17anmeldelser12spørgsmål og svar
Anmeldelser
Medlemsvurdering
- 12
- 3
- 2
- 0
- 0
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Valgte filtre
- Filtrér
- Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Dette var en vidunderlig oplevelse! Vi pluk friske grøntsager og kogte en forretter, hovedret, dessert osv. Vi havde en vidunderlig tid, og jeg anbefaler denne klasse.
Læs mere
Dato for oplevelse: oktober 2018

Nyttig
Vi boede på kroen og var ganske glade for at kunne deltage i denne klasse. Der var kun to par, så vi havde masser af muligheder for at være "hands on". Kokken er vidunderlig. Der blev forberedt adskillige retter, og hun var meget tålmodig med at få os til at afslutte prep. Vi lavede tomatsuppe, sauce, cico-pasta, udstoppet lam og et par andre ting, inklusive en dessert. Og så fik vi at spise det i den udendørs spiseplads på kroen, som er smuk. Den eneste afvisning er, at de opskrifter, vi har modtaget, ikke vil være lette at kopiere. Men oplevelsen var brava! !…
Læs mere
Dato for oplevelse: juni 2019

Nyttig
The Good: personalet var meget rart og imødekommende. Den madlavning klasse, vi havde reserveret oprindeligt på en anden skole fik aflyst og personalet på Villa Cicolina var venlig nok til at presse os i sidste øjeblik. Vi er vegetar og de kunne endda erstatte kødretter med en vegetarisk opskrift på os, som var meget flot af dem. Selve klassen var ført godt, instruktørerne var meget tålmodige. De viste os teknikken, besvarede alle de spørgsmål, som alle i klassen havde, og gav os detaljerede udskrifter af opskrifterne til at tage hjem. Endelig var tjenesten og stemningen ved middagen selv godt udført. Den dårlige: Maden var meget middelmådig. Vi har haft nogle fantastiske måltider i regionen i løbet af de sidste par dage, så måske var vores standarder bare for høje, men vi fandt ikke maden selv at være noget særligt. Klassen er ikke billig, på 120 euro / person håbede vi virkelig at kunne gå hjem med opskrifter for at prøve at gentage nogle af de store måltider, vi har haft i Toscana. . . men det viste sig desværre ikke at være tilfældet Samlet: Der var andre madlavningskurser undervist på lokale gårde i området for meget billigere. Grunden til at vi valgte Villa Cicolina var fordi vi troede, at kvaliteten af maden ville være bedre på en faktisk restaurant. Havde vi ved, at maden skulle være gennemsnitlig, ville vi nok have taget vores chancer på en af gårdene.…
Læs mere
Dato for oplevelse: juni 2018

Nyttig
Min kone og jeg har haft det privilegium madlavning med kok Daniel og Alia. Vi startede med at lave den lokale pici pasta, som er lavet anderledes end andre pasta og den tykke runde nudler var overraskende hånd rullede. Vi fortsatte med at gøre den forret, hovedret og dessert. Vi var blevet informeret om i forvejen, at vi var ved at forberede en måltid mad til alle de gæster i den restaurant, der om aftenen (som menu) . De tre timers klasse passerede hurtigt og så spiste vi middag med fuld restaurant af gæsterne. Det var en fantastisk følelse af at høre de andre gæster kompliment til mad, som vi havde hjulpet forberede præstation. I området ved hotellet er smukke og har tilføjet til oplevelsen. Hvis du kan lide at lave, er dette en rigtig god oplevelse med fantastiske mennesker.…
Læs mere
Dato for oplevelse: april 2017

Nyttig
Vi havde en god tid i løbet af madlavningskursus. Kokken at undervise klassen var fantastisk. Han var tålmodig og opmuntrende med os imens vi kan lave mange fantastiske ting. Der var et vist pres for at den mad, vi var madlavning var til at blive serveret morgenmad på en villa til alle de gæster den aften for middag. Fordi det ikke var så afslappende som vi har lavet nogle andre kurser. Det var stadig en masse sjov, og vi fandt ud af, at vi har lært nogle nye, gode evner. De gav os en flaske vin i løbet af kurset selvom fordi vi var så travlt vi faktisk færdig det meste af det i pausen mellem madlavning og når middagen var på at blive betjent. Den mad alle viste sig rigtig god, primært på grund af for at Kokken memorandum, og vi havde en dejlig er inkluderet middag at spise de ting, vi havde hjulpet Cook. Vi har i mellemtiden forsøgt at lave den toscanske kylling opskrift vi har lært lektien og selvom det ikke var helt det samme var det stadig meget velsmagende. Jeg vil anbefale at gøre denne klasse, hvis man vil lære nogle italiensk madlavning og ikke har noget imod en smule pres i køkkenet.…
Læs mere
Dato for oplevelse: september 2016

1 nyttig stemme
Nyttig