Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Milchmu(h)seum Upländer Bauernmolkerei

Lukket: Lukket
Åben i dag: Lukket
Gem
Videresend
1
Alle billeder (1)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende33 %
  • Rigtig god67 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lukket
Åbningstid i dag: Lukket
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Kontakt
Korbacher Str. 6 | Ortsteil Usseln, 34508 Willingen, Hesse, Tyskland
Website
+49 5632 922222
Ring
Anmeldelser (6)
Filtrer anmeldelser
6 resultater
Medlemsvurdering
2
4
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
2
4
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt i går
Google Oversæt

Anmeldt 21. april 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 22. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 15. august 2016
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 2. februar 2016
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 2. november 2015
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 37 hoteller i Willingen
Posthotel Usseln - Ringhotel Willingen
61 anmeldelser
0,16 km væk
Landhotel Henkenhof
13 anmeldelser
0,28 km væk
H+ Hotel Willingen
113 anmeldelser
0,78 km væk
Hotel Berghof
13 anmeldelser
0,78 km væk
Restauranter i nærhedenSe 48 restauranter i Willingen
La Terrazza
26 anmeldelser
0,11 km væk
Restaurant - Cafe Zum Kanapee
54 anmeldelser
3,58 km væk
Alt Usseln
26 anmeldelser
0,12 km væk
Don Camillo
133 anmeldelser
3,89 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 11 seværdigheder i Willingen
Freibad Usseln
5 anmeldelser
0,22 km væk
Lagunen-Erlebnisbad Willingen
110 anmeldelser
3,82 km væk
Sommerrodelbahn Willingen
96 anmeldelser
5,07 km væk
Hochheideturm
51 anmeldelser
4,2 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Milchmu(h)seum Upländer Bauernmolkerei.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg