Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
95
Alle billeder (95)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
16 °
12 °
okt
12 °
8 °
nov
8 °
5 °
dec
Kontakt
Loc. Casanova di Ricavo, 53011, Castellina In Chianti, Italien
Website
+39 0577 740266
Ring
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Medlemsvurdering
23
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
23
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 23 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 1 uge siden

Når du kommer ind i Ulrike's varme og hyggelige køkken, indser du straks, at du er i et miljø rigeligt med erfaring og viden om rustik, gårdsbaseret madlavning. Hun får dig straks til at føle dig som et familiemedlem, og efter en hurtig introduktion og...et glas vin får du ret i handlingen. Undervisningen var praktisk og adaptiv. I de nede øjeblikke giver Ulrike et væld af viden om landbrug, ingredienser og det toscanske køkkens historie. I sidste ende var maden utrolig lækker og gav os opskrifter til brug for en levetid.Mere

Anmeldt 22. august 2018

Uden tvivl en af ​​de bedste dage i en 2 ugers ferie i Italien. To brødre og vores koner tilbragte dagen med Ulrike som en del af min kones 30 års fødselsdagsfest og havde den mest fantastiske tid. Det var en yderst behagelig dag hvor...vi lærte noget nyt, kogte nogle fantastiske fødevarer og drak masser af vin! Ulrike havde endda arrangeret en overraskende gelato kage til min meget lykkelige kone og var en vidunderlig vært, der deltog i med alle de skræmmer!Mere

Anmeldt 29. juli 2018

Hvilken god måde at tilbringe en aften med familien. Vi var to voksne og to børn, med en bred vifte af madlavning erfaring fra belastninger (en af ​​de voksne) til stort set ingen (begge børn). Ulrike fik hver af os startet med en anden skål...og svævede over os og sørgede for, at maden var lækker, men at give os nok hænder og frihed til virkelig at lære. Placeringen var smuk - et ægte toscansk køkken - og selskabet Ulrike og hendes søn Fabian var dejlige. Vi kunne have brugt mange nætter her, hvis vi havde tid.Mere

Anmeldt 17. juni 2018 fra mobile enheder

Vi havde en fantastisk oplevelse med Ulrike på Polderi Val Verde! Jeg blev uden for Castellina med mine to voksne børn og deres forlovede og bestilte en madlavning lektion for os alle. Fra start til slut var det dejligt. Vi lavede en leverpate, en rød...peber og aubergine spredt, vildtnetel (plukket fra hendes have) suppe, håndlavet pasta med pesto, citron kylling og tira misu. Ulrike var charmerende, en fremragende lærer, det var meget sjovt, og maden var lækker. Det var en fantastisk måde at tilbringe en aften, lære nogle nye færdigheder og prøve det lokale køkken. Ulrike var også meget hjælpsom og generøs med hendes tid. I forbindelse med at kommunikere om klassen lærte hun at vi havde nogle logistiske problemer med turen og meget generøst kom til vores redning og arrangerede en taxachauffør at afhente min datter og forlovede fra Firenze lufthavn efter en sen flyvning og bringe dem til huset vi lejede og scorede Uffizi billetter til os for en dato og tid der dukkede op på galleriets hjemmeside. Hun var en fantastisk værtinde og guide, og vores aften på hendes gård var et af højdepunkterne på vores rejse. Vi vil meget anbefale hendes madlavning lektioner samt et ophold på Polderi Val Verde!Mere

Anmeldt 29. oktober 2017 fra mobile enheder

Min mand og jeg tog en 5 timers privat madlavningskursus, som omfattede at gå til markedet og handle med Ulrike. Dette var vores favorit oplevelse i Toscana! Det var virkelig specielt. Det var som at hænge ud med familien hele dagen madlavning, taler og drikker....Tiden fløj så hurtigt, at vi endte med at bruge 8 timer med Ulrike. Det var hendes længste private klasse for to personer. Efter markedet kom vi tilbage og kogte i hendes køkken, hvor hun havde hver opskrift oprettet i stationer. Vi lavede aubergine parmigiana, pølse og grillet radicchio pasta, citron kylling og tiramisu. Ulrike sendte hendes opskrifter med nogle ekstra dage den næste dag. Hun forklarede historien om toskansk mad og vi chattede og lo over vores glas vin. Alt var lækkert. Vi kan ikke vente med at prøve dem til ferien! Tak Ulrike og hendes søn, Fabian for en vidunderlig tid! Bedst, Maribeth & NickMere

