Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Musée Historique de Vevey

rue du Chateau 2, Vevey 1800, Schweiz
+41 21 921 07 22
Website
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt 20. maj 2017
Maxim Z
fra mobile enheder
Læs alle 16 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende25 %
  • Rigtig god63 %
  • Gennemsnitlig12 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Lukker om 15 min.
Alle åbningstider
Åbningstid i dag: 11:00 - 17:00
PLACERING
rue du Chateau 2, Vevey 1800, Schweiz
KONTAKT
Website
+41 21 921 07 22
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 20. maj 2017 fra mobile enheder

Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 12. juli 2016

Mere

Leveret af
Microsoft® Translator
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 6. juli 2010

Mere

I nærheden
Restauranter i nærheden
Ze Fork
486 anmeldelser
0,17 km væk
Les 3 Sifflets
316 anmeldelser
0,26 km væk
Restaurant Denis Martin
204 anmeldelser
0,05 km væk
Vevey Bien Cafe & Take Away
53 anmeldelser
0,25 km væk
Seværdigheder i nærheden
Charlie Chaplin Statue
403 anmeldelser
0,22 km væk
Musée Suisse du Jeu‎
58 anmeldelser
0,74 km væk
Alimentarium - Food Museum
339 anmeldelser
0,22 km væk
Charlie Chaplin's Grave
26 anmeldelser
1,5 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Musée Historique de Vevey.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send