 anmeldelser
1,87 km væk
Hotel Giardini Al Lago
46 anmeldelser
2,4 km væk
Hotel Ristorante La Piana
58 anmeldelser
3,02 km væk
Restauranter i nærheden
Corte Ciervo
32 anmeldelser
0,58 km væk
Villa Alta Domus
50 anmeldelser
1,09 km væk
Abbatia Pizza&Grill
18 anmeldelser
1,21 km væk
Archimagirus
206 anmeldelser
1,44 km væk
Seværdigheder i nærheden
Terme di Telese
131 anmeldelser
1,4 km væk
Centro Storico di Benevento
408 anmeldelser
1,46 km væk
Torre Normanna
18 anmeldelser
1,58 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Parco del Grassano.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send