Anmeldt 16. oktober 2017 fra mobile enheder

En gruppe af 6 af os deltog i madlavningskursus på Poderi Val Verde og havde en fantastisk tid. Vi lavede 9 retter, der gav os et fantastisk måltid. I løbet af 3 + time tilberedningstiden var vi alle involveret i at lave forskellige retter som...frisk pasta, frittata, aubergine parmigiana, citronkylling, græskarssuppe og tiramisu. Udover den egentlige madlavning lærte vi en hel del om historien og udviklingen af ​​toscansk mad og vin. Vi forlod alle frem til at prøve de retter, vi forberedte.Mere

Anmeldt 23. august 2017

Cajuns in Chianti: Livet i det sydlige Louisiana drejer sig om mad, og Ulrike fik os til at føle sig hjemme. Aftenen var virkelig højdepunktet i vores tur, og noget vi vil gøre igen, når i Toscana. Takket være Ulrike og hendes søn Fabian havde...vi en uforglemmelig aften. Alla ProssimaMere

Anmeldt 22. august 2017

Dette var en fantastisk oplevelse! Ulrike tog os 6 i (3 par fra Louisiana) og fik os til at føle sig hjemme! Hun og hendes søn er unikke og har det mest specielle liv i Italien! Vi kogte, besøgte med Ulrike og hendes søn, drak...vin og spiste på vores måltid med vores vært på sin udendørs gårdhave! Jeg anbefaler dette til alle! Gå forberedt på at nyde din tid i deres Agriturismo og selskabet med disse to elskværdige værter! Tak Ulrike og Fabian for en mindeværdig aften! Benoitterne fra Lake Charles, Louisiana!Mere

Anmeldt 12. august 2017 fra mobile enheder

Madlavningsklassen var fantastisk. Meget hænder i modsætning til mange andre madlavningskurser Ulkraine var en fornøjelse undervisning os tricks af chianti madlavning samtidig fortæller os nogle historie! Mange tak !

Anmeldt 13. juli 2017

Dette var en rigtig sjov dag i Toscana. Ulrike tog os 9 i alderen 10 - 68 til det lokale marked, hvor vi smagte oste og kød inkluderet af en lille vin. Vi gik derefter tilbage til hendes køkken. Hun havde arrangeret for hver af...os at lave en skål (et par blev fordoblet). Hun flyttede rundt i køkkenet og kontrollerede os med hyppige "hvad laver du" korrektiver, så selv de mest erfarne af os lærte en ny teknik. Masser af vin ledsaget vores madlavning. Maden var fabelagtig og hun e-mailede mig straks opskrifterne.  Hele familien erklærede, at de havde en god tid - en af ​​vores foretrukne dage i Toscana.  Herefter besluttede 4 af vores gruppe at gå med Ulrike søn Fabian (?) For en bueskydning lektion. De havde så god tid, at vi fordoblede lektionen der.  Alt i alt var det en fabelagtig dag!Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 10 hoteller i nærheden
Hotel Colle Etrusco Salivolpi
595 anmeldelser
1,3 km væk
Tenuta di Ricavo
252 anmeldelser
1,57 km væk
Hotel Il Colombaio
104 anmeldelser
1,77 km væk
La Petraia
4 anmeldelser
1,84 km væk
Restauranter i nærhedenSe 45 restauranter i nærheden
Gelateria di Castellina
130 anmeldelser
2,71 km væk
Taverna Squarcialupi
739 anmeldelser
2,22 km væk
Pestello
421 anmeldelser
1,99 km væk
Rosticceria Il Re Gallo
1.060 anmeldelser
2,13 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 32 seværdigheder i nærheden
Sant'Agnese Farm
163 anmeldelser
3,1 km væk
Casa Emma
162 anmeldelser
5,1 km væk
Tenuta Casanova
292 anmeldelser
3,69 km væk
Poggio Amorelli
130 anmeldelser
2,16 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Poderi Val Verde - Chianti Cooking Lesson.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg