Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
72
Alle billeder (72)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende52 %
  • Rigtig god44 %
  • Gennemsnitlig2 %
  • Dårlig1 %
  • Frygtelig1 %
Om
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
20 °
10 °
sep
15 °
8 °
okt
11 °
5 °
nov
Kontakt
Saint-Nazaire, Frankrig
+33 2 51 82 62 62
Ring
Anmeldelser (174)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Medlemsvurdering
6
5
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
6
5
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 11 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 14. juni 2017

Anmeldt 7. april 2017

Anmeldt 5. september 2016

Anmeldt 31. august 2016

Anmeldt 18. august 2016

Anmeldt 11. juli 2016

Mere

Anmeldt 22. juni 2016

Anmeldt 19. juni 2016 fra mobile enheder

Anmeldt 3. juni 2016

Anmeldt 3. juni 2016

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 23 hoteller i Saint-Nazaire
Holiday Inn Express Saint Nazaire
267 anmeldelser
2,96 km væk
Hotel Restaurant Le Petit Trianon
92 anmeldelser
3,31 km væk
Comfort Hotel De L'Europe
83 anmeldelser
3,42 km væk
Hotel Le Berry
51 anmeldelser
3,47 km væk
Restauranter i nærhedenSe 160 restauranter i Saint-Nazaire
L'Air Bleu
17 anmeldelser
2,7 km væk
La Ferme des Tabacs
147 anmeldelser
2,73 km væk
Crêperie-Restaurant L'invitation
307 anmeldelser
3,07 km væk
Restaurant le Debarcadere
81 anmeldelser
1,24 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 31 seværdigheder i Saint-Nazaire
Le Serpent d'Océan
270 anmeldelser
1,45 km væk
VandB
8 anmeldelser
3,56 km væk
Front de Mer
143 anmeldelser
3,78 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Pont de Saint-Nazaire.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg