Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Videresend
17
Alle billeder (17)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende58 %
  • Rigtig god18 %
  • Gennemsnitlig13 %
  • Dårlig5 %
  • Frygtelig6 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
11 °
5 °
nov
8 °
2 °
dec
7 °
2 °
jan
Kontakt
38 rue de Port Maria, Quiberon, Frankrig
Website
Mest nyttige positive anmeldelse
Anmeldt d. 15. august 2016

Mest nyttige kritiske anmeldelse
Anmeldt d. 10. august 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
1 resultat
Medlemsvurdering
1
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
1
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 15. august 2016

Les Bretons har noget med saltet smør ... Og det er her, du vil få så meget som muligt i en bid : -) du kan ikke om det, men man kan ikke forlade Bretagne uden at prøve det. Og Riguidel er helt sikkert det...rette sted at prøve det!Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 19 hoteller i nærheden
Le Neptune Hotel
97 anmeldelser
0,24 km væk
Hotel Albatros
176 anmeldelser
0,25 km væk
Au Bon Accueil
97 anmeldelser
0,27 km væk
Logis des Druides
165 anmeldelser
0,28 km væk
Restauranter i nærhedenSe 105 restauranter i nærheden
Les Galets du Port
491 anmeldelser
0,03 km væk
L'Hermine
193 anmeldelser
0,12 km væk
Le Café de Maria
701 anmeldelser
0,06 km væk
La Crep'
191 anmeldelser
0,08 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 45 seværdigheder i nærheden
Office de Tourisme de Quiberon
186 anmeldelser
0,5 km væk
Le Petit Train de Quiberon
32 anmeldelser
0,34 km væk
Le Chateau Turpault
11 anmeldelser
0,61 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Maison Riguidel.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg