Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
29
Alle billeder (29)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende59 %
  • Rigtig god23 %
  • Gennemsnitlig10 %
  • Dårlig7 %
  • Frygtelig1 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
27 °
16 °
sep
23 °
12 °
okt
18 °
8 °
nov
Kontakt
Corso Vittorio Veneto 104, 97100, Ragusa, Sicily, Italien
Website
+39 0932 624635
Ring
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Ragusa
fra 6,00 $
Flere oplysninger
fra 20,73 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Medlemsvurdering
3
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
3
1
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 27. juni 2017 fra mobile enheder

Anmeldt 25. juni 2017

Mere

Anmeldt 26. april 2015

Anmeldt 31. maj 2013

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 1.224 hoteller i Sicily
Hotel Vittorio Veneto
195 anmeldelser
0,03 km væk
Hotel Montreal
256 anmeldelser
0,14 km væk
Relais Antica Badia
609 anmeldelser
0,15 km væk
Mediterraneo Palace
594 anmeldelser
0,23 km væk
Restauranter i nærhedenSe 16.231 restauranter i Sicily
Trattoria da Luigi
711 anmeldelser
0,02 km væk
Giro di Vite
289 anmeldelser
0,02 km væk
Toshi
288 anmeldelser
0,07 km væk
Dioniso Fish Restaurant
418 anmeldelser
0,1 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 6.839 seværdigheder i Sicily
San Giovanni Battista's Cathedral
159 anmeldelser
0,07 km væk
Donnalucata
218 anmeldelser
0,33 km væk
Chiesa di Santa Maria delle Scale
58 anmeldelser
0,58 km væk
Palazzo Cosentini
24 anmeldelser
0,58 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Pasticceria di Pasquale.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg